58 litrov... Bo Primo? v ponedeljek pogledal, kaj se dogaja.... Midva se bova pa za polico sli?ala...
tak k moj, vec kot 50L moras garant spravit not
Ej, ali mi lahko kdo pove, kak?n aje razlika med LPG in GPL. Zadnji? ko sem bil na hrva?kem je ponekod pisalo LPG, pri drugih GPL, na tretjih pa oboje?
Najdu...
"In the UK "LPG" and "autogas" are used interchangeably. In Italy, "GPL" (shorthand for "gas propano liquido"), in Spain "GLP" "gas licuado del petróleo" is used instead."
Jest bi naredil tako da bi CX7 dopla?al zavarovanje do avgusta, potem pa na novo z bonifikacijami. ?estko naj pusti kot je, da jo kupec sproba, se odpelje z njo in ko jo bo prodal, bo dobil nazaj del zavarovanja do preteka, kar pomeni, prej jo proda ve? bo dobil na ra?un Ve? ali manj so sami plusi pri temu, za Cx7 ne bo tako tako zelo visok znesek za tele 3 mesece, vmes bo ?estko prodal, in mu je ni treba odjavljati,tablice vra?ati, ker ?e jo bo, jo bo moral kupec ?e nekako do tehni?nih spravit itd. itd. in ?e ne bo upal z drugimi tablicami bo treba na avtovleko tako da lahko se zakomplicira pri kupcu, preizkusne pa tudi niso poceni. ?e bo imel ?estko zavarovano ve? kot 11 mesecev bo dobil dodatni letni bonus (?e ?e ni preko 50%) in bo tako po novem cx7 ?e malo ceneje zavaroval, res pa da se mu nova bonifikacija za CX7 za?ne ?teti od nove registracije naprej, teh par mesecev pa ne.
CX7 = MAREC 2011
Bojcova mazda = julij 2010
velika razlika, zato vsekakor bonus na CX7 je skorajda potreben
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sva v?eraj debatirala in sem preveril, on ?e odjavi avto novi kupec potem pla?a samo razmerni del cestnin in zavarovanja od dneva nakupa do datuma TPja na prometni.
+ majhen stro?ek za Boj?a in kupca
- avto je neregistriran
Drugo kar sem mu predlagal pa je da avto prepi?e na ?eno, ona pla?a polno a samo razmerni del dveh mesecev osnovnega zavarovanja, on pa lahko prenese bonus s kopijo njene police
Samo se mi zdi prva opcija boljsa, ker kupec ki je resen bo takoj vedel kaj kupuje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pri mazdi je ozna?eno ASF tudi za pri?iganje dodatnih lu?i za svetenje v ovinek. ?estka z bixenonkami ima za to dodatne lu?i na tistem mestu, kjer imajo navadne lu?i namontirano dolgo lu?. S posebno blendo je snop usmerjen pod zelo ostrim kotom v ovinek.
Zadeva deluje dobro in je v pomo? pri vo?nji v ostre ovinke saj lepo osveti rob ceste in tudi morebitnega pe?ca, ki se je v temi odlo?il ravno v ovinku pre?kati cesto. Je pa zanimivo to, da pri Mazdi je pri?iganje narejeno glede na kot obrnjenega volana in hitrost pri drugih pa na uporabo ?migavca in hitrost. Se pravi za vse, ki ?migavcev ne uporabljajo je taka re?itev ni?vredna
sej to je to, da se ti pa meglenke uzigajo je pa samo corner light ki sveti naravnost.......
ASF je nekaj popolno drugega, in sicer da se same Xenonke prilagajajo smeri voznje - to je da se le?a vrti desno levo neodvisno od avta, medtem ko je vklop meglenke (ki ve?inoma sveti naravnost) t.i. corner light in verjemte ne pomaga kaj dosti ker sveti v smeri nosu avta fiksno na svojem mestu......
ok avto je ?e v rafuzi tak da bo narejen najkasneje ?ez dva tedna... tak da pol pridejo slike...mislim da bo kr dober pa 18ke gor , robi vun potegnjeni pa do konca spu??en pa ?ist grne ?ipe pa je to to... sam ?e zadn kuferamski spojler morn gor spasat.. niam orginallnega...
u madona, 18ke...na moji so ze 17ke tolkle na vseh luknjah
Jaz vidim ?e en problem tukaj - rezervira? za uro, 2, ajmo za primer recimo 14-16:00, pred 16:00 nisi gotov, ker se to ve?krat zgodi da kaj rabi?, odkrije?, bla bla...
Avto je na dvigalu pripelje se druga stranka, verjetno ni druge kot odprt avto dol, ali ?afransko drage ure za kompenzacijo...
Po tehni?nih ima 143KM M6 me?ane porabe 6.0, 143KM M5 pa 6.1 . Razlike je en kur?ev deci, ve? ali manj zato, ker je to enoten test, ki ne vklju?uje visokih hitrosti in nerazumno po?asna pospe?evanja, kjer tudi te?a ne igra vloge.
?e vedno se vra?amo na tisto, da tudi z M5 je tako nizka poraba, kot jo je navedel mtz1. ?e bi vozil M6 z enakim motorjem pa bi imel verjetno ?e kak deci ni?jo.
Pa ?e to: Na stari M6 (121KM) sem imel povpre?je na 136.000km 6,52l/100km pri tem, da v tehni?nih podatkih pi?e to?no toliko (6,5) pri me?ani vo?nji. pri novi imam natanko enak rezultat (6,52l/100km) pri prevo?enih 43.000km s tem, da je malo mo?nej?i motor (140KM) s to razliko, da v tehni?nih pa je naveden podatek za me?ano vo?njo 5,6
?e nima? ravno orodja, dvigala in ni? je tole kar dobrodo?lo. Da? tistih 20? pa si naredi? servis, zamenja? bremze pa ?e ti ostane nekaj ?asa, ?e te slu?ajno kaj ne zafrkava seveda. Zanimiva ideja in za manj?e stvari zelo dobrodo?la za marsikoga.
Pri Boltezu v kranju, so mi zamenjali olje v menjalniku (olje s seboj + dodali Siriusov napitek) na dvigalu za 10?....
Je pa lahko zelo blizu, ?e hitrosti niso prevelike. Pri ni?jih hitrostih aerodinamika ne igra tako velike vloge kot pri vi?jih zato je vpliv na porabo minimalen. ?e je hitrost ve? ali manj enakomerna brez zaviranj in pospe?evanj pa tudi te?a skoraj ni? ne vpliva na porabo.
a M5 ne more zreti enako kot M6 - s tem se ne strinjam
torej verjamem da lahko zre M5 enako kot M6....to ho?em re?t, sam sem mal zakompliciru
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tak k moj, vec kot 50L moras garant spravit not
Je ni
Povezava za deljenje
Deli na druge strani