Pa tudi s popolnim izpraznjenjem se hitro poškoduje črpalka in ostale komponente, že tako pa se nabirajo smeti v rezervoarju.
Hudič je pa povrh vsega ker so danes te črpalke oziroma pumpe tako zanič da delujejo na polovični zmogljivosti in vsega hudiča posrkajo notri. Če je le mogoče tankaj raje na MOL in ostalih kjer narediš za enako ceno 100km več.
Za smeti vem.
Moj tank je na raketi je mali, nekaj takega kot na M2.
Lahko rečem, da sem danes tankal 33.8l.
Drugo je, da na Fordu piše, da lahko tankaš E5 in E10, če pa bo avto stal dalj časa, pa daj E5, ker s stanjem z E10 lahko tank začne roštat.
Za to tankam na Petrolu, ki še ima edini E5 na vseh pumpah.
Dam kdaj E10, samo se trudim, da je izjemoma.
Zakaj pa bi naj bil mađarski/hrvaški bencin tolko boljši kot Petrolov?
Zakaj pa balansirate, če je že vse na felgah in je vse kot je bilo pred demontažo? Jaz samo previjačim - 4x4,5€ za 19", 15 minut dela. Pri Meganu sem sam, zdaj se mi pa na da več, je dovolj drugega dela. Edino moment preverim, ker so ga že usrali kdaj.
Ko sem še imal čas in avto drgnil redno. So konec druge sezone začele uteži odpadat.
Tako da centriram na 2 leti.
Edit:
Pa bolj kot razmišljam, bolj bi lahko šel na dinamično. Centriram ko trese ali odpade.
Samo, da ne bo zopet kak "nov" obraz od malih stricov iz ozadja. Izgleda, da, so se holoba naveličali pa se ga hočejo znebiti. Pa bo prišel "novi" obraz levičarjev. In bo obljubljal nemogoče. In potem se bo posral.In ljudje bodo zopet pizdili, pa jamrali, pa popularnost mu bo padla na 10%....In na naslednjih rednih (ali izrednih) volitvah zopet- ponovi vajo.
Sem bil nekoč pri dr. mehaniku, ki ima na tem forumu celo svojo temo. Se veselim, kako bo moj avto dr. pošraufal. No res ga je zapeljal in na koncu priključil na tester, vmes pa je vse naredil vajenec, približno tako usposobljen, kot zgoraj omenjeni ...
Tako je.
In vajenci mi šlo pakne sestavit z vsemi protivibracijskimi plehci. Samo ok, če se vajenca nadzira.....
Pa kar niso znali na uradnem servisu je na koncu sam uredil.
Ja, seveda ni, saj jaz tudi ne bi - kaj pa si ti, da bi ti moral? Saj ga nisi pritisnil. Pravnik in poziv na sodišče, če ne bo rešeno. Je pa odvisno za koliko denarja se gre. Vsi, ki smo normalni tega ne delamo za do par 100€ in to točno vedo. Ko grejo pa zneski višje jih je pa treba takoj pritisniti, ker je to dolžnost potrošnika in stranke...
Za to ker 2x podloško računa ob rednem servisu, ga ne morem na sodišče vlečt.
Mogoče, če bi se še kdo bunil. Tak pa smo tak redki z i20n. Pa noben ne ve, da je že ena v filter kit-u. On pa se ziher izgovori na napako.
Ja, vse sorte se danes zaposluje po firmah, ker ni ljudi, kadra. Te napake bi bilo dobro reklamirati in dati pritožbo, ker drugače tudi do vodstva ne pride feedback, da nekdo res slabo opravlja svoje delo in ga je dobro odrezati. Sem mnenja, da je to neka dolžnost stranke ker s tem skrbi za nivo storitve v prihodnosti. Vem pa da v praksi večinoma ni tako...
E daj. Sem pisal na servis za i20n, ko nategujejo z deli.
Je šel email tudi na matični firmo in na uvoznika.
Ja, ob tem je pa dejstvo tudi, da na novega dizla čakaš 8 mesecev, na novega štromarja pa 2 meseca. Vsaj tako je bilo, ko smo mi kupovali dizla. So mi vsakič, ko sem povprašal, če je že prišel, ponudili električnega češ krajši dobavni rok, če se mudi...
Se strinjam.
To pa so mehki načini prisile.
Tudi sam imam vsakokrat večjo težavo kaj kupit. Pri i20n, je bil maximalni čakalni rok 12 mesecev.
Sedaj je ukinjega, tvojo "čudo" še vsaj proizvajajo.
Sem pa drugač v trendu dandanašnjega mindseta. Zakaj se reče bencinska pumpa, k da majo sam bencin. Osebno sem prizadet in jezen, ker se ne reče dizelska pumpa al pa vsaj bencinska in dizelska pumpa.
Črpalka za gorivo 😉
Bencinska je za to, ker pravi dedi vozijo bencin. Dizla 30 let in več nazaj skoraj noben ni vozil.
V bistvu mi je zanimivo, ker te Bridgestonke, ko se ogrejejo, po suhem držijo kot prilimane. Ko pa je samo mako vlažna cesta , pa se ne upaš več vozit z njimi.
PZero od novega.
Mrzle poskakujejo pri zmotanem volanu, ker je 5° naklona za športno podvozje, kak je mokro =>groza.
Tudi hladne so nikakve.
Ko pa jih 10km ogreješ, pa držijo noro.
No hvala bogu se moje tudi noro rabijo in jih bom z lažjim srcem zamenjal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
To sem dal pod parking.
Asistenca.
To bi lahko vse pisal v dodatne kombinacije. Kasko je samo: ne želim povedati ali pa jaz sem kriv.
Ja tudi pri meni je bilo barvanje kr lepa cifra. Jaz vedno prosim za kopije računov, ki so šli na zavarovalnico.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani