Pri vle?enju v neko stran, najprej preverte na kolk mate gumenjake nafilane (moja izku?nja). Ne dolgo nazaj mi je koreto vleklo v desno, pa sem ?e mislu jet optiko delat, nakar se najprej na Petrolu ustavm, preverm ter nafilam gume, vse izena?im, pa je ?lo naprej pol
Tudi sam imam zelo dobre izku?nje z AGIP benzom, sicer ne opazim nikakr?ne razlike med 95 in 98, je pa tudi odvisno kje ga tanka?, tako vsaj pravijo drugi, da npr. ni ista kvaliteta na Rudniku ali pa na Letali?ki! :ne vem:
?e svoj ?iv dan nism sli?al, da bi kdo zaradi ne-airbagov padel tehni?nega! Vedno so problem izpuhi, pa neenakomernost zavor, svetilnost lu?i, dimenzija in obrabljenost gum, morda ?e kaj, o airbagih ni bilo nikoli govora.
Tole je pa precej ugodna cena, si pa nujno preberite spodaj opombe, ma ne razumem niti malo kaj je ?elel povedati - kaj je z mobitelom in kaj se spusti? :ne vem:
Ja Mali, tole glede 2. lastnika je velikrat prov sme?na scena!
Ker ko se avti prodajajo ima skor vsak napisan da je 2. razen ?e ima listine, kjer pi?e da je neizpodbitno 1., pol jasno to napi?e, ?e je pa v resnici 34. lastnik bo pa ?e zmer napisu da je 2.
?igaM, pri tejle seriji motorji niso lih problemati?ni, ?e pa gre? kako gledat, bodi zelo pozoren na rjo, ker gnijejo vse po vrsti, ?e je kera brez rje, se jo spla?a vzet!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri vle?enju v neko stran, najprej preverte na kolk mate gumenjake nafilane (moja izku?nja). Ne dolgo nazaj mi je koreto vleklo v desno, pa sem ?e mislu jet optiko delat, nakar se najprej na Petrolu ustavm, preverm ter nafilam gume, vse izena?im, pa je ?lo naprej pol

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani