Saj ?e se priklopi direkt s tistim "fuse adapterjem" na mesto, ki je vklju?eno samo ko je kontakt bi bilo v redu ali se uporablja ?katlica ?e za kaj drugega kot varovanje pred izpraznitvijo akumulatorja ... Je pa res, da ima kamera priklop na usb ... verjetno je ?e pretvornik napetosti iz 12V na 5V?
Kako ste priklopili oz. kam ste vezali te kamere. Ne bi si rad odvzel mesta v sprednji 12V vti?nici, kakor je v navodilih za 70mai, ker sem se ravno navadil tam polniti telefon.
Sem pa dosti neuk o avto in?talacijah, da bi se tega sam lai?no lotil. Se pravi bi moral speljati do varovalk ali bi bila vezava na zgornjo lu? zadosti?
Sem gledal mazde in ja malo cenej?e od ostalih a ravno dovolj, da se zdi kot dobra kup?ija. Potem pa pridejo razlage zakaj je avto tukaj in da je lastnik pravzaprav ?e nazaj v Ameriki, avto pa ?e v kontejnerju pri transportni slu?bi in da ga dobim na dom takoj, ko sprovedem transakcijo, neki tretji osebi (escrow), ki naj bi poskrbela, da ?e nisem zadovoljen z avtom dobim nazaj denar bla bla bla. Nekaj v temu smislu. Sem vpisal v google jedro besedila maila in dobl hitro potrditev, da gre za goljufijo z rezultati vse nazaj do 2007. Transportna firma ima na videz legitimno internetno stran, kot tudi escrow agencija. Sogovornik je vmes je ratal agresiven, da ?e no?em avta naj mu ne kratim ?asa, ker ima veliko ponudb in naj naka?em kar se da hitro ...
Nimam izku?enj z uvozom sem pa videl par zanimivih oglasov na mobile.de in kontaktiral prodajalce. Ki so na razli?ne na?ine razlagali kako se je omenjeni avto zna?el na nem trgu. Izkazalo se je, da gre za prevaro.
Razmi?ljal sem v to smer, ki je na posnetku se pravi delilna in razdelilna mre?a (guard & divider). Pes/prtljaga - 50/50. Gumijasto podlogo ?e imam, pa ?e hitro se postavi/razstavi in ne zavzame veliko prostora. Je pa res, da je ne more? uporabiti, kot boks za za?asno zaprtje psa.
Gulliverje sem ?el preizkusiti in petica je najve? kar gre v prtlja?nik M6, ?estica je ?e prevelika za postavitev po dolgem. Se pa bojim,da bo petica premajhna na koncu. Dusty je me?an?ek in ne vemo koliko bo zrastel.
Zanima me kak?ne imate re?itve za preva?anje pasjih ljubljen?kov. Predvsem v M6 karavanu. Kak?ne so izku?nje s pregradami v prtlja?niku ali se bolje obnesejo aluminijasti boksi? Na sede?ih nisem nameraval preva?ati psa. Priporo?ila dobrodo?la.
Moja je 2015 letnik in ima ?e prilagodljive LED (glavne) lu?i. Verjetno zaradi vi?ega ranga opreme, kot je omenil Alex.
Je imel kdo od vas, ki imate LED ?e probleme z lu?mi? Kolik?na je ?ivljenska doba ... verjetno je treba za vsak defekt peljati na servis? ?e dobro da imam v opremi H-7 . Bi moral imeti LED sijalko?
@Matick Od omenjenega dvigovanja obraza, se pravi za?etek 2015.
Pa saj FL je bil 2015, ?e mislimo s FL prenovo kabine el. zavora in sli?no.
To keep the fires burning, the 2015 Mazda6 gets a bolder and more elegant expression while retaining KODO's sophisticated air and dramatic presence inspired by the movements of animals in the wild. Hence the stronger grille and a nose, evolved LED head- and taillight signatures, and redesigned high-gloss 19-inch wheels...
Mazda Proactive Safety offers various technologies to support the driver's cognition of the conditions on the road and judgment in dealing with them. i-ACTIVSENSE is what Mazda calls its advanced range of sensorbased active and pre-crash safety systems, which employ radar, laser and camera technology to detect hazards. The idea is not to seize control of the vehicle at every perception of danger, but rather help drivers help themselves, only taking autonomous action if an accident is imminent. These systems can thus help prevent one from happening or at least minimise the damage caused. And the philosophy is continually evolving, as demonstrated by the 2015 Mazda6. It gets all Mazda's latest offerings including Adaptive LED Headlights (ALH), Lane-keep Assist System (LAS), Blind Spot Monitoring (BSM) and Driver Attention Alert (DAA).
Ogledujem si med drugimi tudi Mazdo 6 karavana 175 KM l. 2015 z rev. top opremo, na ogled dobro ohranjena ima pa 150kkm . Kaj gre vse lahko narobe s tem avtom?
Preveril v ve?ih. V katerokoli gre? gledajo centralni sistem Mazde Slovenije avtomobilov v prihodu, noben pa ne zna povedati, ?e bodo podalj?ali promocijo. Za CX-3 je recimo niso. Karkoli po naro?ilu je ?akalna doba cca. 5 mesecev.
Brezobrestno je super a kaj, ko kombinacije barve/opreme, ki si jo ?eli? nimajo na zalogi in je dobavljivost po juniju zatorej ne more? koristiti omenjene akcije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj vem ... je bil impulziven post, ker me je za slabe tri tedne zaob?la posodobitev. Jeben nearmiss.
Sedaj bo pa? neprijeten ob?utek, da nisem na teko?em. Kako leto, dve bom zdr?al brez posodobitev potem pa ebay.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani