Skoči na vsebino
Nakup mazda6 2011 karavan
Napisano

Vidim, da je že prodan. Ja, stanje verige , če še ni jo boš moral menjat ti. Stanje injektorjev - pri teh kilometrih ne bi bil presenečen, če kateri od njih ni že pri koncu. Ter stanje DPF filtra recimo. Jaz bi sigurno preveril tole - preko OBD adapterja.

Pa seveda ,na koliko km so bili delani servisi ipd...To je pa pomembno pri vsaki znamki, mogoče tukaj še malenkost bolj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toča 25.05.2022
Napisano

No ja, imam občutek, da če je totalka, si skoraj sigurno v minusu, razen če se kaj znajdeš in po delih popravljaš avto ...vem da je teh kombinacij potem kar nekaj, vprašanje pa je ali se lastniku da s tem ukvarjat. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Ja, to mi je jasno ja. Samo mislil sem, da je kaj tole sranje okoli EGR drugače naštimano, kaj vem, da bi eventuelno kaj manj recikliral  zaradi tega in prihranil prekomerno nabiranje saj.

Škoda, ker niso šli na sistem 5 šobe, s tem bi se precej ognil dotoku goriva v olje ipd...Najbrž so pa povsod plusi in minusi.

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Včeraj sem z nexen na stari 6-ki vozil po nalivih po avtocesti. Gume so se super obnese, nobenega aquaplaninga. 
Tako, da ugotavljam, da so res dobre gume za ugodno ceno.

Ja, mnenja uporabnikov ne lažejo

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.