Res je top avto. Vsaj s stali??a dizajna. Agresivna, ?portna. Sicer z neko osnovno opremo verjetno ne bo tako zanimiva.
?al je pa slovenski trg bolj odprt za dolgo?asne VW linije. Jebat ga, slovencenlji so 100 let za leseno ?lico in bohnedaj da bi imel pred hi?o kaj tako zanimivega. Kaj si bo pa sosed mislil?
Sam produciram, sicer amatersko, elektronsko glasbo in pa? za pravi mastering bo treba vedno uporabiti me?alno mizo.
Vidim pa v temu primeru problem v ozvo?evalcu in njegovi lenobi. V glasbi pa? ni prostora za lenobo in ''nekaj na hitro''.
Sem pa skoraj vedno uporabljal izklju?no ra?unalni?ke programe za in?trumente in lahko povem, da ni? ne nadomesti pravega in?trumenta, kar spoznava tudi vse ve? EDM proizvajalcev (recimo Avicii, Kygo itd.) in dejansko v studiu snemajo ve?ino in?trumentov (razen synthi in podobne stvari).
Em, ups... Meni vedno napi?e, da stran ne obstaja...
Zato sem napisal, da klikni na povezavo in preberi. O?itno ni napaka na "tisti strani" ampak na moji. Zdaj moram samo ?e ugotoviti, kaj je narobe, da mi povezava ne deluje...
Ta cel kri?i??e je ?udn. Ker tudi tisti ki pridejo iz AC in zavijajo v BTC, imajo par sekund oran?no pu??ico, ne vem ?e pridejo 2-3 avti skoz. Glede na to, da je BTC pove?ana masa ljudi in ?martinka ravno tako zelo prometna, bi lahko malo preuredili to situacijo.
Danes sem ponesreci 'popravil' svojo mazdo. Ze cca 2 tedna mi gori check engine light po eni malo bolj dinamicni voznji, ko je res bila vec kot eno uro stalno nad 6k/7k obratov. S Simonom sem bil danes zmenjen za servis da ugotovi ce je samo sel kak senzor ali je z avtom dejansko kaj narobe (na cesti se je obnasala tako kot vedno, temparature, tekocine, vse bp).
In ko sem ob pol 7h zjutraj sel iskat tricikel sem se ustavil na pumpi da bi dvignil kes za cloveka, zategnem rocno, avta niti nisem mislil ugasat pa je bila v prestavi in crkne. Ok np, ni prvic, zadnjic tudi ne. Grem po kes, pridem nazaj, vzgem, lucke ni. Poberem kolo, spet vzgem avto, lucke nikjer. Vozim se pol ure, lucke ni vec.
To me spominja na nasega psa, ko je 2 dni sepal da sva bila z mamo cisto panicna, gledala taco kje je kak trn, odrgnina na blazinicah, nikjer nic; pes sepa. Se narociva pri veterinarju, takoj ko stopimo iz avta zraven ambulante pes neha sepat in pohlevno caplja za nama in potem izpademo kot najvecji butlji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pol pa pridem ?e jzt z modro
Povezava za deljenje
Deli na druge strani