Skoči na vsebino
Mazda dizli - poraba
Napisano

Pri vle?enju v neko stran, najprej preverte na kolk mate gumenjake nafilane (moja izku?nja). Ne dolgo nazaj mi je koreto vleklo v desno, pa sem ?e mislu jet optiko delat, nakar se najprej na Petrolu ustavm, preverm ter nafilam gume, vse izena?im, pa je ?lo naprej pol :ljubezen::jupiii::ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Tudi sam imam zelo dobre izku?nje z AGIP benzom, sicer ne opazim nikakr?ne razlike med 95 in 98, je pa tudi odvisno kje ga tanka?, tako vsaj pravijo drugi, da npr. ni ista kvaliteta na Rudniku ali pa na Letali?ki! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zobat jermen ali ketna
Napisano

?e svoj ?iv dan nism sli?al, da bi kdo zaradi ne-airbagov padel tehni?nega! Vedno so problem izpuhi, pa neenakomernost zavor, svetilnost lu?i, dimenzija in obrabljenost gum, morda ?e kaj, o airbagih ni bilo nikoli govora. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja Mali, tole glede 2. lastnika je velikrat prov sme?na scena! <_<

Ker ko se avti prodajajo ima skor vsak napisan da je 2. razen ?e ima listine, kjer pi?e da je neizpodbitno 1., pol jasno to napi?e, ?e je pa v resnici 34. lastnik bo pa ?e zmer napisu da je 2. :whatever:B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oktan
Napisano

Jaz tudi mislim, da je vsekakor popestritev na?e scene, sicer pa najla?je je nekaj spljuvat! <_< :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?igaM, pri tejle seriji motorji niso lih problemati?ni, ?e pa gre? kako gledat, bodi zelo pozoren na rjo, ker gnijejo vse po vrsti, ?e je kera brez rje, se jo spla?a vzet! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Danes me je impresionirala BGF 1.6i 16v, poraba pri sicer res ekonomi?ni vo?nji (ni sicer blo relacije, ampak samo obrati tam do 4.000) - 6.54! :ljubezen::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.