Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Men pa kadar voz ne gori, se je kr morala z njim vozt! :hohoho:

Ker zdej sm ?e 6. tank pokuru in spet je poraba ?e manj?a kot prej, sicer za nianso, ampak vseen, je pa res da je vmes voz vsaj 2 uro post-po?arno na mestu laufu, da vidmo kaj bi se loh u?galo! :blink:

1. 11.1

2. 9,65

3. 9,2

4. 8,98

5. 8,82

in zadnji 8,79! :danzoman:

Iz tega sledi, da ?e ga voz manj, pa loh lastnik k?nga :mi pijemoo: ve?! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GT - preparat za menjalnik!
Napisano

Tole temo sm odpru zato, da ne bomo samo kritiziral in pljuval ampak da se ob?asno tut kej pohvali, ?e je zadeva u redu! :danzoman:

Prej?n tedn sm od kolega Siriusa dobu 3 zadevce in sicer Metabonda ki se doda motornmu olju, da naj bi bol? mazal, pol Megalene, ki naj bi izbol?u izgorevanje bencina itd. in pa GT preparat za menjalnik oz. prenose al karkol v zvezi s tem. :ne vem:

U?eri sva z mehankarjem to not nalila in tist ko mi je prej u motorju neki ru?lo, kadar sm dol ?altu v ni?jo prestavo, je zdej ?ist utihnil, mav se ga sam ?e sli? ?e fajn pospe?ujem, drga? pa je bistveno bol?! :danzoman::rispekt:

Tko da se tut ?alta bolj teko?e, priporo?am zadevo vsakmu ki ga kej ba?e kaka zadeva glede ?altunge, pa mjbi pomaga, Mazdohist teb tut neb ?kodval, kokr sm vidu kako se pr teb prestavla! <_< Pa ?e pocen je! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Ne morm vrjet, u sobot zutri so me kapslni ustavl, okol 5.00, glih sm se z enga ?ura pelu, pol pa vozni?ko, prometno in jasno alkotest, ampak tko hitr se ?e nikol nism polcajov losov kot tokrat, ful ?udn da ni n? te?iv glede voza, da bi kej firbcov! :ne vem:

Pihanje pa je blo 0,03, tko da je blo ok! :jupiii:

Se je pa to dogajal kake 2 urce po po?aru, loh si mislte kaka je bla morala! :ljubezen::whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja simon, pocen so tele zadevce, ?eprov men pa je oblika ?ist mim, por? mi je simpati?n zarad dvi?nih lu?i, kva ?em! :ne vem: sramezljiv

A pol bi vam blo tole bl kjut?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1257039

Men pa tale fuuuul preozek deluje in nikakor ne potegne, sploh ?e ga ho?jo nekteri ob bok rde?im strojem vzporedno postavlat! ;):hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Mene pa je 3 dni nazaj ena polcajka na Dalmatinovi, pr Metalki u centru LJ, zutri okol 7.30 prov gledala, pa al bi me ustavla al ne, pol se vseen odlo? da ne, prpelu sm pa lepo umirjeno, tko da ni blo kej glede tega! :P

No se prav lih taka orng teta me ne ustav, medtem ko vsak drug mo?ki :policaj: me bo pa prec, drga? pa mi je zanimiv da me z mikserjem ?e niso ustavl, pa sm ?e prevozu ene 3000 km z njim.

Mazdohist je pa zgleda bl pridn glede spoznavanja kapsarije! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Simon, kokr vem ma seriskih 142 kivijev, kar pomen 194 konjev, kar zame pomen 200 oz. prej 200 kot 180! :danzoman:

Ja ampak me pa res mika vidt, drga? pa 2 MIO sit se mi ne zdijo neke pare za orng prefukan voz iz skupine N! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5 letna garancija Mazde
Napisano

Jz se tut strinjam z Bossom, da kdor se odlo?a strogo racionalno in ni zakompleksan z "imid?om" avta, so mu razni hjundaji in kije orng dobra alternativa! :bravo:

Kar se pa "neuglednih" firm ti?e, pa ?e zmeri pravm, da ?kodilaka pa res neb mev! <_<

Pred par dnevi, ne vem to?no kdo mi je razlagu, da so nardil Rumsterja, pa da majo neke serijske napake, pa da ga sploh ne misljo vpoklicat, da odpravjo napake! Se mi zdi da mi je mogo?e Nisde to govoru, sam nism zihr! Kukrkol dost ?alostno! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.