Hehe sm gledu ta test, in mi je biu najve?ji smeh k je vozu opla (ki je biu sicer najihtrej?i) in ho?e zavit, avto pa kr naravnost! Take komedije od avta pa ?e doug ne
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Men se ne zdita predraga, sploh prvi zgleda lepo ohranjen in ?uvan za ta dnar. Mislm pa da bo? meu porabo kr visoko glede na te?o avta sicer pa naj ostali povejo ve?. Vem sam da je zansljiv avto ker je MAZDA!
POZOR!
?e pi?e, da je avto nekaramboliran ali nepo?kodovan ?e ne pomeni da nikoli ni bil karamboliran. To pomeni da pa? avto v trenutnem stanju ni karamboliran. ?e bi pa pisalo nikoli karamboliran bi pa lahko razmi?ljali v tej smeri kot ti misli?.
Fantje malo bolj pozorni morate biti med prebiranjem vrstic pa bo.
Za karambolirana vozila posebi ozna?i? da je vozilo karambolirano tko da v tem primeru (ko je napisano nekaramboliran) mislm da to pomeni da NIKOLI ni nil karamboliran, ?e pa avto ni tak k more bit pa pa? ne obkljuka? nepo?kodovan, ?e je pa vozilo v trenutnem stanju karambolirano je pa itak ikonca in prec ve? da se zaleten prodaja. Moje mnenje.
POZOR!
Sj lih po anteni sm sklepu k una iz LJ vem da je mela originalno na desni strani odtrgano oz. jo ni mela. Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je ?e nekaramboliran! Sam ?e prvi lastnik manka
POZOR!
ja saj je pol to to. ura dela je rangirana pri uradnih od 7-10 jurjev in na koncu si pri 30 jurjih za menjavo.
Glede tega, da si sam po?tima? avto ti pa kar malo zavidam, ker vsaki? ko grem na redni servis mi ni jasno kako lahko 45-60 jurjev vr?em na mizo, menjajo pa samo olje pa filtre.
Ehhh ja, kje so tisti ?asi, ko sem si Yugeca, Pugija pa Wartbija ve?ino sam pedenal - *?mrk* me ?e nostalgija daje *?mrk*
Jah to so pa bli cajti ko si lahko generalko naredu na avtocesti s ?raufcigrom pa salotejpom in to v roku pol ure pri starih avtih!
POZOR!
Doma imamo ?e 2 francoza in sta ?ist kul avta in ne vem zakaj bi po njih pljuval.
Bratec ima Cliota (prvi ki so ven pri?li, sem pozabu letnik) in je kul avto?ek res da samo 1.2 ampak ?ist dost, lega ima ?e kar, lahko bi bila bolj poraba zmerna, vidi? vse kote avta in je izredno lahko vozit po mestu in parkirat, edino kar me moti zunanja ogledala so totalno nepregledna, ne more? ocenit ni?.
Potem star?i imajo C Berlingo 1.9 D ki mi je zakon avto, prostora ve? kot preve?, pregleden, majhna poraba, lega super za tak avto, polo?aj za voznika je tudi dober in neutrujajo?. Smo bili z njim lani v Bologniji in se je zelo dobro obnesel, samo malo so jamrali na zadnji klopi da je neudobna.
Nasplo?no imamo pri nas z francozi dobre izku?nje, in tudi druga?e nimam nekega osovra?ene avtomobilske znamke.
No saj zato sm pa napisu da bi mogu met Francoski avto da bi lah kj ve? povedu o tem! Lepo da vam slu?jo francozi, nimam n? proti! Upam da bojo ?e dalje laufal kot se spodobi.
POZOR!
Jst sm glasvou za francoske, ker se mi zdi da ve? k parfumov ne znajo delat! K?nga american muscle bi pa z veseljem zapelu v gara?o! Ob predpostavki da je benz 15 SIT liter!
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani