Skoči na vsebino
AVTOPLIN
Napisano

kk pa to sfrizira? :D

anyway, a je na SIGAS v Dolu pri ljubljani isto OK kot na bre?icah? danes se grem dogovorit, na kaj moram bit pozorn? kje je najbolje met ventil za tankat?

in ?e - upam da ste mi ok svetovali

S Sigasom se lahko dogovoris tudi za Poljansko dolino - streljaj od Ajvarja. Toma? je stru?ko. Seveda ?e je luknja. Jaz sem sel do Brezic 1. ker se ni blo izpostav, pol pa samo ?e v Yavarland - podpora / monta?a 1A!!!

Ne vem sicer iz kje si ti.....

ne vem pa tudi kje je sedaj novi lastnik s CX7 na plin....o?itno se samo vozi, ker zadeva dela...(in tanka) :danzoman:

Boooooj??

Ventil za tankat? Odvisno kok ti je vazna vizualnost, nam so naredili pod loputo za benz poleg original tank lukne, se ne vidi na ven sploh ne....le adaper rabis, kar je sitnica

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prenos zavarovanja
Napisano

Avstrija ima re?eno, daima? tablice, ki jih menjava? iz avta na avto. Pla?a? pa ve?je zavarovanje.

Pa spet - koliko je to ve?je, ker ponavadi tak avto registrira? za pol leta brez kaska...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

neki me zanima: tale bordo mx-5 nima nobene zascite v primeru prevracanja?

novajse majo tiste roll bare, tale pa jih nima al je kaka fora, da skocijo ven ko se avto prevraca?

ve kdo?

pa saj ti nisi divjak.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prenos zavarovanja
Napisano

Reklama po televizija je bila DA direkt se mi zdi

"ihre zweite Auto mit gleiche Bedingungen nur bei uns" al tak nekak

Drobni tisk?

Kakor vem to velja samo ?e vozi ista oseba avto, ne samo da je pisan nanj...v Nem?iji je to zelo strogo, kajti je tudi obratno, da nekdo drug vozi, pa se kaj zgodi, se proces obrne, pla?a? ?uto...

To je bolj namenjeno marketingu in drugemu vozilu ala kabrio...

Seveda se pa v SLO da vse obrniti preden pridejo policaji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prenos zavarovanja
Napisano

ne, samo na enem imas lahko toliko....prenese? s prodajo ali odjavo...

Kje si p to ?e vidu v Evropi??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3 - avtoplin
Napisano

Ne ne, kar sam vgradis...razen ce ne mislis 3x prepla?ati (pa ?e to po moje ne bi naredili)

Nekateri s svojim servisom nismo imeli nikakr?nih te?av....se mi zdi da je to prav volja vsakega servisa posebej....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda tovarne
Napisano

Tukaj je sedaj vpra?anje ali se samo sestavlja na Japonskem, ali tudi deli prihajajo iz Japonske....big difference.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Jure.... prodaja? CXko?? :D

wake up navor je prihodnost..... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Totally not true.... :aaaaa:

ker crkne prej :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

To?n to sm jz reku, ampak ko majstra 2x pra?a? in re?e da ne rabi?, pol pa? ne rabi?! :P

Ker sama dost skoz ma?e...olje je skoz v ma?ini.... :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avto cuka-2.o v6
Napisano

a si kaj snemal - delal na avtu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

jupi! mogo? bom pa po?akal.

a jih za nazaj tudi dajo?

druga?e pa, ?akam samo ?e homolomo za motor pa pridem v LPG klub.

v predlogu pi?e ?e si imel avto 3 leta in si ga uni?il (dokaz)

ker druga?e bi lahko 2 dobila subvencijo na isti avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

u la la, bom mogu dizla predelat

in sicer 300 evrov za vgradnjo sistema za pogon na uteko?injen naftni plin in ali stisnjeni zemeljski plin ter 400 evrov za vgradnjo filtra za delce v motorno vozilo na dizelski pogon.

A boste dpf vgrajeval v dizle za 400?? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kot si videl se da, samo je vpra?anje rentabilnosti, ker kuri zraven ?e kar nekaj nafte pa sistem je dra?ji kot za bencinarje.

To je po moje bolj za kake kamione, avtodome itd, avto ziher ne.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ja, naj subvencionirajo plin ce hocejo kej za okolje nardit... :angry:

idioti :angry2:

Ko bo to grem ?e navor na plin dat!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3 - avtoplin
Napisano

bolj me zanima ?e je kaj problem zaradi i-stopa

da, se zaradi tega ne bi dalo vgradit avtoplina

mam pa tko vo?njo 30km relacija (?iri-lj) potem pa pa? mestno po lj pa potem nazaj relacijo :)

masina ostane tako kot je...ti bo primus odgovoril

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3 - avtoplin
Napisano

Zanima me ?e kdo ve ali pri novih mazdah z 2.0 i-stop ma?ino lahko vgradi? avtoplin?

Je ?e kdo ob nakupu nove mazde takoj dal vgraditi avtoplin? Mogo?e dajo to ?e kar pri trgovcu?

Ha ha ima? zanimiv nick - si kot podmladek na?ega Bossa :)

Ja zanimivo vpra?anje, namre? plin bo delal a vsaki? ko se bo ma?ina ugasnila bo za?tarala z bencinom nazaj in preklopila na plin....vsaj po moje

Tako da 100% od zagona in segretja ne bo stalno na plinu.

Vpra?anje je na kake vo?nje gre?, ?e si mestni voznik ali tudi dolgoproga?, in koliko km letno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Kot sem jaz zastopil iz odredbe gre za dvig tro?arin za vse vrste plina in ne samo zemeljskega. Na?eloma je to logi?no, ker ne vem zakaj bi gospodinjstva in gospodarstvo pla?evala vi?je tro?arine vozila pa ne. Zemeljski plin je tudi prispevek k zve?anju ekolo?ke ustreznosti tako kot pri lpg in ne vem zakaj bi bila tukaj izjema.

Torej bi moral biti cenej?i a ne? Logiko pa imamo na mestu....

Vpra?anje, kadar se dra?ijo kuriva vklju?no z zemeljskim plinom se lpg ne spreminja.

LPG vedno spada med goriva...bo zanimivo videti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Zdele bodo ?e tro?arine u?gal gor na plin, kar naj bi pomenilo 10% podra?itev vsega plina od zemeljskega do LPG-ja. :angry:

Pazi!!!

zemeljski plin (tro?arine) ne vplivajo na LPG!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

tako kot pri benzu se stalno pogovarjamo o centih +/- pa saj to ni tragedija dokler je se vedno skoraj 50% ceneje :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

Pozdravljeni,

Ve mogo?e kdo, kako odpreti okna na mazdi s daljincem za odklepat in zaklepat?

Ker trenutno mi ne gre, tudi ?e dr?im en ?as za zaklepat oz. odklepat na daljincu.

Nevem ?e je mo?no to kako programirat, ali je to tako da pa? nekateri modeli imajo, nekateri ne?

?e ve kdo, bi me veselilo da mi to razlo?i.

Imam pa mazdo 3, 05 letnik Plusline model (daljinsko zaklepanje in el. pomik vseh 4 stekel)

hja ne vem ce se da dodatno, vem samo to da ne dela ce so vrata odprta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Hmmm Petrol je spet plin podra?u in je zdaj 0,699?

Sam tole je pa zdaj bistveno dra?je od tistega, da naj bi bil plin pol cenej?i od Bencina 95 :ne vem:

orientacijsko je to - pa lahko gledajo E100

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.