Skoči na vsebino
Plastika na Mazdi CX 30
Napisano

Ja sej je šlamparija, pa kakorkol pogledaš. Odvisno od človeka, kolk ga motijo takšne zadeve. Men so te ogromne obrobe že v štartu same po seb najgrša stvar tega avta in bi mogle bit v barvi vozila, za moje pojme.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mam michelinke, potrjujem trdoto po dveh sezonah in odnašanje v mokrih krožiščih. Čeprav ne vem a kaka guma ne odleti na mokrih krožiščih v ljubljanskem BTC centru, ker je asfalt kot šajba. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta iz tujine
Napisano

Tole ima moj plezalni kolega, ki malo bolj hodi naokoli in je kr fensi zadeva! Zadi levo maš še tuš narjen. Tak fajn camper van, če hočš bit šmeks. Še tendo morš dokupit in si zmagu. Vem, da se stekla ne rosijo, ko kuhaš in da lahko zgori dva in spodi dva spita. Edini problemi, ki jih je mel so bli s kamerami in računalnikom za kamere... pa vse je drago.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis Selmar
Napisano

Mene pa ne vidijo več. Pri uveljavljanju garancije so bili sami izgovori in prelaganje odgovornosti. Med drugim so zgubili moje feltne, centrirat jih pa tudi očitno ne znajo. Pri servisu sem opazil, da filtra goriva in kabine sploh nista bila menjana, upam, da je bilo vsaj olje. Star napihnjen akumulator pa je po njihovem očitno OK. Direktor en dan obljublja na veliko, ves skesan, drug dan že ''pozabi'' nate in se zgovarja na sto in eno stvar. Znajo ti pa prodat, to pa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.