Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Lepa plati??a samo, jaz bi za zimo raje vzel srebrne, ker se po moje manj po?kodbe poznajo.

Kako je pa potem z dostavo in po?tnino, ?e bi vzel v Nem?iji?

?e to ali mogo?e kdo ve kje dobiti barvo, ki je ?im bolj podobna barvi Mazdinih plati??? Tisto po?kodbo bi samo malo pobrusil in pobarval, da bo manj vidno.

Hvala in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pozdrav,

evo ?e eden, ki i??e zimski komplet. Pri Mazdi so lani v ?asu akcije ponujali komplet 16'' z GY UG9 za 900?. Vpra?anje koliko bo letos ampka ceneje sigurno ne.

Pa ko smo ?e pri plati??ih. Ali se da to doma kako vsaj za silo sanirati in ?e ne kam dati v popravilo?

img20170729083254.jpg

Zvito ni ni? samo popraskano, sam vseeno boli k hudi? :vskalo: :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cenovna razlika med 16'' in 18''
Napisano

Zdravo

Da malo obudim ?e to temo. Priznam, da sem zaradi precej ve?jega izbora gum pri 16'' tudi sam ?e nekajkrat pomislil, da bi se odlo?il da grem na 16'' in me zanima ali je dejansko kdo to naredil? Mika me predvsem zato, ker se pozimi res zelo malo vozim in sem razmi?ljal o Michelin crossclimate gumah, ki pa jih za 18'' dimenzije ni. Se pa tudi sam spra?ujem ali je to res sploh dobra opcija in tudi res je da avto malo bolje izgleda z 18''.  Kot pa so nekateri povedali pri porabi in udobju ni bisvene razlike.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pozdrav

Koiikor sem jaz uspel zasledit so vpoklicane samo v ZDA.

BI pa imel eno vpra?anje saj vem da se bo hecno sli?alo in da najbr? ni ni? ampak vseeno. Ali je kdo opazil, da zadnje lu?i tiste ki niso na vratih ampak na boku ko se jih dotakne? oz malo pritisne? blazno za?kripajo. Pri meni ko jih  malo pritisnem tam kjer je na sliki pu??ica ?e posebno pa ?e pritisnim  tisto notranjo plastiko zraven, ko so zadnja vrata odprta tako za?kripa, da je kar hecno in to na obeh straneh !?

Kot da se plastika ob nekaj orng drgne.

printscreenp2017070911h5.jpgprintscreenp2017070912h5.jpg

Ne vem mogo?e bi s kom malo na?prical, ker kot re?eno ?kripa prav ne normalno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pozdrav.

Zanima me ali imate veliko ?ri?kov in neza?eljenih zvokov v va?ih M3?  Meni se je sedaj po 4 mesecih pojavila neka vibracija nad sovoznikovo glavo, ki je prav ?ivce parajo?a. Ni? ni videti okoli tapete in tistih plastik, da bi bilo narobe ampak o?itno se je nekaj sprostilo in tako zoprno pri dolo?enih obratih ali na slabi cesti vibrira da je joj.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Nazadnje sem nekje na net-u zasledil da to ne bo pred 2019. Vendar po moje se nikoli ne ve, kdaj dejasko bo nova. Kot ka?e pa res ali konec 2018 ali potem 2019.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdrav,

jaz po nekaj mesecih uporabe nisem imel nobenih te?av z navigacijo in je zelo solidna zadeva. Svetujem, da malo pristisne? na prodajalca in potem se da dogovoriti za ugodno ceno navigacije. ?e noben ne bo ve? kupil navigacije potem ne moremo pri?akovati da bodo sploh ?e kaj razvijali. Kot re?eno, da se dogovorit za korektno ceno navigacije.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz pa mislim da ne ampak 0W-30 ali nekaj takega

Sem poklical na servis in vpra?al pa pravijo Mazda DEXELIA ULTRA 5W30.

Lahko pa da imajo tudi med servisi razli?no. Po moje sta oba ok.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pozdrav

Ali mogo?e kdo ve katero Mazdino olje je v novih bencinskih Mazdah?

Hvala in LP

Mislim da tole: Mazda DEXELIA ULTRA 5W30, ?e se pa motim pa naj me kdo popravi.

Pozdrav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napaka Mazde je torej da da v vse pakete navigacijo z zaslonom namesto da bi te prisilila da pla?a? jurja (za 200eur kos hardwara) kot recimo ?koda in ostala VAG grupa? :P

To jamranje nad ceno SD kartice mi je vedno zanimivo - prakti?no noben drug proizvajalec nima tako poceni navigacije. Morda bi morala Mazda zraven dat ?e eno plasti?no ?katlo da bi se ljudje po?utili da ni "samo SD kartica". :P

Lepo povedano, se strinjam.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pa skoraj ne verjamem, da si Mazda dovoli, da bi na Japonskem imeli toliko bolje sestavljene avtomobile kot v Mehiki. Saj nabr? kak?ne razlike so, samo, da bi pa imeli izven mati?ne dr?ave ?isto druge standarde to pa tudi ne  verjamm.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Glede kamere, kar sem jaz gledal imam mal druga?e, imam prost konektor za tri ?ice.

Je ?e, kdo od vas dobil klic od servisa za menjavo dveh zobnikov od menjalnika?

naj bi bila seriska napaka

Ne, zaenkrat ne, kateri letnik?

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

kaj pa ti ni v?e? na laku?

Lak je za moj okus neverjetno mehak in tanek. Avto sem ?e dobil tak kot da bi ga s peskom oprali (najbr? avtomatska pralnica) in pa vsak kamen?ek se zelo pozna.Vem sicer da so Japonci znani po mehkih lakih ampak tudi pre?nji avtomobil je bil Japonec, pa ?e zdale? ni bil tako ob?utljiv kot Mazdica.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pozdrav,

po enomese?ni uporabi lahko podam prvo in zares subjektivno oceno

pozitivno

- ob?utek v vo?nji (vzmetenje, ni? pretirano glasen, volan, odzivnost..)

- solidna notranja obdelava (zaenkrat samo en ob?asen ?ri?ek)

negativno

- lak

- po?ivali??e leve noge nima plasti?ne za??ite

- naslon za roko (ampak ni hudega se navadi?, da je ?irok del naslona premajhen)

Ve? pa po nekaj dodano prevo?enih kilomterih.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

?eparav menjava olja pri ene 1500km sploh ni tako neumna odlo?itev.

Meni so zagotovili da res ni nobene potrebe po tem......

Eni tako drugi tako, vsak ima svoje mnenje, nekako pa verjamem, da proizvajalec najbolj ve kaj naj bi bilo ok.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.