Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne, a je zelo poceni, pa ?e awd...

Pa saj ke 7 let star on preko 100.000.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Avtobus je pa drugo....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Glede na to da je avion in prevoz tole ni drago. Pelji se tja pa nazaj, bo veliko vec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prikaze pri meni, ampak a to rabite sa berete med voznjo? Itak ne mores ker je samo glasovno branje.

Tista enak ali opozorilo naredi samo to da primes telefon v roko in pogledas sporocilo ....

Glasovno branje namrec ne pomaga za slovenscino

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Vinjeta gre s fenom dol ko puter

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Sorry, 2010 sem prebral odpira mi pa me avtonet tukaj....mea culpa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Najvecji odgovor je ali je pri 240.000 narejen veliki servis. Velikokeat se avto prodaja pred temi km tudi zaradi tega.

Zaradi prikolice lahko gre po tolikih km hitro vztrajnik. Vprasanje so tudi zavorni cilindri ki so stekali (predvsem prejsnja generacija) a tudi na tej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Denar, pardon strosek, je sveta vladar

Ker cenenavtov z vsakim modelom pa rastejo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Karavan je hud, drugega pa ne gledam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jaz se vedno bolj spogledujem s peugeotom 508 ( za 32k?). 

Bom pa vseeno ?e tolko po?akal da vidim, oz. se peljem s 3jko.

PS. Samo francoz... :(

razen baterije meni vse dela ze 2 leti in 55.000km, jaz sem v preteklosti prepljuval francoze zdaj jih lahko samo pohvalim.

Ce gres v novega samo pazi garancijo osnova je 2 leti, a ob nakupu je sitnica dodati ?e 2 ali 3 leta, po nakupu pa pasje drago. Jaz sem pa? testnega vzel, ki je bil ?e kakr?en je bil. 

Res je drug razred, ampak polno opremljena 3jka-AT bo mogo?e kaka 2 jurja cenej?a od te 508, ki sem jo jaz gledal. (primerljiva oprema)

ja in ob tem je mazda tista ki je draga, ne more? 508 primerjat z mazdo 3, to je avto razreda mazda 6

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Torej bo tudi s turbino?? Katera verzija sploh bo.....samo tudi to je konkurenxa ze probavala pa opustila (manjsi motor pa turbina)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ne vem ampak avtor clanka ni ravno ekonomsko podkovan? A ni tako da ce je vecje povprasevanje gre cena gor?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

pla?e... 37$...

vozijo enake avte, na enako gorivo.....torej bi potem v Avstriji moral biti veliko drazji?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Indija, dizel 0,7?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Strešni kovček - truga
Napisano

?e vedno nisem nabavil kov?ka...

Pa imam eno vpra?anje, ?e slu?ajno kdo tukaj na forumu ima tak model  oz. tak ? Bi potreboval mere med sistemom pritrditve (?irina spredaj in zadaj).

Hvala 

2m sem imel (mislim da ga je Gelipter potem odkupil) in se nimas kaj bati, ker imajo vse truge spredaj in zadaj cca 40 cm hoda da se prilagodijo rastru prtljaznikov.

Evo to?no tale, podoben, super je, super cena, pa ?e h regijcu ga gre? lahko pogledat. Dve veliki potovalki ena zraven druge v sredini po dol?ini

https://www.mimovrste.com/stresni-kovcki/g3-stresni-kovcek-g3-krono-390-l

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene uradnih servisov - tujina
Napisano

Aha, no po drugi strani pa je cena storitev rednega servisa v ceni materiala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene uradnih servisov - tujina
Napisano

Koliko pa je km da so in ploscice in sajbe menjane in to zadaj....?

Cene so pa tam tam iste, torej kje je potem drazje glede na standard in cene avtov :)

Kje pa je urna postavka?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

no jaz na lastni ko?i sedaj spoznavam, da so ?asi, ko sem (upravi?eno) pljuval pe?oja (slu?beni 307 in 407) davno za nami, in sedaj (upravi?eno) francoz lahko u?iva status kvalitetnega avta (jaz C4, sestra C5 + C3 Air Cross, obdr?ala je tudi staro Xsaro picasso, ker to pa? dela in ?koda dati za 300?, mati C3). Od leta 2012 nobene napake, ok Xsara je spet prej?nja generacija in ne ?teje... :).

Tudi cena servisa in podpora brez pripombe, meni aku, pa sploh nisem bil na servisu v slo, mati vso plasti?no za??ito na vseh vratih. Sva ?la danes pokazati, a se vam zdi da tale za??ita mogo?e ni dobro pritrjena? Ni problema gospod bomo naro?ili 4 nove (?e preden sem vpra?al ali bi lahko to samo malo pritrdili....)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Priviligiranc (ni mi treba gonit).

goni? pa zastonj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Michelin crossclimate plus

Je slo ok, po takem snegu ni problem. Problem imajo, ko ratuje sneg moker/leden. In se najvecji problem imajo s suhim gladkim asfaltom.. Tega res ne marajo

Understeer?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

?e je kdo gledal galileo, zakaj so na norve?kem el vozila tako priljubljena, ja ni problem, ?e dr?ava subvencionira, cestnine ni, elektrika na cestnih stebrickih za polnjenje ni pla?ljiva (samo na hitrih polnilnih postajah), lahko se vozi? po pasu za bus taxi, parkirnine ni itd itd itd....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Moji dve sta imeli to. Plus G senzor da se zbudi ce te kdo na primer na parkingu zadane (neuporabno ker te ne butne frontalno) ampak ma za to baterijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.