O, sem gledal malo vreme za naprej za obalo. In sem prišel do zaključka, da zime pri nas ne bo več. Vsaj na obali ne. 🤗
Zato bom počasi, najbrž že konec drugega tedna, dal gor letne gume. Da bo mazda z 19" zopet takšna, kot mora bit. Ob tem moram pobarvati še zavorne čeljusti.
Res je malo več kot sem napisal,ampak v spominu sem imel manj,verjetno s popustom.
Potniki so posebej,ni pa neka velka cena. Posebej svetlobna telesa pa nimam,ker imam za divjad in če gre prednja luč je pokrito,nimam pa sovražnikov,da bi mi porazbili luči...😁
nemska piksna je pa drugo , ... tu ni primerjave....cena pa itak spet v višavah....
vem da cena z leti raste takim , sej je tud npr. fičko drag, ma še vseeno nekak razumem da so dragi in imajo svojo ceno ... taka m3 mi je pa res predraga in ne vrjamem da bi kdo tolk dal... mogoce cez 20 let ce bo ohranjena tako kot je danes pa res dobi tolk....
Torej mata tut Mitsubishi EVO in Subaru Impreza WRX STI pretirano ceno?
Ko se enkrat vsedeš v tako raketo, so ti vsi ostali avti navadna dostavna vozila. Takšno je imel moj sodelavec in mu je še sedaj žal, da jo je prodal. Pravi, da je bil to daleč najboljši avto, kar jih je imel. Pa je imel same dobre avte. Takoj bi kupil novo, če bi mazda še delala MPS-ke, pravi. Zakon. 👍
Jp res je. Tole bo res pocasi ratalo kot skrinja z zlatom nekje na dnu oceana 🙂
Jp, to se jaz od nekdaj sprašujem. Ok, stekam da zdaj niso šli v razvoj karavana, ker je šlo vse v SUVe, ampak 15let nazaj pa so vsi imeli karavane v tem razredu.
pismo, še Clio ma karavana...
22 minutes ago, Aless said:
Malo offtopic, sem na netu zasledil da VW po novem ne bo več delal limuzinske izvedbe Passata, ostal bo samo karavanski Passat, namest limuzine pa bo samo Arteon v ponudbi.
Btw. : Tudi jaz si nikoli nisem lastil Golfa, mel pa sem iz Vag koncerna 2x Audi 80
js pa niti nobenga avta iz VAG grupe še nism lastil, mogoče sm čuden 🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sploh z različico cosworth... to pa so bli stroji 🤩
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani