Sem na novo registriran tukaj. vozim Mazdo 323 1.5 16v in ravno kar je bila predelana na avto/plin. me pa zanima ker nima se dolgo avta ce imajo res te Mazde namesto zobatega jermena verigo...
Ker letnik ?? OZ.model (BA,BJ,BG)
Mislim pa da se bo? moral zadovoljit z jermenom
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
fajn in pra?al si za porabo in povedali smo ti in predlagali na (podlagi izku?en) da 1.6 porabi skoraj toliko kot 2.0
Boss traktor sem mu pa zato odsvetoval ker je enostavno traktor in pa tud zato ker nekateri KRVAVO zagovarjate dizl evo samo zato pa ?lovek je vajen met porabo 10 litrov in 2 litra man je ?e napredek in ostane? pri zmoglivej?em od 1.6 ki pa porabi morda 0,5 litra man je pa vo?nja kot pri jugotu ti?i? da se kam premakne.
In prosim da se za debato o porabi premaknete na temo poraba.
Son?ek ?e si iz okolice Lj se zmeniva na pija?i gre? pelat mojo M3 gta potem sprobaj ?e od nekoka M3 1.6 in se bo? la?je odlo?il. OK? Pa ?e v ?ivo bo? la?je kej pra?al ?ene te bojo traktoristi potegnil na svojo stran
samo zvrcni me.
lp v nasledni temi
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
...naj fant izve realno stanje porabe ta je sme?na zvedu jo bo takrat ko ga bo kupil in se vozi z njim eno leto in bo sam primerjal porabo poleti ,in pozimi. Ponavadi se ljudje ki vozimo bencinarja ne prito?ujemo preve? na porabo(in ne hvalimo ej men pa pije 5.6 litra na 100km)
Pa? ?e kupi? bencinarja ki ima 2.0 motor seveda ?e kupi? zavestno potem ve? da poraba pri takem avtu ne bo 7l, jaz sem ga tako kupil in se niti 1x nisem prito?il ker mi je znosna poraba za toliko HP-jev ko pa bom hotel ?parat na bencinu bom pa kupil peugeota-107 ima 3 cilindre in njegova poraba je ukol 5-6l
je pa res tale tema o bencinu zelo pikantna in veliko besed se je ?e izreklo na ra?un tega(kreganje)
ja tako je!!! Boss ti pa ne ve? kako je z bencinom ker itak sam vozi? traktor in pri njemu se morda res ne opazi razlike ker je pa? turbo in vedno dobi? skoraj idealno zmes zraka in goriva in bla bla bla.
aja pa tema je ?la ene 3km v drugo smer
20.000km stari pozabi na dizla razen ?e ti je pa? traktor u?e?.
Druga?e pa pozdravljen na forumu
Kot lasnik gta-jke ti bom rekel samo : ''ni mi ?al da sem jo nabavil''
Kar se pa ti?e porabe kombinirana vo?na in z ob?asno te?jo nogo je poraba med 8.5 in 9l Seveda ?e bo? res vozil po omejitvah kot pravi? jo lahko spravi? na 8.2l/100km/h preverjeno! Kak?na je moja poraba si lahka ogleda? tukaj: Aja vozim se pa skoraj vsak dan iz Rakitne do Dom?al(?e ti je poznano bo? vedel kak?na je cesta)
?e pa primerja? porabo M3 z 1.6 motorjem pa vidi? da ni dosti man?a s tem da jo mora? priganjat da kam gre
Ro?na se sama nastavlja, ?e se ne ne je nekaj narobe na zadnjih ?eljustih, s tistim vijkom pri ro?no ne bo? naredil veliko samo dosegel da se ti ro?na sploh ne bo mogla ve? sama nastaviti.
Simpl as that.
ja pa jade ro?na ?e sama nastavi tiste zobke v ?eljustih samo hod ro?ice od zavore pa nastavi? z vijakom ki je poleg-s tem nekako naredi? da je zajla kraj?a v tem smislu nekaj!
Sj ve? namest da ro?ko potegne? do stropa,malo privije? ?travf in ?e jo potegne? samo do pol za isti u?inek!
ma zaradi malenkosti! rezervni kosi so dragi, zadek mi ni v?e?, nikjer ne dobim sprednjih lu?i da bi lahko dal noter xenon...! vglavnem ?e ne prodajam!! trenutno se zanimam za druge avtomobile! ?e bi pa mel M3 jo garant nebi prodal=)
malo pretehtaj kako in kaj-morda vzame? ali napraska? kje za M3 mislim da bi jo dobil ?e za kak pameten denar :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ker letnik ?? OZ.model (BA,BJ,BG)
Mislim pa da se bo? moral zadovoljit z jermenom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani