Skoči na vsebino
AVTOPLIN
Napisano

Sem na novo registriran tukaj. vozim Mazdo 323 1.5 16v in ravno kar je bila predelana na avto/plin. me pa zanima ker nima se dolgo avta ce imajo res te Mazde namesto zobatega jermena verigo...

Ker letnik ?? OZ.model (BA,BJ,BG)

Mislim pa da se bo? moral zadovoljit z jermenom :P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

fajn in pra?al si za porabo in povedali smo ti in predlagali na (podlagi izku?en) da 1.6 porabi skoraj toliko kot 2.0

Boss traktor sem mu pa zato odsvetoval ker je enostavno traktor in pa tud zato ker nekateri KRVAVO zagovarjate dizl evo samo zato :harhar: pa ?lovek je vajen met porabo 10 litrov in 2 litra man je ?e napredek in ostane? pri zmoglivej?em od 1.6 ki pa porabi morda 0,5 litra man je pa vo?nja kot pri jugotu ti?i? da se kam premakne.

In prosim da se za debato o porabi premaknete na temo poraba.

Son?ek ?e si iz okolice Lj se zmeniva na pija?i gre? pelat mojo M3 gta potem sprobaj ?e od nekoka M3 1.6 in se bo? la?je odlo?il. OK? Pa ?e v ?ivo bo? la?je kej pra?al ;) ?ene te bojo traktoristi potegnil na svojo stran :D

samo zvrcni me.

lp v nasledni temi

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

...naj fant izve realno stanje porabe :P ta je sme?na zvedu jo bo takrat ko ga bo kupil in se vozi z njim eno leto in bo sam primerjal porabo poleti ,in pozimi. Ponavadi se ljudje ki vozimo bencinarja ne prito?ujemo preve? na porabo(in ne hvalimo ej men pa pije 5.6 litra na 100km)

Pa? ?e kupi? bencinarja ki ima 2.0 motor seveda ?e kupi? zavestno potem ve? da poraba pri takem avtu ne bo 7l, jaz sem ga tako kupil in se niti 1x nisem prito?il ker mi je znosna poraba za toliko HP-jev ko pa bom hotel ?parat na bencinu bom pa kupil peugeota-107 ima 3 cilindre in njegova poraba je ukol 5-6l

je pa res tale tema o bencinu zelo pikantna in veliko besed se je ?e izreklo na ra?un tega(kreganje)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

ja tako je!!! Boss ti pa ne ve? kako je z bencinom ker itak sam vozi? traktor :) in pri njemu se morda res ne opazi razlike ker je pa? turbo in vedno dobi? skoraj idealno zmes zraka in goriva in bla bla bla.

aja pa tema je ?la ene 3km v drugo smer :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

si jo pa spravu ?e tut pod 8 sm vidu B)

to je bilo 1x in edinkrat :ne vem: pa mislim da je bencin bil NEslovenski ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

avto je za bruhat!!!(izgled)

Preformensi pa :notworth::notworth:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

jaz sem tudi zadovoljen z M3 sicer 5vratno in mo?nej?im mopedom problemov s senzorji za 1x nimam :) okvar pa tudi ?e nisem imel!

Za 1x samo redni servisi in seveda kar sem sam nanjo obesil dodatnega ;)

Poraba pa tudi ni prevelika za te HP. Sem pa uporabnik tega avta malo manj kot 2 leti ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

upam da uspe? dobiti pameten voz za okoli se vozit ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

:vskalo::vskalo: 20.000km stari pozabi na dizla razen ?e ti je pa? traktor u?e?.

Druga?e pa pozdravljen na forumu :bravo:

Kot lasnik gta-jke ti bom rekel samo : ''ni mi ?al da sem jo nabavil''

Kar se pa ti?e porabe kombinirana vo?na in z ob?asno te?jo nogo je poraba med 8.5 in 9l Seveda ?e bo? res vozil po omejitvah kot pravi? jo lahko spravi? na 8.2l/100km/h preverjeno! Kak?na je moja poraba si lahka ogleda? tukaj: Aja vozim se pa skoraj vsak dan iz Rakitne do Dom?al(?e ti je poznano bo? vedel kak?na je cesta)

?e pa primerja? porabo M3 z 1.6 motorjem pa vidi? da ni dosti man?a s tem da jo mora? priganjat da kam gre :)

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6011

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavitev ro?ne zavore
Napisano

Ro?na se sama nastavlja, ?e se ne ne je nekaj narobe na zadnjih ?eljustih, s tistim vijkom pri ro?no ne bo? naredil veliko samo dosegel da se ti ro?na sploh ne bo mogla ve? sama nastaviti.

Simpl as that.

ja pa jade ro?na ?e sama nastavi tiste zobke v ?eljustih samo hod ro?ice od zavore pa nastavi? z vijakom ki je poleg-s tem nekako naredi? da je zajla kraj?a v tem smislu nekaj!

Sj ve? namest da ro?ko potegne? do stropa,malo privije? ?travf in ?e jo potegne? samo do pol za isti u?inek!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavitev ro?ne zavore
Napisano

mislim da samo umakne? tisto gumo kjer je ro?ka ro?ne zavore ;) V najslab?em primeru bo? moral odvit kak vijak pa naslon za roko stran dat cca 2min dela :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacijski karton?ek
Napisano

uradni uvoznik za mazde-mislim da ac cosmos druga?e pa pra?ej kr na kerem od servisov v tvojem koncu

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED svetila - POMO?
Napisano

nikjer nisem zasledi ka?na svetila bi ti dodajal in kam bi jih dodajal??

Kar koli se sveti in bo? tla?il gor,(je treba homologirat) seveda ?e ni orginal.

Povej kaj bi mel da bo la?je ti pomagat oz.kako si si zamislil ?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnica
Napisano

mi lahko kdo pove kaj je to za ena ?arnica. je pa od mazde3 dolga lu?

Objavljena slika

HB3

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano

ma zaradi malenkosti! rezervni kosi so dragi, zadek mi ni v?e?, nikjer ne dobim sprednjih lu?i da bi lahko dal noter xenon...! vglavnem ?e ne prodajam!! trenutno se zanimam za druge avtomobile! ?e bi pa mel M3 jo garant nebi prodal=)

malo pretehtaj kako in kaj-morda vzame? ali napraska? kje za M3 mislim da bi jo dobil ?e za kak pameten denar :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

2000 letnik! 130.000km, veliki servis narejen, je kar bogata oprema ker je 1.8 16V :bravo: potegne ko svinja!

Zakaj pa potem prodaja? ?e je temu tako!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

noooway ;) no morda se je res sli?alo tako ampak samo svetoval sem mu :P

Za 1x so naprodaj samo 17'' feltne

Morda pride ?e ostalo ?e slu?ajno me kaj prime....

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kilometri
Napisano

Klopko... pol si pa more? obvezno neko mo?nej?o ma?ino nabavit... da bo? mel stro?'ek benzota isti kot do zdej... :aaaaa: :aaaaa:

Imam na sesznamu ?e enga takega,ki naj bi ?el na 4wd pa pol?ka bi mel ;)

Ampak eno je seznam drugo je pa realizacija

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kilometri
Napisano

delal sem do zdaj med 27 in 35 kkm

zadeva bo sedaj padla za 3x

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje za ra?unalni?arje...
Napisano

uu pol se pa ?e js pridru?im pa da ga razbijemo tega gobezdavega klopkota :)

Uglavnem karkoli najraje jeste to prinesite s sabo ker ?al tega nimam v hladilniku-?e bo pa keri la?en mu pa z veseljem odstopim skodelico ?okolina :bravo:

?e misli keri pribremzat naj me prej pokli?e da bom doma!!!(samo za info.)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje za ra?unalni?arje...
Napisano

Kar pra?ej jo da Uklopkota raztr?emo.... :aaaaa:

Vidva kar prpelta svoje na urjenje ni blema bom se potrudil :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.