Brez enga radarja. Omejitev 30, vsi 90 skozi leteli. Če si htel ven prit si tak dolgo lezel, da te je en moral spustit, oni so delali isto. Razlika proti nam pa je, da ni noben za to hupal.
Benetke - Ravena obalna cesta. Nikol še nisem videl tolko radarjev na eni cesti. Samo prav vejo kje so in in hitro prehitevajo ob vsaki luknji.
Žal pa se v Italiji v vsem tem kaosu počim bolj varno kot pri nas.
Zdaj pa off topic. i20n ima speed cam detector. Z radarjem zazna radarje pred sebej in opozori 😉
Sosed je imel Porsche traktorja. Samo par leto so jih delali. Krepki oldtajmel, delal z njim ko svinja s kurbusom, cel mastil..... pol pa je dedeka en nategnil, odkup za drobiž .....
Najlažje ti je zabiti izvijač notri in odtegneš. Če nimaš primernega orodja seveda.
Strah me je bilo, da bi na tak način poškogoval navoj. Ker srednji je kar globok.
Na koncu sem nekaj okol zavil, pa uporabil univerzalnega na gedoro, takega, ki ima 3 zobnike, samo je Mazda filter malo preozki za njega in drugače drsi.
i20n ima, isto kot Giulietta, samo vložek. Forda pa še nisem probal. Če ne bom lahko Mazda ključ komu podaril. Ker prav sede na celi filter.
Pusti vulkanizerje,oni pumpajo vse na 2,5 ne glede katero znamko avta voziš🥴 Pri nas so vsi 3je,ki jih premoremo enaki. Lahko stavo vržemo na koliko se uradno polnijo gume,ali toliko kot piše pri vratih na avtu ali tako kot se ti pač zdi....Mislim,da še na letnem servisu pri Mazdi ti preverijo napolnjenost gum in ti jih dopolnijo,če je potrebno. Verjetno pa tebe pokličejo in vprašajo na koliko jih polniš in ne koliko je predpisano za tvoj avto.....😉 Po prevoženih treh miljonov kilometrov nisem niti ene gume predčasno uničil zaradi pumpanja......
Potem pa pelji k drugemu vulkanizerju.
Moj pogleda večini na to na tablico, kolko naj pumpa. Mene pa vpraša, ker me že topko pozna.
Servis na Mazdi preveri tako pritisk, kot profil.
Najboljše je, ko ti guma do naslednjega leta dobi globji profil. Vauuu, sam od sebe raste 😆
Če nisem kaj zamešal, je pred dobrim enim letom nov, že originalno pobarvan Mazda pokrovček prišel na Mazda servisu 80€, nakup pa je pokrila zavarovalnica (posebni kasko za stekla, ogledala, žaromete). Te zadeve namesto zavarovalnice lahko uredijo tudi na Mazda servisih (so pooblaščeni za določene zavarovalnice) ...
Samo tu nima cene plastike. Samo delo je razpisano po postavkah za kleparja in ličarja.
Uff, 4D je 12 let star dizajn , medtem, ko so Blizzak v bistvu nove, komaj 4 leta star model. To je ogromna razlika. WS 5D bi bile za primerjavo pa so tudi te več kot 7 let star model. Na Tyre Review uporabniki tudi dajejo prednost Dunlopu osebno bom pa težko rekel, ker Blizzaka nisem uspel probat.
4D sem kupil 2012 jeseni za na Alfo.
Pazim da kupujem nove modele, da ni stare zaloge.
Torej prvih 5 po testih in čim bolj svež model.
Na i20n pa ni bilo izbire, ker je bil komplet. Samo Michelin PA5 so vrhunske gume. Edino grdo drage, če ne bi blo kompleta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Testiral sem v Šentilju čez mejo.
Opozori na točki in X metrov prej.
Opozori tudi v kontra smeri, ko je radar/kamera stran obrnjena.
Vem pa da ročne pištole noben detektor ne more pravi čas opozorit, ker drugače merijo.
To mi je samo všeč, če kake stacionarne spregledam....
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani