Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

Tapos MEdvode ima akcijo ELF SOLARIS za DPF 5W-30 po 6? al 7? na liter.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

kako pa ti je to uspelo?

jaz mam max. 8.1 l /100km...skoz po mestu pa gas do konca al kaksna voznja?

Saj ti pravim da s 3 leta starim bencinom :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Prvi tank z mazdo 10L ampak pricakovano. Ker sem se zelel znebiti 3 leta starega bencina ter zbujam masino....

Naslednjega s kako relacijo pricakujem okoli 8

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj je to homologacija? Mor? met mal jajca pa je ;) Moj SX je bil cel predelan pa se nisem sekiral. ?e nima? kri?e?ega in sumljivo glasnega avta in ne dela? neumnosti te ve?inoma pustijo na miru.

En lep quote:

True + zaradi budal ki te narahlo butnejo (po mo?nosti s kljuko) na parkiri??u tolk da po?i pol pa med vo?njo dol pade

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?ment. Meni je na relaciji pil 6,8l/100km. ?e se potrudim pridem z enim tankom na svoji vsakodnevni turi na ?iht na 8 litrov druga?e pa cca 8,5. Preklet po?eruh bencinarski 2.0. :P

He he, z Bossom sva imela do Monce genav isto porabo 5,8.....

Gorica - Milano - Como - Milano - Medvode, pa pol ?e za 120km (?eprav mi range pa la?e me pelje pri 0km remaining pa tankam 53/60L...).... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale pa je mogo?e vredna ogleda za kak DIY

1.8 ma?ina pa verjetno jo da za okoli 2.000?

?e tako gleda? ima? ?e 2.000? rezerve, streha, ?trih in kaki deli te pridejo ceneje

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4101686&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

NISAM DOSEGLJIV LAHKO PO?LJETE MAIL,OGLED V BRE?ICAMA

:jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men je pa zanimiv kok od (luksuznega) avta dobi? za precej mav gnara (okej, mav sem ratu Renojevca po srcu). <_<:blush:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4090099&show=1

Prodajalec Morena Bajcer iz 07 :whatever:

TOTALNA PRILO?NOST,MANJ?A OKVARA MOTORJA, POSTAVLJENA V?GALKA NAROBNE TOPLPTNE VREDNOSTI IN JE PREGORELO CELO KLIPA NA TRETJEM CILINDRU,POPRAVILO 400-800EU ALI DRUGI MOTORJ ?E..OD 300EUR

:vskalo:

Jo?e res totalna prilo?nost....sestavljen avto z manj?o okvaro...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

A pride? k meni pogledat, k se zdele mal igram s porabo pa je po 100prevo?enih relacijskih km poraba na BC-ju 4.4l/100km. Aja pa BC ka?e to?no. :hudicek:

To ni problem, a kaj ko v 1000km ne more? imeti samo take vo?nje, vse se kon?a tam nekje nad 6 potem :)

?E grem na morje in nazaj imam tam okoli 5,2_ pol pa slu?ba, vrtci, Ljubljana......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Trenutno je edina stvar ki me nese napram TDI, samo poraba sramezljiv , druga?e pa ve? navora, ve? horsov, ve? koles pognanih.

Pa ?e to je samo trenutno, v roku meseca, bo razlika do max 10-20%, samo glede na to kaj da od sebe ni ve? tak ?ok, za to?l.

He he, pa da nau? mislu navor mava skor enak s tisto mojo ?rno ?katlco :) 320-370 :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Delam na tem + ?e nekaj cukra zravn.

A lahko dobim tvoj katalog storitev za 2011? :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ne me izzivat. sramezljiv

a bos TDIja nabavu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ko so besede odve? :P

aja, tank je 55l

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

moras pokazat tole...

sej lahko das skatlo v predal (tist pri sovozniku)? kaj pa kabli?

Sej pravim 5 min....zasede 1/4 predala, zadaj lufta kok ?e? za radijem in predalom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nimam CD changer - samo predpripravo

Torej samo ?e dodam, zadeva je vredna nakupa:

- zelo lep in mo?nej?i zvok kot s CDja

- neverjetno hiter pri menjanju komadov

- CD01-CD99 vendar ?al omejeno z radijem, torej do CD06, a podpira tudi mazde za 10 CDjev

- bere mi 16GB USB klju?

- bere mi 8GB SDCARD

Slabost: kot vsak

- telefon ne sme biti ?isto poleg (v istem predalu na primer -20 cm stran)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sem hotu tud sam neki narest glede tega, pol sem ugotovil, da je v mx5 tko al tko tok hrupa, da nima smisla...

je pa zanimivo, ko avto stoji je zvok muzike zelo dober, veliko boljsi kot v mazdi 6

Jaz ne morem poslusat navadnih cdjev - skoz preskakuje....ravno instaliral - 5 min dela,

pravi da podpira CD01 - CD99, me prav zanima...delam mape

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e koga zanima, na?el alternativo Xcarlinku za 60? s po?tnino

http://shop.ebay.de/tuning-fanatics-shop_c...1.c0.m270.l1313

Zadeva dela!

Namre? CDje v Miati original radiju NE MORE? poslu?at ker je avto tako trd :) to napravco pa lahko ruka? kakor ?e? pa bo delala

Updejt, zadeva je dosti bolj prikladna kot Xcarlink (velikost) + prenosljiva iz avta na avto - saj je potrebno samo jumfer nastaviti in snemljivi kabelk zamenjati

Ima RESET :jupiii:

post-2637-1285660119_thumb.jpg

post-2637-1285660141_thumb.jpg

post-2637-1285660170_thumb.jpg

post-2637-1285660196_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Prihaja nov BT-50

Objavljena slika

Tole je pa res za v gmajno...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uklopko, ti ki si razmontiral ?e svojo Mazdo :) ...ima original radio priklop za cd charger?? Ker tole zadevo je treba zadaj vklopiti kot sem videl na strani. Poln k**** imam ?e teh cd-jev katerih je ?e poln predal. Jures komande na volanu pa verjetno ne delajo (?e si stestiral)?? ali pa?? :)

Dela vse ker je to emulacija CD changerja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

REZERVNI DELI
Napisano

Zanima me ali ima kdorkoli informacijo kje bi se dalo dobiti rabljen ra?unalnik za mazdo 323f 1.6i 16V

Hvala!

si probal avto net karambolirana?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e koga zanima, na?el alternativo Xcarlinku za 60? s po?tnino

http://shop.ebay.de/tuning-fanatics-shop_c...1.c0.m270.l1313

Zadeva dela!

Namre? CDje v Miati original radiju NE MORE? poslu?at ker je avto tako trd :) to napravco pa lahko ruka? kakor ?e? pa bo delala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rabim pomo? oz nasvete,kupujem novo mazdo6
Napisano

edino to

itak ima? tle prav. Ampak a je velka razlika? kake 2 3 jurje nakupne pomojem tko na pamet.....

Problem je da gledajo cenik....pa spet odvisno koliko bonusa imas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.