Jaz sem jo konec februarja šel gledat, ko je bila še pri lastnici. Avto se je peljal super, servisi naj bi bili vsi narejeni, izrednega mislim, da nič. Vem, da ima nekaj pikic po pokrovu motorja in mislim, da se zadaj desno odbijač lušči, da bi bilo za prebarvat. Noter je super ohranjena za te km. Pri vožnji nad 100kmh, je avto treslo. Predvidevam, da zaradi 16colskih balonov, ki niso bili centrirani. Pomoje je avto dober deal, v kolikor ti barva ustreza in se izpogajas na ceno med 15-16k€.
Nekaj so morali spreminjati na spletni strani in ne najdem ve? navodil za Mazdo 6, leto 2016. Ima mogo?e kdo doma oz. ?e ima kdo "?iv" link, se priporo?am
A to snema na microSD? ?e prav razumem v opisu jo je mo?no priklopit na M6 prve generacije. Al se motim? I??em tudi sam nekaj takega in mi je znanimiva.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem jo konec februarja šel gledat, ko je bila še pri lastnici. Avto se je peljal super, servisi naj bi bili vsi narejeni, izrednega mislim, da nič. Vem, da ima nekaj pikic po pokrovu motorja in mislim, da se zadaj desno odbijač lušči, da bi bilo za prebarvat. Noter je super ohranjena za te km. Pri vožnji nad 100kmh, je avto treslo. Predvidevam, da zaradi 16colskih balonov, ki niso bili centrirani. Pomoje je avto dober deal, v kolikor ti barva ustreza in se izpogajas na ceno med 15-16k€.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani