Skoči na vsebino
Mazda MX-30
Napisano

Meni je pa vedno bolj vsec. Pa tudi dejstvo, da je Mazda edina, ki se upa takole eksperimentirati ;)

A je to koncept ali dejansko avto?Se mi zdi da EU zahteve nikoli ne bi spravile tako rezilo na prednji maski ?ez :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Probaj, pojdi na dalj?o pot, pojdi v gu?vo, pojdi na klanec, pa si bo? tega za?elel....

Vse to delam, pa si ga ne ?elim. Pa? upravlja? s tistim kar ima?, ?e nisi razvajen :D

Nisem pa absolutno proti, vem da ?e bi ga imel, ne bi ve? ?elel na ro?ni menjalnik :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Res pa je, da je lazje resiti situacijo, ce prednji konec zdrsne, kot pa zadnji konec...

Baby Viper bi reku, da lih obratno  :P

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula E
Napisano

Jzt sm tut kar spremenu svoj mnenje.

Ta dirka je bila zanimiva. Nekoliko samosvoja ?e si navajen F1, ampak zanimiva z attack modeom.

DS zgleda kar mo?en...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Res je top avto. Vsaj s stali??a dizajna. Agresivna, ?portna. Sicer z neko osnovno opremo verjetno ne bo tako zanimiva.

?al je pa slovenski trg bolj odprt za dolgo?asne VW linije. Jebat ga, slovencenlji so 100 let za leseno ?lico in bohnedaj da bi imel pred hi?o kaj tako zanimivega. Kaj si bo pa sosed mislil?

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

Se popolnoma strinjam, namen teme je celovita izmenjava informacij v zvezi s to temo!

Namen foruma pa splo?no debatiranje.

In ?e po servisu ne zna? odpreti pokrova in pogledati stvari, ki so bile zamenjane (olje, filtri, jermeni u izi), potem ?abe stoji? zraven na servisu :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj ne maram digitalizacije...
Napisano

Sam produciram, sicer amatersko, elektronsko glasbo in pa? za pravi mastering bo treba vedno uporabiti me?alno mizo.

Vidim pa v temu primeru problem v ozvo?evalcu in njegovi lenobi. V glasbi pa? ni prostora za lenobo in ''nekaj na hitro''.

Sem pa skoraj vedno uporabljal izklju?no ra?unalni?ke programe za in?trumente in lahko povem, da ni? ne nadomesti pravega in?trumenta, kar spoznava tudi vse ve? EDM proizvajalcev (recimo Avicii, Kygo itd.) in dejansko v studiu snemajo ve?ino in?trumentov (razen synthi in podobne stvari).

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Em, ups... Meni vedno napi?e, da stran ne obstaja...

Zato sem napisal, da klikni na povezavo in preberi. O?itno ni napaka na "tisti strani" ampak na moji. Zdaj moram samo ?e ugotoviti, kaj je narobe, da mi povezava ne deluje...

Tudi meni zgornja ne dela...

http://www.24ur.com/novice/cas-za-zemljo/zgodovinska-odlocitev-in-velik-dan-za-cist-zrak-v-nemciji.html

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Ta cel kri?i??e je ?udn. Ker tudi tisti ki pridejo iz AC in zavijajo v BTC, imajo par sekund oran?no pu??ico, ne vem ?e pridejo 2-3 avti skoz. Glede na to, da je BTC pove?ana masa ljudi in ?martinka ravno tako zelo prometna, bi lahko malo preuredili to situacijo.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes sem ponesreci 'popravil' svojo mazdo. Ze cca 2 tedna mi gori check engine light po eni malo bolj dinamicni voznji, ko je res bila vec kot eno uro stalno nad 6k/7k obratov. S Simonom sem bil danes zmenjen za servis da ugotovi ce je samo sel kak senzor ali je z avtom dejansko kaj narobe (na cesti se je obnasala tako kot vedno, temparature, tekocine, vse bp).

In ko sem ob pol 7h zjutraj sel iskat tricikel sem se ustavil na pumpi da bi dvignil kes za cloveka, zategnem rocno, avta niti nisem mislil ugasat pa je bila v prestavi in crkne. Ok np, ni prvic, zadnjic tudi ne. Grem po kes, pridem nazaj, vzgem, lucke ni. Poberem kolo, spet vzgem avto, lucke nikjer. Vozim se pol ure, lucke ni vec.

To me spominja na nasega psa, ko je 2 dni sepal da sva bila z mamo cisto panicna, gledala taco kje je kak trn, odrgnina na blazinicah, nikjer nic; pes sepa. Se narociva pri veterinarju, takoj ko stopimo iz avta zraven ambulante pes neha sepat in pohlevno caplja za nama in potem izpademo kot najvecji butlji.

Lohk ti je pa ?e lu?ka crknla :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prihaja pomlad
Napisano

To je sicer res. Lahko pa naredi? precej ?kode plo?evini, ?e ti pri temperaturah okoli ni?le pade dva centimetra snega, avto pa na letnih gumah...

?e ne zna? vozit, ti tudi zimske gume na snegu ne pomagajo :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prihaja pomlad
Napisano

Tudi jaz po?akam do aprila...zjutraj ?e niso prave stopinje za letne gume  :zvizga:

Kokr sm gledu teste, ve? ?kode naredi? zimski gumi v toplej?ih temperaturah, kot letni gumi v stopinjah okrog ni?le...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.