Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Jst sm tut na svoji G194 v?er nardil 6.0 l/100km k sm se iz rovt pelal proti Celu :P No nazaj je blo pa 8 l/100km.

Po mojem je enga ta poraba tak navdu?la, da jo je kr kupu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

No tako, pa sem se preselil v bazo bencinarjev, po prvih 400 km z novo M6 G194 poraba 7.8 l/100km z me?ano vo?njo, me prav zanima, kak se bom odrezal potem, ko bom nogo odklenu po par tiso? kilometrih :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??
Napisano

Meni je tole tut ?ist okay, to je pa? delovna guma in felge za 3 mesece :P

@Alex: ja odvisno kje ?ivi?, ?e si nekje okol 1000 m ... pol se ti lahk zgodi, da vsako jutro kida? pa odmeta?. Pa ne sam avto, ?e cesto ker si doma v rovtih kjer cesto zorjejo popoldne ali drugi dan :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??
Napisano

Ja odvisn zej za kaj se ti gre. ?e se bo? furu po rovntih pa rabi? perfekten oprijem na snegu, pol ti priporo?am ?im o?je, torej 16.

?e ma? pa ve?ino po asfaltu in bo? rabu predvsem za mokro nezasne?eno vozi??e, potem pa 17 :P

?e ti je pa vseen za performance, te pa tk treba dat 19 gor ne :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

A je res tako te?ko direkt z prehitevalnega na izvoz?

Pa 40 ? kazni, toliko so me oglobili za tale prekr?ek davnega leta 2011-12, nevem ve? to?no :) Od takrat naprej, skrbim, da sem na voznem pasu pravi ?as :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Js mislim, da vsaka normalna vo?nja, tudi po tempomatu (razen ?e ne gre? kam kjer je 100 km ravne ceste brez prometa), bojo obrati padal in rastli. Se bi pa predvsem strinjal, da ni dobro nabijat do rde?e linije ;) Vsekakor pa dobivlam predstavo, da v Slo ve?ina voznikov uteka vozilo vsak dan :)

Da se mi ne menmo slu?ajn o kakih gumjastih motorjih, da jih ne smemo preve? navijat, da se nebi raztegnali :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

- motor naj ne gre preko 4000 obratov se pravi "gas do daske" odpade.

- obvezno naj se ne uporablja tempomat in nikar vozit s konstantnimi obrati. ?im ve? menjanja obratov tem bolje.

- izogibat se kratkim vo?njam, da se motor sploh ne ogreje

Tole je pa mal kontradiktorno, sploh ?e govorimo o bencinarju, kjer hitro zaide? v ve?je obrate. Tole si lahk interpretira?, kot da mora? it na turisti?no gorsko preizku?njo dolgo 1500 km :P Tam stalno menjuje? obrate, pa dolgo traja, pa motor bo dolgo topu.

Malo za ?alo malo za res ... me pa zanima dejansko, zakaj nebi smeu met konstantnih obratov? Adaptivni tempomat recimo, da mi je jasn, pa? no?e?, da ti ?alta nekam v vi?ave in pritiska gas do konca. Sam zakaj bi bla pa turisti?na vo?nja po ac z konstantnimi obrati problem pa ne razumem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole je pa zopet subjektivna stvar :P Ko boste mel enkrat al pa dvakrat zapored slabe izku?nje z rabljenim avtomobilom, potem se pa? nebo tako grdo govorilo ?ez nakup novega. In ja, treba je kupovat preverjenega ... ja ja ja, vem, ampak vrjemte, tudi pri preverjenem lahko gre marsikaj narobe ;)

Kot je ?e nekdo omenil, pri avtu se pa? ne zaslu?i, dokler se ne gre? taxija, dealershipa itd. ;)

V kolikor avto dr?i? 10+ let, je smotrno kupovat novega ali pa ?e ma? preve? denarja, pol pa jih itak menjuje? ko gate :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.