Ej....lp jaz imam isto mazdurino samo benz.oprema Attraction in ima tempomat...poglej pod to opremo na katalog mazde..cx5 2015.vse pi?e ...zoom zoom lp
Ej...stari..jaz sem imel tudi mazdo 5 TX plus oprema res super dru?inski avto prostoren dovolj za dva majhna otroka ...zdaj imam mazdo CX5 benzin 165.k.ker so otrci ve?ji in nam zadostuje CX5...res pravi avto..super ob?utki med vo?nojo..zoom zoom lp
Benzin 165.k.l 2015.full zadovoljen lega super motor tudi prostornost za 4 ?lane ok...poraba solidna..7 do 8 l skratka mazdurina je super.lepa vo?nja...za divjat pa ni...he he lp
Ej....Sylver..pojdi pogledat to mazdurino,oprema je sigurno Atrrection,ker ima LED lu?i in ostalo..pa dobrega mehanika sabo vzame...lahko tudi pelkota..vpra?aj..lp
Ej...Jure hvala za inf .saj res ni tak stro?ek tega zavor.olja..sem bil navajen da se to menja kasneje ..samo je bil ve?ji stro?ek nove original mazda zavorne plo??ice. Kod da so pozla?ene..he he no pol smo malo zni?ali ceno z popustom..pohvala tudi mojstrom mazda servis -Avto plus koper.lp
Ej..enako tudi na moji mazdurini-CX5 OPRAVLJEN drugi redni servis,samo da je bilo treba menjat tudi prve zavorne plo??ice.res se hitro rabijo.so full mehke in samo 7mm debelina.novih.original .
Jebemliga,,,res ?parajo na materjalu,,plo??ic.samo mi ni jasno zakaj menjajo zavor teko?ino na drugem rednem servisu??????? Pa saj se ni toliko obrablo,,,zavorno olje.mojstri na mazda servisu trdijo ,da je tako po planu,,,pa ti se je...b.tako je toooo.lp
V?eraj sem montiral nove letne gume na prebarvane feltne, dim. 215/45/17,Good Year F1 asymmetric 3. Gume kot za na dirke, dr?ijo pa tudi noro po mokrem (testirane danes). Res je, da je dale? najbolj ?portna guma, kar sem jih imel doslej na M6 (tudi dimenzija druga kot prej), a prvi vtis je fantasti?en.
Takoj mi je tudi padla povpre?na poraba po BC, na cesti so mnogo ti?je kot Dunlop bluerespond, pa tudi neudobne niso, kar sem se malo bal.
Ej....stari..super si to zrihtal..zoom zoom zdaj pa kak?na fotka.da vidimo kako izgleda mazdurina.lp
Ja...saj je res lep avto.....samo MAZDA je meni lep?a in bolj?a...posebno tej novi motorji skayactiv,so dobri.baje pride nov motor z kompresiskim razmerjem 18:1.:-)to bo zanimivo,,,
To je moje mi?ljenje .....saj vem vsak ima svoj pogled na toooo.lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zmaj..He he niti ne,ker tankam,ve?inoma na Petrolu.porabo na Mazdurini,je solidna 7.5 litra tako da je ok.lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani