Seveda je... pa? gledate na to kot na vse ostalo. Zgolj kot potro?niki. Ni Mazda super avto, je pa avto, ki ni konfekcinski kot ve?ina.?e to,da je to majhna tovarna napram drugim jo dela edinstveno.Za to znamko se ponavadi odlo?ajo ljudje z prefinjenim okusom in, da malo izstopajo iz povpre?je (ala golf, pasat, kia, hunday, citroen...).
Se pravi ti nisi potro?nik. Torej si?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ce delas za storitveno firmo, kinupravlja s kadrom in kadru diktira placo, ti to ni merilo. iT inzinir ki pride iz srednje sole ima zagotovljenih 4000? brutto. Iscemo jih 12, jih ni, ker so vsi ze razprodani.
Kuhar kjerkoli 3500 brutto
Senior Inzinir pod 6000 brutto sploh ne pride
P.S. jaz sem zaposlen v avstrijski podruznici francoskega podjetja ker je najblizja.
Ce mi najdes 5 oseb s VI stopnjo elektro ali racunalnistva, ki binprisli v redno sluzbo za 4k brutto + bonus mi povej. Iscemo ze 4 mesece. Bi takoj prisli za vsaj 6k od tam kjer so ze zaposleni
Razlika je cca. x 2 (se pravi, da imajo Avstrijci v povpre?ju pa? slovensko podvojeno). Zdaj koliko pa kdo ?eli podcenjevati in zasmehovati na?o de?elo, je pa stvar njegova aspekta.
Se enkrat to ni posmeh, to je realnost.
Mislim pa da BA323 tudi delo severno, pa dal sem ti uraden podatek za 2018
Povprecna skorajda 4k brutto!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Juraj ?ebalj ima mogo?e dobr predlog za nakup in tretjega finalista zate,ker kolikor te poznam potrebuje? veliko prostora.C5 aircross na you tubu,zanimiv prispevek. Lp
Odpade, znatno manj?i od Tarraca, resno manj?i. SUV kot SUV me ne zanima, Tarraco me je prepri?al s prostornostjo, ne zunanjostjo.
C5 AC = 4500mm (manj?i od picassoja!!) prtlja?nik 580L
Tarraco = 4735 mm ve?ji od picassoja!! prtlja?nik 760L (5 sede?ev obvezno), s sedmimi ?e vedno 700L
Alhambra = 4854 mm prtlja?nik 810L
trenutni C4 4602mm / 704L (torej?)
vse se odra?a v prostoru notri. Alhambra je seveda kraljica, edini razlog proti so moje samske poti po AC, in tudi po ?tevilkah zgoraj Tarraco resno ne zaostaja - dokler so v avtu 4je! alhambra ima namre? posami?ne zice, Tarraco klop.
Me bo kdo spljuval seveda a Mazda Cx5 je dale? od vseh, gre za majhen avto - 4550m, prtlja?nik samo 463L!!! Neuporabno, to je kar 300L manj, ob tem da je v tarracu 2x ve? prostora za potnike zadaj.
Vse probal, preden me izpodbijate
torej finale: Tarraco vs Alhambra. Tarraca dobim za vikend, kjer se bo testiralo s familijo in pasjim boxom.
Naj nekdo to preseli v test ostalih avtov
Ampak ce mene vprasas, vsaj pri meni je tako, in mislim da v vecini nas, da ko gremo v salon tocno vemo kaj gremo iskat, vsaj 80% je odloceno, potem pa stvar prilike.
Tako sem prvic kupil mazdo (5), tako se vedno vracam na Seata, tako sem rekel ja citroenu. Pa za v naprej imam ze znana 2 finalista
Nisem rekel, da so slabi avti. Ampak jaz pa? ne bom kupil avta, katerega kupujejo penzionisti, ker jih pa? sedaj kupujejo vsi.
Saj ve? kako je to-?redni nagon, ki je pri slovenceljnih ?e posebej navzo?.
Mogo?e mora? pa malo vrata odpreti, korejci so tako napredovali, da jih kupuje sedaj mladina in srednjeletni razred...res so se povzpeli (tudi s ceno, in ravno zato so ?e zdavnaj nedosegljivi penzionistom)
Seat je zakon! :)
Ta test je bolj taktak,in tut podatki so nenatan?ni,ker naj bi M3 bila po podatkih testa do 100 hirej?a kot po tovarni?kih podatkih kar je malo verjetno. Novinarji pa?.... Lp
Bi verjel takim testom.....takim ki se dejansko zgodijo.
se strinjam, pazi se Italijanov na obvoznici, da se res ne bo kaj zgodilo... nikar ne prehitevaj po desni al pa po odstavnem pasu, ker zadnje ?ase jih full v desno nese (verjetno vpliv politike)...
To ni ?ala, ampak v prazni gara?i hotela (v italiji) v?eraj me zaparkira Tiguan. LJ tablice....tako da sem moral stranske kufre sneti da je ?lo ven....pa sem bil prvi in to pravilno v boxu za avto! Malo kdo pomisli, da je treba nagnjen motor najprej zravnati preden odpelje....5cm od kufra je parkiral bo?no, rajsat drugih avtov pa nimam namena.
Je pa nekaj - v Italiji (italijani) ali ne znajo uporabljati rondoja, kot ga mi, ali pa jih tako u?ijo. Ne glede na ?tevilo pasov, kje gre? ven, obstaja zgolj in samo en na?in vo?nje v rondoju, to je po idealni, najkraj?i notranji liniji. Ni izjeme v vseh tako vozijo in se mora? prilagoditi, ali te pa stisnejo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani