Kaj je to homologacija? Mor? met mal jajca pa je Moj SX je bil cel predelan pa se nisem sekiral. ?e nima? kri?e?ega in sumljivo glasnega avta in ne dela? neumnosti te ve?inoma pustijo na miru.
En lep quote:
True + zaradi budal ki te narahlo butnejo (po mo?nosti s kljuko) na parkiri??u tolk da po?i pol pa med vo?njo dol pade
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?ment. Meni je na relaciji pil 6,8l/100km. ?e se potrudim pridem z enim tankom na svoji vsakodnevni turi na ?iht na 8 litrov druga?e pa cca 8,5. Preklet po?eruh bencinarski 2.0.
He he, z Bossom sva imela do Monce genav isto porabo 5,8.....
Gorica - Milano - Como - Milano - Medvode, pa pol ?e za 120km (?eprav mi range pa la?e me pelje pri 0km remaining pa tankam 53/60L...)....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
TOTALNA PRILO?NOST,MANJ?A OKVARA MOTORJA, POSTAVLJENA V?GALKA NAROBNE TOPLPTNE VREDNOSTI IN JE PREGORELO CELO KLIPA NA TRETJEM CILINDRU,POPRAVILO 400-800EU ALI DRUGI MOTORJ ?E..OD 300EUR
Jo?e res totalna prilo?nost....sestavljen avto z manj?o okvaro...
Namre? CDje v Miati original radiju NE MORE? poslu?at ker je avto tako trd to napravco pa lahko ruka? kakor ?e? pa bo delala
Updejt, zadeva je dosti bolj prikladna kot Xcarlink (velikost) + prenosljiva iz avta na avto - saj je potrebno samo jumfer nastaviti in snemljivi kabelk zamenjati
Ima RESET
Uklopko, ti ki si razmontiral ?e svojo Mazdo ...ima original radio priklop za cd charger?? Ker tole zadevo je treba zadaj vklopiti kot sem videl na strani. Poln k**** imam ?e teh cd-jev katerih je ?e poln predal. Jures komande na volanu pa verjetno ne delajo (?e si stestiral)?? ali pa??
Dela vse ker je to emulacija CD changerja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tapos MEdvode ima akcijo ELF SOLARIS za DPF 5W-30 po 6? al 7? na liter.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani