zubrck 58 Napisano 27. junij, 2019 Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 27. junij, 2019 Se precej pozna proti prej.?eljust je zagrablo, pa je pobiralo samo po eni strani. Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zubrck 58 Napisano 27. junij, 2019 Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 27. junij, 2019 Nove zadnje zavore Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zubrck 58 Napisano 11. junij, 2019 Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 11. junij, 2019 Kaj si barval z cinkovo barvo k se tolk sveti?Ne navadna barva.Za??ita je tudi potem ?ez. Poslano z mojega SM-G955F z uporabo TapatalkA nima? nobene za??ite kolotekov?Kar gola plo?evina?Je za??ita.Samo slikal sem preden sem dal nazaj. Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zubrck 58 Napisano 22. marec, 2019 Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 22. marec, 2019 ?i??enje kolotekov,za??ita in pa menjava gum. Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zubrck 58 Napisano 7. november, 2018 Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 7. november, 2018 Naredil komplet servis in zavore spredaj + montiral karter s ?epom pod mre?ico pa ?e poliranje lu?k. Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zubrck 58 Napisano 17. junij, 2018 Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect) Napisano 17. junij, 2018 Lp.Ali mi lahko gdo svetuje kak?en android radio dati v mazdo 6 2010 gh z bose ozvo?enjem.V avtu imam sedaj pioneer mvh-290bt.Hvala za pomo? Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Se precej pozna proti prej.?eljust je zagrablo, pa je pobiralo samo po eni strani.
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani