Skoči na vsebino
Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano
pred 40 minutami je sportman333 napisal:
WWW.AVTO.NET

Ford Edge 2.0 EcoBlue AWD Titanium, letnik:2019,29990 EUR :: www.Avto.net ::

Pomojem je Ford boljsa izbira kot Seat, vsaj za moje pojme, ta Edge meni tudi zunaj zgleda kar ok...

To je vsaj avtu podobno:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Lep, ta bi bil dober za ob nedeljah za kak giro. Mi je pa zanimiva cena, sem pričakoval višjo.

Bi bil ja. V tujini je se prodaja samo eden izpod 5K€. Ni trg za te avte pri nas.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 2 urama je scania napisal:

Gledam že dalj časa mazdo 323f ba, ker je to bila moja prva mazda in evo kot nalašč ima novi sosed v bloki tocno tako 323f ki mene fascinira. Zdaj pa problem kako prepričat soseda, da jo proda. Avto sem že celi pregledal brez njegove vednosti, blatniki nič rjavi, zadaj most malo ampak se da rešit brez težav, vglavnem glih letnik med 1994 in 1996. Ajmo ideje kako ga prepricat da jaz to moram imet in generalno obnovit.

IMG_20230216_154055.jpg

IMG_20230216_154027.jpg

Ponudi mu 5K€, če jo ne bo prodal je z njim nekaj narobe. Če pa jo ti kupiš za ta denar....🤣

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 33 minutami je Alex napisal:

Benzin pa podražal. Holob mora napolniti blagajno, da lahko zadovolji vse, ki bi radi več. 😉

Žal je res tako.

pred 48 minutami je Z M A J napisal:

Zakaj si vedno tako negativen in že vnaprej vzameš slabšo varianto? :(

Ne gre se na zalogo sekirati, bomo videli.

P.S. Holob meni ni preveč simpatičen in ga niti zdajle ne bi volil, če bi bile volitve.

Ker vem kako (in vedo tudi drugi) je bilo pod drugimi levimi vladami. Kdor si pa oči zakriva pa je sam kriv🤣

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.