Na oglasu je 2.690 ?, dal pa bom 2.590 ?. Jaki popust ampak pri avtu res nisem mogel ni? re?i da je kaj narobe. Edino kaj nisem pogledal je podvozje. Pa? upam da nebo kak?nega presene?enja ali pa bom zagnjavil ?e za to preden mu dam denar.
Hehe, me zanima ?e prodajalec bere ta forum in bo videl temo.
meni na tehnicnem pregledu lansko leto so mi rekli da podvozje zgleda kot novo...tako da to te ne sme skrbeti..
?E je tebi ok poraba 7,5 pol je men to tuma? za dizla, js mam cca 8,5 litra pa mam bencinarja s 166 konji, pa imam ve?krat 2-3 voznike tako da ni poraba odvisna samo od mene.
mene pa nekej zanima vsi ki imate nove mazde 6,ko sem narocu avto sem zravn narocu se parkirne senzorje zadaj,montiral so mi ene navadne ki imajo posebej zaslon montiran tam zravn spegla.meni se zdijo da niso originalne,ker sem vidu na avtonetu da imajo tipko za izklop tam kjer je AFS in DSC.js pa te tipke nimam..
boss lahko poves katere feltne morem kupit ker ET,ker sem cisto zmeden pomojem je edina k se ne razumem o avtih je ta o feltna in njihovih dimenzijah..pa raymak men luknjami itd..kr vse spada zravn..
zanima me ali bi sle na novo mazdo 6 gume dimenzije 235/60/18,original so 225/40/18.ker sem najdu ene take zimske ugodno,ker ne mislim nove letos kupovat..hvala za odgovor.
seveda jo bom predstavil v sliki in besedi upam da ne bom preve? ?ustva notri vpisal ker komaj ?akam da jo dobim in sem bolj vesel kot otrok kak?ne igra?ke..hahahahha..?e bo vse po sre?i drug teden dobim tako mi je rekla prodajalka ker morajo ?e senzorje na?timat in naredit servis...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani