VIN ?tevilko pa na servis....in ?e ne bo elektronske knji?ice, pa glede na to da je iz uvoza...pa glede na to da ma faking magi?ne kilometre 119.000 potem stran. ?e bo pa vse ok pa good
Druga?e pa pri taksistih je to...samo 1x sem do?ivel zelo ?udno situacijo.
Nismo dobil taksija, zato je kolega sko?u na sredo ceste (pa? norc) in ustavil meco (par let nazaj, tanov model Mercedez E) cca. 1km od prizori??a kamor smo ?li (sam nismo vedl da je tolk blizu), in tip ni hotu pelat, nato pride zraven en prijeten mlaj?i par in je bilo takoj s taksistom đe si, đe si...pa ajmo svi unutra....nato je taksist peljal vseh 6 komadov, nato nas ni hotel pustiti na nasprotni strani ceste od prizori??a ampak je ?el ?e 500m naprej in obrnil in nas pustil to?no pred vhodom...vmes sta se taksist in ta model z bejbo, pogovarjala o avtih, Renault, Golf, Audi...o nekih cenah in komadih....nato ho?emo mi njiju ?astit ker sta taxi zrihtala, pa tip re?e da ni ?ans...in vr?e taksistu 50 EUR za tistih 5min vo?nje in re?e sve ok. Na konc se lepo poslovimo in gre model z bejbo v diskoteko ?ist na easy mimo redarjev, brez pregleda, brez vstopnina, ?e vrata so jima odprli....tako da mi je blo ?e jasno kolk je ura. Drga? pa full prjazen, pa star okol 25 let.
?al je najbolje da gre na bus in dam....enako kot pri nas...upam da je bil vsaj kasko da ga malo potola?i...druga?e pa niso kribi Beograđani ampak pa? lopovi, v BG niti golf ni kaj preve? hud avto, je pa zanimiva roba, enako kot pri nas, ne vem kako folka ne izu?i....v BG se vedno parkira v varovanih gara?ah (sam sem tudi svojo Mazdo parkiral v gara?ni hi?i-vse pod kamerami, na koncu dneva ?e popi?ejo tablice- cena je bila 40 eur 24ur), v hotelu tudi vedno gara?o vzamemo (1x golf VI, 1x nova Ibiza) - cena 10 eur na dan. Je pa res da ?e se spravjo ti tud iz gara?e ga po?jo, ampak te?ko da bi se za golfa trudil....ali pa?. Upam da ?imbolje re?i zadevo tale tvoj kolega.
Pa drga? niti ni napa?en, isto kot pri ostalih M oprema, S oprema ipd. Vsaj bolj ali manj clean look ima. Pa ?ip notri pa si na 200 konjev...sam mal je drag (?e ni ?e ?ipiran), nisem gledal ali je ?e original tolk konjev...mal velik se mi zdi.
To sm ?u jest gledat, stoji ?e ogromno ?asa tam, vsaj leto dni, itak je iz uvoza, feltne niso original, gor so zimske gume, pa lufti spredaj se ne ujemajo glih
Dol rukne? odbija? in zamenja? ?arnice....sva z Uro?om ugotovila da je to ?e najla?ji mo?ni na?in, dela pa max 20minut....vsaj pri trojki, verjetno pa pri ?estki tudi ni problem odbija?a dol sneti oz. nekako na polovico ga sneti.
Mah ko si sam je treba ?parat za polog za stanovanje (ne vem kaj mi prej ni pri?lo to na pamet)....mal sem se ?e s tem avtom nategnu, ?eprav vsaj kredo imam dokaj nizko, pa vmes se ?e s tisto dve leti staro 1.6 trojko dobro ?ez pri?el ko sem jo pa? prodal zaradi tele ki je bila pol ceneje kot nova. Pa ni bilo 100% financiranje seveda. Sem sam, ampak tudi vse sam pla?ujem, hrana mene pride cca. 200-250eur na mesec, sem samo 1 mesec ra?unal in me je skoraj kap...ampak sem si zbral tak na?in life-a in mi ni ?al.
Mogo?e pa leasinga ne more ve? pla?evati :ne vem: , mogo?e ga je dobil kje v ra?un od kak?nega dol?nika (pred kratkim se je prodajalo ogromno Octavij od GPG-ja, tudi par Mazd BT-50). Ne vem no, sva?ta je mo?no.
Sej so na Preverjeno pred kratkim ?li merit na Agip,Petrol in OMV, in na AGIP letali?ka je najve? lagalo, potem pa Petrol in OMV ?e se ne motim za zadnja dva. Je pa toleranca vse v zakonskih mejah, sam zakaj nebi bilo v plus, aaa tolk pa ne more falit pumpa a. Jest pravim da bi morala biti tolernaca ni?na. Prodajalcem bencina se na letni ravni tisti centilitri poznajo ohohohoho v plus.
Roadstaraja s to?no tak?nim motorjem sem kar nekaj prevozil, to gre ko sam satan, preko 250 km/h je ?lo, Vrhni?ki klanc preko 230 km/h.....jao smo bli mladi mulci pa je letel k sneta skera , zvok je zeloooo leeep, tak globok ?e v leru ...poraba, itak pod 10 ni bila niti v leru, mislim da kar tam okoli 15 litrov ?e si ga kar palil pa tja do 20 litrov, ampak pri takmu avtu...nima? kaj mislit na to, res je ?porten, pa ?e babe so padale nanjga do amena
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
VIN ?tevilko pa na servis....in ?e ne bo elektronske knji?ice, pa glede na to da je iz uvoza...pa glede na to da ma faking magi?ne kilometre 119.000 potem stran. ?e bo pa vse ok pa good
Povezava za deljenje
Deli na druge strani