Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

to je res, ampak ?e lansko leto so ble cene preko 7k? :blink:

?e bi bil tako superduper avto bi se za toliko tudi prodali. Mora? gledati kaj se je lani dobilo za 7 jurjev, pa tudi letos za 4 jurje. Sploh pa, taki ?asi so, da vse kar ni mlin?ek ni vredno ni?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

V tem rangu ?e ?e gleda? ?e Focusa ST poglej ?e Mazdo 3 MPS, in ?e nima? predsodkov Megana RS R26 ali novega s CUP podvozjem (?pera). Tudi, ?e ima? kake predsodke se zna na testni to spremeniti. :P

Skylinea R34 gtt uvozit ni ve? bavbav ker je ?e en pri nas ampak ra?unaj na konkreten davek pri uvozu (CO2!). Poleg tega ni tak supercar kot eni mislijo, ker ni GT-R. R34 GT-R je pa druga pesem, tudi osnovna cena, + uvoz bi bil te?ji (ve? dela, papirjev) ker bi bil prvi pri nas.

Za RX-8 so ti pa ?e vse povedali. ?e ti ustreza in si pripravljen malo raskirati te?ave z wanklom in porabo je ?isto OK. Glede na cene ?e mene mikajo, pa magar da ?e ga mam 90% parkrianega na dvori??u. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je ?e v redu - za silo

kaj pa pravi? na tole kubaturo in konja?o v skoraj pet metrski limuzini?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7213491&show=1

13 sekund do 100km/h

Je pa to isti motor?ek, ki se vrti tudi v Mazdi 3 1.6CD

To so res usekali mimo. ?zmeden? Pije ve? kot, ?e bi dali notri kakega 2.0 dizla, gre pa slab?e kot vsak 1,4 mlin?ek zaradi ?esar pomoje dobesedno dela? kolone.

BTW vidim, da nekateri gledate res ?isto vse znamke, a to ?ekirate ves ?as zadnjih 100 avtomobilov ali dejansko preverjate celoten trg? Pa? firbec, preblisk. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Moj biv?i 200SX je naprodaj ugodno. V zadnjih parih letih se je obnovilo prakti?no vso klju?no mehaniko tako, da mislim da je kar se tega ti?e OK. Edino kar rabi zdaj je ?e kakega kleparja in bo super za nadaljnih 20 let. konec koncev bi se ga mogo?e lahko zrihtalo kot oltimerja...

Avto je ?e prodan. Hitro, kot se spodobi za moje (pa magari biv?e) avte. :aaaaa:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tajerska?
Napisano

Nisi prvi s tem vpra?anjem. Pred leti je bil to za nekatere "najve?ji" problem in se je organiziralo sre?anje v Celju. Rezultat? Ve? "?abarjev" kot ?tajercev. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dober marketing, tole bi ?e moglo koga prepri?ati v nakup. ?zmeden?

Sam preverjeno ni res, da gre? s Cliom sam na morje, na tale Volvov dizajn pa dvomim da kaka pade. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hmm malo si usekal v temo, 206 in 207 SW sem jih kar nekaj videl na cesti, pa Fabia Combi tudi ni bil slabo prodajan avto. Je pa segment malih karavanov res bolj majhen. Fabia sedan in Thalia sta pa dizajenersko ?isto zgre?ena, pa uporabnost 4 vratnih avtov je tudi mimo, sem se smejal sodelavki s Thalio, ko ima manj uporaben avto kot je Clio. :vskalo: Po drugi strani Mazda 3 sedan je ?isto lep avto, dosti je v dizajnu.

Fotke so pa tule malo mimo, se vidi, da je omejen s prostorom v salonu. Na tej fotki mi je res v?e?. Pa tukaj tudi ?isto druga?en izgleda kot v salonu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

a seveda, recimo teli ni ostalo za obleke, ker je mogla dat vec casha za bencin

Objavljena slika

Lih treba ji je blo kupiti po?re?na ameri?ka jajca. :hohoho: ?e bolje pomislim... ?e dobro, da je kupila po?re?na ameri?ka jajca.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Meni gre ?e bolj na jetra tole cincanje cen, enkrat cen gor, enkrat cent gor. Kot, da se politiki nimajo s ?im drugim ubadat kot dvigovati in spu??ati tro?arine kukr se jim kurac dvigne. :vskalo:

(aja pa da ne bom offtopic zadnji tank je bila poraba 6,8 litrov bencina na 100 km)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moj Japonc pije 6,7 (ko ga stiskam ker sem divjak) in ker je bencinar se ne zajebavam z nobenimi turbinami, DPFjem, Bosh pumpami ali ?e kako regeneracijo. :hohoho:

Bom drug teden videl kako bo z drugim tankom, zaenkrat ka?e da bo nekaj podobnega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tehni?ni pregledi
Napisano

Si jih poskusil spolirati vsaj od zunaj? ?e to je v?asih ob?utna razlika, ker so ponavadi meglene iz obeh strani.

Sicer pa nimam pojma, ?e dolgo nisem bil "na tehni?nem". Se pa spomnim, da v Podgorju ko sem imel en problem so rekli, da naj zrihtam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.