Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 11 urami je Aless napisal:

@Martin Cuferkako si pabočistil parabole?? A ni šel dol ta srebrni premaz?

Se spomnim iz časa starih Civicov, da nisi smel tikat parabol, ker je ta srebrni premaz hitro šel dol. 

Čist nežno z bombažno krpico in alkoholom. Sej te za dolge luči so kot nove.  Ena parabola od xenona pa je že mal načeta(se vidi malenkost rjavo skozi krom) druga je OK.  Mogoče enkrat zamenjam še te,sam zdej sveti uredu. To je bil ves namen. 😁

pred 7 urami je Scr3am napisal:

Jest bi se parabole zamenjal v primeru, da bi luc odpiral. Pismo jest sm to vedno cvikal, da se potem nebi notri vlaga nabirala pa potem raje nism :). Good job 👍

Sej zdaj mi je mal žal,da nisem še nove leče+parabole naročil za xenon.

Ma ja,sej uredu zadihtaš z maso ko jih skupi lepiš,pa ne pride vlaga notr.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal:

Tudi sam sem videl pegueota 305 break peljati zofo iz Rutarja (z zaprtimi prtljažnimi vrati) in sem samo gledal.

Ampak point je, da čim neka znamka začne šparat z uporabnostjo (beri: večati dobiček) jo takoj ostale začno posnemat. Zato nič več trije otroci v avtu. Pa še marsikaj drugega, tista luknja v zadnjih sedežih je samo eden od primerov kako nas probajo nategnt.

Sem iz Ikeje pripeljal L sedežno garnituro (razstavljeno) ,z zaprtimi prtljažnimi vrati,pa zadaj je sedela še tamala v otr. sedežu in moja spredaj. V M6 HB 2007 :D :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
dne 8. 10. 2020 ob 22:31 je Alex napisal:

Danes sem tankal na shell pumpi v Kp. Za probat njihovo nafto. Moram priznati, ali pa  se mi vsaj zdi, da gre avto boljše pa tudi kak deci manj je popila pri višji povprečni hitrosti. Moram porabiti cel rezervoar, da bo realna slika. 

Itak,Školjka dodaja malenkost rocket fuel-a v nafto. Je nevarno če pretiravaš (lahko skuri bate)🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Na 6ici 2007 360k km s prvo turbino,original šobami...Kar je bil problem je bil vztrajnik na 320k km. Ostalo samo tankaj - vozi.  Servisi delani na 15k km (olje,filter olja in goriva). Aja,avto je čipiran....pa dpf so mu ukradli. 😂 
Tko da gremo novim zmagam naproti 🤘

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WIZ zavarovanje
Napisano

Jst ne =bem nobenih agentov ve? odkar obstaja zavarovanje preko neta. Sem bil prej ?e na vseh zavarovalnicah preko agentov,pa so bile cifre napram internetnim ogromne. ?e "?lahtnik",ki je bil pri Generali mi ni mogel narediti police za isto ceno,kot mi je ponudila spletna zavarovalnica G24.  Primer: Mazda 6 2007,2.0D 89kw  osnovno,AO+ in asistenca 137?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sam dale? pro? od Vrederstein Sportrac 5,?e ?eli imet ve? ?asa gume. Robovi bodo ?li v cca pol leta,sploh pa ?e ?ivi v neki vukoje*** z velik ovinki.  Druga?e odli?na guma,sam robove pa zradira nenormalno. Pa ne mi zdej:"optiko je trteba imet pravilno nastavljeno",ker je bila. :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.