Skoči na vsebino
Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Ja, to je pa tako, ko vedno ve? Mazda?ev ne vozi ve? Mazde. Potem se pa po forumu po?iljajo naslovi serviserjev. Saj bomo kmalu kot Renault forum... :P

Ta mojster dela sicer pod kozolcem, AMPAK osebno mi je bolj pomembna kakovost storitve kot nek supermodern salon za stranke :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

A vozi kdo od vas z mese?no ali tedensko vinjeto? Ustavljajo in prekontrolirajo veljavnost le-te?

Ko sem ?e ?ivel na Bavarskem sem 1x kupil mese?no, ampak potem v tistem obdobju nisem naletel na nobeno kontrolo, niti na Karavankah. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

OK; hvala za info. Sem si ?e predstavljal pregovarjanje v stilu; "Veste gospod tovrstne menjave po?kodovanih vinjet niso predvidene. Kaj ste pa delali, da se vam je strgala?" :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Pohvalit moram Franci-ja iz Podgorja pri Kamniku (Pelkov prijatelj in sodelavec), ki mi je v?eraj hitro porihtal neko vodno cevko, katera je povzro?ala rahlo pu??anje hladilne teko?ine. ?e kdo v Kamniku rabi dobrega mojstra, bo (tudi po besedah Pelka) Franci pravi naslov, cifra; 030 406 658

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Res je, teh goljufov je vseposot polno. ?e na temle forumu eden od njih spra?uje ?e se da...

Nisem imel namena prestavljati, le vpra?al sem, ?e je res 2019 material druga?en kot prej?nje, pri katerih prestavljanje ni bilo pretirano zahtevno. :)

Vpra?anje: in kaj se zgodi, ko se ti takole strga ?e takoj ob prvem dotiku? (predvidevam kriv uporabnik in naj izvoli  kupit naslednjo ter upat na ve? sre?e)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Zadnjic ko sem na Carglassu kupoval brisalce sem iz firbca vprasal mojstra ali je vinjeto se mozno neposkodovano odstraniti. Povedal je, da je bilo to prej mozno, da zadnje vinjete pa 'ni ?ans' cele dol spraviti

Potem bo o?itno res nekaj na tem spremenjenem materialu nalepke (dobro vedeti preden se kdo zajebe s "premonta?o"). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Je kdo posku?al odstranit in prenesti 2019 vinjeto na drugo vozilo? Menda se je bistven spremenil material nalepke in se tega ne da ve?. Prej?nja leta ni bilo te?ave s prenosom, ?e si jo dobro segrel in potem s povsem novo "klinco" po?asi odstranjeval dol. Letos naj bi bila povsem druga zgodba?

?e se je kdo spoprijel s to zadevo naj PORO?A! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Alex, predlagam da drugo leto s svojo dizelco vozi? v prvenstvu F1, kjer ti domnevno Hamilton ne bo mogel niti blizu (nima dizla), razen kot pravi? po kak?nem klancu navzdol. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2020
Napisano

Evo predviden vrstni red na koncu:

1. Clio

2. T-roc

3. CX-30

4. Kamiq

5. Corsa

Lahko, da bosta 3 in 4 zamenjana med seboj.

Jaz mislim da bo Cx30 celo komaj 5., Ker je najmanj 'ljudski voz'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Jaz jo vzamem na Kanin ,?e slu?ajno odpove gondola,da se pripeljem v dolino z ZMAJEM!

Boss,kako pa kaj sre?anje,lu? ali pleh je zdr?al ob udarcu s ?anjpanjcem?

A to je v stilu vica; menjam ?eno za baterija, torej ZMAJA za ZMAJA. :hohoho:

(jaz sem pa v drugem kontekstu dobil svoj vzdevek in sicer zaradi izra?anja; la?en sem k zmaj, utrujen sem k zmaj, ta slu?ba je brezvezna k zmaj, itd.). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

sam res, wtf...tudi pivo brez vas je se vedno boljsa izbira

V slu?bo za 8 ur ali s ta??o se dru?it, bi nas velika ve?ina izbrala SLU?BO, kaj ?ele kaj prijetnej?ega..  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Nejc je bil samo za Juresov izgovor na koncu. Za?elel nam je RIP oziroma nas je kar pokopal. Je bilo pa verjetno ve? vzrokov zakaj smo mu dojadili. 

Pa saj je on ?e pred leti pisal (ali Ajvarju ali Jestu), da ?e je mo?no izbrisati vse njegove objave na tem forumu. Dr?i?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bognedaj da ga ?e na lpg predela?, ma? ?e tu takoj malo ve?jo te?o.

Predelovalci se bojijo Skyactive motorja in vpra?anje, ?e je sploh kak?na v na?i domovini predelana na LPG. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A ne ne, Juresa pa ne morem prese?t... to je pa? nemogo?e.

A v tistem delu, ko je s slu?beno ?kodo 1.6 TDI iz LJ do ZG postavil rekord 45min in pri tem carino ter cestninske domnevno presko?il? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.