Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

In tudi ?e gre na nivo benza, kdo se bi sekiral? Saj ?e vedo, da nam lahk delajo vse. Dlje od forumskega in gostilni?kega jamra ?e nismo pri?li v tej dr?avi. ?udi me samo to, da nih?e v Evropi ni? ne re?e, ko nam pa razne kazni nabijajo so pa v prvi vrsti tet evropa-butalci pa to....

Mislim,da nima Evropa regulative o cenah plina. :whatever:

Sem pa zadnji? gledal eno "nadaljevanko" o avtih in so ugotavljali,po kolikih km se stro?ki plinsko vodenih avtomobil povrnejo.In strokovno in statisti?no so pri?li do podatka 60000 km.

In to je bilo takrat,ko je bil plin ?e precej cenej?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Certifikat za feltne M6
Napisano

Ali ima kdo certifikat od teh original Mazda plati?? 17x7.Ali pa vsaj model, da vem pod katerim imenom iskati po netu, oz. bilo kak?en dokument, ki bi ga lahko predlo?il pri homologaciji.

Moja M6 l. 2005 karavan 100kw je iz Italije in nima homologiranih 17col, pa bi rad uredil papirje.

Mislim,da ne bi smelo bit problemov,ker je razlika samo 1 ".Se sploh ne opazi skoraj. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Saj ne re?em, da nima? prav. Verjetno je vse res in podprto. Jaz pa dejstva vidim tudi nekoliko sujektivneje:

- nekdo je neko? ?e na tem forumu napisal, da ima danes ?e vsak drugi, ki ima pod sabo 3 ljudi, slu?ben avtomobil in slu?beno magno.

- to sledi seveda vsem, ki imajo ?e ve? ljudi pod sabo.

- posledi?no, so to ljudje, ki imajo na?eloma neko mo? za spremembe: ?efi, direktorji, politiki ipd(raja je ?al nima)

- pri 2, 3 ali ve? jurjih pla?e, tud ?e nima? slu?bene korete, se ti sladko je*e a ko?ta en tank 50 al pa 70 ojrof.

- ker jim vse stvari iz gornjih alinej veselo financira delodajalec, se jim sladko je*e za ceno goriv.

- potem je tukaj ?e ne vem kdo, ki ?e ve? let ne dovoljuje podra?itev javnega prevoza WTF?

- in TUDI zato smo, kjer smo. In da nafte ni?!?!? Lepo prosim no. Nafte je dost. Alternative ?e ve?- A lobi to veselo ti??i v predalih, ?e vedo zakaj. Vi pa tudi, ?e znate se?tet 1+1.

Se popolnoma strinjam z napisanim.Z polno ***** je lahko *****. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

He,he,iz odgovorov to?no vidi?,kdo je koga volil in za koga navija. :P

Da ne bo pomote-jaz nisem ?e nikoli nobenega volil,ker ni bil ?e nobeden "ta pravi".

In pa? kritiziram vse,ki niso v redu.In tej sedaj o?itno niso.Pa ne samo meni ampak enih 80% folka ne. ;)

Ko bodo pa naredili kaj pozitivnega in pohvale vrednega (za ves folk in ne za svoje r**i)jih bom javno pohvalil.

...?e vedno ?akam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Kon?no so na Pop tv potrdili moje teze za najve?je podra?itve benza v Evropi-pogltna dr?ava.

Pred dvema letoma je bil sod?ek nafte 140$ in je bil stal poln tank benza(50 litrov) pribli?no 41?,sedaj trenutno je okoli 97$ in te stane isti tank 62?.Matematiki in privr?enci nove vlade na dan z razlagami in teorijami. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razmak med vijaki - Nova M 6
Napisano

Ali je dimenzija 215/45-17 prava za M6, moja je iz italije in ima v homologaciji upisano samo 14,15,16 in18 col.

Ali se da naknadno homologirat,pa kak?ni so stro?ki?

Kako pa uredi? papirje, ?e kupi? rabljene feltne brez certifikata?

Da se.Sicer bi ti bolj priporo?il dimenzijo 225/45/17 ker manj odstopa od 16-k pa ?e gum je ve? izbire in mislim,da so tudi cenej?e.Ko sem jaz hotel to narediti je bila cena 40?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

sranje je ?e je treba stvari re?evat.. lahko bi se ?la populizem in dajala ljudem v?e?ne stvari samo to bi nas pa pol res pripeljalo v dru?bo Gr?ije in Irske. Se pa strinjam, da ?e bi bili na oblasti tisti, ki so zdej v opoziciji se ne bi lotili nobene od teh nepriljubljenih reform. kratkoro?no bi bilo sicer super na dolgi rok pa si lohka mislimo kam bi zavozili.

Sicer pa je Ivan konec 2005 veselo razlagal in to trdil ?e do za?etka leta 2008, kako si mora Slovenija vzeti Irsko za vzgled glede gospodarskega napredka in porabe evropskih sredstev za razvoj.

http://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-o-pre...ih-reform/45335

?e dobro, da Barbi ni ?el po teh stopinjah, ker pol bi ?ele bilo hudo, ?e bi se res zgledovali po Irski. :glare:

Se strinjam,da ni lahka situacija,samo je pa mnogo stvari,ki se jih lahko porihta.Prvi je ta,da ljudje spet za?nejo verjet v to dr?avo in prvo kar je,bi morali urediti stvari v sodstvu-kdor ne bi re?il stvari v doglednem ?asu-opomin,drugi? odpoved.Mislim,da bi hitro za?eli migat.

Drugi?.Ko bo kak ,ki si zaslu?i kon?al v arestu,bodo ljudje za?eli bolj optimisti?no gledati na vse skupaj.

do takrat-ni ?ans.

Tretji?.Za?eti ?parati pri sebi in kar res ni nujno ukinit.

Te tri stvari za za?etek in pol bi mogo?e dobili ve? sodelovanja od folka.Do takrat pa ne bo ni?.

Bojkot folka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz samo ho?em povedati,da smo vse ostale dohiteli in prehiteli.

Pred tremi leti je bil diesel v Italiji za skoraj 20% dra?ji,danes smo tam-tam.Tudi za njih se je nafta na svetovnem trgu podra?ila...

Te vlade ni niti najmanj za hvalit,ker niso ?e ene pametne naredili. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Hja tako kot sem rekel, danes so na AMZS-jevi strani popravili cene po evropi na teko?i datum pa je to?no ta razlika kot sem jo pred slabim tednom napovedal. Tudi v?eraj so neinformirani populisti?ni novinarji trosili fraze, da smo drugi najdra?ji v Evropi ampak resnica je da smo to?no nekje v sredini med evropskimi dr?avami oziroma globoko v spodnji polovici med ?lanicami EU.

Sej ne da koga zagovarjam ampak taka so dejstva povsod v Evropi in mi nismo nobene izjema, Pahor gor al pa dol :(

Smo je pa ?alost,da imamo velike tro?arine in da ima lahko ena Avstrija ni?jo ceno,pa ?panija,pa Portugalska.

To je lakota dr?ave in prodajalcev in ni? drugega.Mene nisi prepri?al. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Motul
Napisano

Tudi jaz sem nabavil motul 5w40 v eurotonu za 35? kanta 5l... :bravo:

Pravo olje je 5W30 za na?e dizela?e.Jaz sedaj uporabljam od Mobila 5W30 in je res enkratno-?isto ni? ga ne porabi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo zadnji tank,samo mesto,povpre?je 8 litr?kov.?e kar v redu glede na zimake pa webasto- stalno se nekaj javlja. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Samo res,kaj ni brez veze debatirat o teh bumbarjih pri nas?Izgledajo in se obna?ajo,kot da so vsi na koki.

Dejte raje energijo porabit za kej lep?ega,ker kot sem ?e povedal-lep?e,kot pod tolarjem nam ne bo nikoli.Pika. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Kolikor se spoznam na te stvari, ne bodo na zgubi. ?ez 14 dni je na vrsti novo korigiranje...

Kakor stalno ponavljam:nikoli ne bo ve? tako lepo,kot je bilo.Kljub la?nim obljubam. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Baje se res obeta ?e Pokojninski referendum! :P

He,he,pa da vidimo udele?bo in za kolliko jih bo samo proti. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Ni mi jasno,kje vidite "desne" in "ta leve" v Slo? :whatever:

Sej so vsi enaki in to je-katastrofalni.Eni bolj,drugi ?e bolj.

Poglejte si malo,kdo je v politiki zadnjih 15 let? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Samo to - referendum naj bi odlo?al o RTV zakonu je pa na koncu izpadel na nivo kolk ma kdo podpore. To je zau?nica referendumom na splo?no, ker referendum ni namenjen merjenju politi?ne mo?i ampak iskanju mnenja o dolo?enem vpra?anju oziroma o strinjanju ali na strinjanju s spremembo ali uveljavitvijo novega zakona.

Sicer je pa Vid lepo napisal razmi?ljanje ortodoksnih volilcev desnega pola, ko je omenil arbitra?ni sporazum - ni bistvo vpra?anje, bistvena je strankarska pripadonost in tako se odlo?ajo. Tako je bistvo referenduma ?e v osnovi negirano.

Boss,se strinjam,da je pri nas tako,kot si napisal.Edino,?e bi ta levi razpisali referendum,da se dvigne vsem pla?a za 50%,bi ta ?as ?li vsi in bi se lahko trkali po prsih,da je uspel.

Za vse ostalo,kar pride trenutno iz njihovih ust ali pa idejo samo podprejo,je siguren polom.

In to za moje pojme odra?a trenutno stanje pri nas in se pa? na tak na?in (poleg anket o priljubljenosti,kjer je odstotek priljubljenosti trenutne vlade skoraj identi?en z referendumskim) ljudje izrazijo.Druga?e jih itak nih?e ne poslu?a. :(

In ja,kriva je nizka udele?ba in ne kaj drugega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

?iv dokaz,da imajo ljudje polhn ku**c politike in njihovega nakladanja.?e ljudje ignorirajo take "dogodke",ki ga predlaga politika se pa? tako zgodi.In vsaka ?ast folku,da je pokazal,kaj si misli o trenutnih "humoristih". :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet poostritev zakona CPP
Napisano

Za moje pojme so te hi?ke znak,da smo banana republika.Kje drugje v normalnih dr?avah so pa ?e tak?ne finte-sredi avtoceste omejitev 40km/uro.In zakaj?Da lahko postavijo radarje ali pa,da lahko pregledujejo vinjete. :angry:

Enako je na mejnih prehodih.Sramota.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

heh motis se ce mislis, da so na popu kaj boljsi

Jaz in band imamo z popom pozitivne izku?nje.Vsaj ene 10 krat manj ljudi je bilo zdraven,pa ?e manj nakur?eni so bili. :D

Prej pri kosilu sem malo prelistal bro?urico o referendumu in kaj sem ugotovil,katere stranke ga podpirajo?

"Ta rde?e".?e bi ?el na referendum bi bil absolutno proti. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Jaz,da imam mo?,bi vse zalovil ven iz rtv-ja na cesto.In pol bi zaposlil kak?no ?etrtino,pa ?e bi jh bilo preve? tam in bi morali za?et delat kej,ne pa viset po kafi?ih.

Kak?na razlika je delati na pop tv ali pa z temi. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.