anyway, a je na SIGAS v Dolu pri ljubljani isto OK kot na bre?icah? danes se grem dogovorit, na kaj moram bit pozorn? kje je najbolje met ventil za tankat?
in ?e - upam da ste mi ok svetovali
S Sigasom se lahko dogovoris tudi za Poljansko dolino - streljaj od Ajvarja. Toma? je stru?ko. Seveda ?e je luknja. Jaz sem sel do Brezic 1. ker se ni blo izpostav, pol pa samo ?e v Yavarland - podpora / monta?a 1A!!!
Ne vem sicer iz kje si ti.....
ne vem pa tudi kje je sedaj novi lastnik s CX7 na plin....o?itno se samo vozi, ker zadeva dela...(in tanka)
Boooooj??
Ventil za tankat? Odvisno kok ti je vazna vizualnost, nam so naredili pod loputo za benz poleg original tank lukne, se ne vidi na ven sploh ne....le adaper rabis, kar je sitnica
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
"ihre zweite Auto mit gleiche Bedingungen nur bei uns" al tak nekak
Drobni tisk?
Kakor vem to velja samo ?e vozi ista oseba avto, ne samo da je pisan nanj...v Nem?iji je to zelo strogo, kajti je tudi obratno, da nekdo drug vozi, pa se kaj zgodi, se proces obrne, pla?a? ?uto...
To je bolj namenjeno marketingu in drugemu vozilu ala kabrio...
Seveda se pa v SLO da vse obrniti preden pridejo policaji
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
in sicer 300 evrov za vgradnjo sistema za pogon na uteko?injen naftni plin in ali stisnjeni zemeljski plin ter 400 evrov za vgradnjo filtra za delce v motorno vozilo na dizelski pogon.
A boste dpf vgrajeval v dizle za 400??
Kot sem jaz zastopil iz odredbe gre za dvig tro?arin za vse vrste plina in ne samo zemeljskega. Na?eloma je to logi?no, ker ne vem zakaj bi gospodinjstva in gospodarstvo pla?evala vi?je tro?arine vozila pa ne. Zemeljski plin je tudi prispevek k zve?anju ekolo?ke ustreznosti tako kot pri lpg in ne vem zakaj bi bila tukaj izjema.
Torej bi moral biti cenej?i a ne? Logiko pa imamo na mestu....
Vpra?anje, kadar se dra?ijo kuriva vklju?no z zemeljskim plinom se lpg ne spreminja.
LPG vedno spada med goriva...bo zanimivo videti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
S Sigasom se lahko dogovoris tudi za Poljansko dolino - streljaj od Ajvarja. Toma? je stru?ko. Seveda ?e je luknja. Jaz sem sel do Brezic 1. ker se ni blo izpostav, pol pa samo ?e v Yavarland - podpora / monta?a 1A!!!
Ne vem sicer iz kje si ti.....
ne vem pa tudi kje je sedaj novi lastnik s CX7 na plin....o?itno se samo vozi, ker zadeva dela...(in tanka)
Boooooj??
Ventil za tankat? Odvisno kok ti je vazna vizualnost, nam so naredili pod loputo za benz poleg original tank lukne, se ne vidi na ven sploh ne....le adaper rabis, kar je sitnica
Povezava za deljenje
Deli na druge strani