Kakšne so kaj vaše izkušnje z GRAWE zavarovalnico? Do zdaj sem bil pri Triglavu, za katerega pravijo, da najmanj komplicirajo, ko do česa pride. Svojo M3 bom moral zavarovati in je GRAWE letos 70€ cenejši (839€), Triglav 910€.
Ostani pri Triglavu in jim povej ceno od Grawe pa ti bodo dali popust. 😉
Sem pred dnevi, ko je bilo 32 st.C opazil na monitorju kjer prikazuje polnjenje in praznjenje baterije, da mi pri spustu po strmini v dolžini cca 5km ne polni baterije kot ponavadi, sicer prikazuje to a baterijo ne polni🤔 S tem ne mislim, da je kaj narobe, ker mi jo je po ravnini takoj spet pričela polnilnit. Mislim, da je to previdnostni ukrep zaradi vročine in posledično zaradi pregrevanja baterije. To verjetno nihče ne opazi, če ne gleda na ekran....
In ker se ne bo prodajala zaradi visoke cene bodo tržniki ugotovili, da ljudi več ne zanimajo limuzine in HB-ji ter da je treba pojačat proizvodnjo SUV-ov.
Do takrat boš že ravno prav star, da ti bo pa odgovarjal SUV....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gumb za luči imaš na avtomatsko?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani