Ali je ze kdo odkril kaj povzroci neprijeten pok sprednjem delu podvozja pri Mazdah prejsnje generacije (moja je letnik 2008), ko zapeljes naprimer na lezecega policaja, kaksno luknjo, torej ko kolesa malce bolj na trdo udarijo v neko oviro.
O zadevi sem spraseval 3 mehanike, ki so pogledali zadevo, vendar neuspesno.
Pred casom je bila ta tema ze odprta, pa takrat noben ni vedel vzroka. Zanima me ali je kdo ugotovil kaj je vzrok poka?
Ne samo po odbijacu tudi vsa notranjost in luci . Facelift je imel tudi 6 prestav. Je pa zanimivo da je dejansko zavedeno, da je 08 letnik. Napaka pomoje.
Jest sem bral razne clanke, da imajo zelo visoko globo avstrijci. Je pa mozno, da se je kaj spremenilo. Tudi na drugih forumih je folk k ima dashcam spraseval ali je dost da jo samo ugasne ali jo more demontirati. Kje si pa to zasledil jest?
Dashcam je prepovedan kolikor je meni znano. Ce se prav spomnim imas lahko posnetke za lastno rabo, nikakor pa ne smejo biti javno objavljeni. Ja je res da v sloveniji se ni jasno napisanega zakona in se sami nevemo kaj in kako, ampak ali ti lahko policaj napise kazen, ker snemas? Kot v avstriji recimo. Tezko vrjamem, da bi posnetek nesel na policijo in bi potem na podlagi posnetka nekoga oglobili. No ja vrjetno tebe, ker si snemal
Sej potem pa ti imej iloop pa nevem kaksne traparije se vse in veselo menjan akumulator na 2-3 leta . A ce recimo iloop elektronsko odstranis a lahko normaln aku zmontiras?
Omg kaksne cene. Jest vem da ga nebi kupil na uradnemu. Je ze res da so teli AGM drazji, ampak tako kot je 323 BA napisal to so realne cene. Kr 300e za en posran akumulator. Jest sem dal 80e pa je zdrzal 8 let. Ja je res ni AGM... Ah teli novi avti...
Kje je zvok. Spet te ne slisim kako preklinjas . Ej a imas slucajno kaksno slikco kje imas fiksirano kamero ? Na desni strani vzvratnega ogledala ali pod senzorjem ?
Nevem od kje vam ta ideja da je merilo za nakup avta koliko pije. Zaradi mene naj pije 10l samo, da ni z njemu nobenih problemov. Ne govorim, da je dizel sranje in da obstajajo na tem svetu samo bencinski motorji kateri so dobri, ampak meni osebno je podatek koliko avto pije zadnji za katerega se sekiram...kaj sele da bi odlocal med nakupom benz-dizel.
Druga generacija ima gnilo (rjasto) podvozje. Ce mi ne vrjamete se lahko zapeljete do pelkota 2008,2010, 2012 lahko izbirate med letniki. Kar se pa tice sedezov pa nazalost drzi sploh pri (fake) usnju.
Pa kaj imate to vsi probleme z diski?? Imel prvo generacijo sestke, sedaj imam drugo... Fotr ima isto drugo generacijo pa nikoli ni bilo nobenega problema z bremzami. Je pa res, da gor nikoli niso bili original diski in ploscice. Vecji problem je bil z zadnjimi celjusti, ker so rade zastekale.
Fajn je ker M3 in pa prva generacija sestka nimata fishbone spodnje roke, zato dobis celo roko za 40-50e za razliko od druge generacije k je spodnja roka 3x drazja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Malo dvomim, da bi takole usekalo zaradi kamencka.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani