Skoči na vsebino
Bencin/Dizel
Napisano

Bi bilo pa res zanimivo narest kak?en test... ?e posebej zanimiv bi recimo bil pospe?evanje v ?etrti prestavi od 60-120km/h al pa v peti od 80 - 160km/h. ;)

Boss, tlele pa ?e imata podobne konje, ni ?ans za Benzinca, ker vem kok je "posko?en" v V. pri 80! :whatever::hohoho: :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

Ne vem zakaj ste se sploh za?el neki prepirat, ?loveka pa? zanimajo karakteristike avtomobila, pa se mi zdi precej logi?no, da ?eli ?imve? informacij zbrat, v ?im kraj?em ?asu! :ne vem:

Zdej ?e se nekdo obrne name, mu sku?am v okviru svojih zmo?nosti pomagat, ne pa ga neki napadat! <_<

Kokrkol, naj ?ivijo razli?na mnenja, sploh pa naj vsak vozi kar ?eli in kolkor mu "to?l" dopu??a! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tuning 323 F
Napisano

Helov ljubitelji japonski strojev!

Mam mazdo 323 f GT (1. gen) in me ful zanima, ?e ma kdo kak?ne spojerje za prodat al pa pragove, rabim pa tut podal?ke obeh odbija?ev, ker mam namen v dveh mescih avto total u?timat! No za kak?ne predloge se vam ?e vnaprej zahvaljujem. ?e ma kdo kak?no 323 f dobr zrihtano pa naj se mi prosm oglasi! LP! Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.