Treba bo 2 bicikl?ka na morje peljat s CX-7 od ?ene. Kaj drugega kot kolesa se ne bo preva?alo nikoli. Kaj naj zmontiram? Jures, ma? kaj za bregom na to temo?
HVALA za vse predloge in nasvete!!! Uro?
jaz imam kar tega za na kljuko zadaj (ja mam kljuko vem)....ker cx7 je dokaj visok + prtljaznik in ce nisi vsaj 1,8m je hudi?...
tale je gor v 3min, nagne se da prtljaznik odpres in je v zavetrju, res je dober - ta je za 2, jaz imam za 3 kolesa
Nosilci thule ali original (isti patak) imajo jako smotan sistem (ki je bil tudi vpoklican med drugim). Tako da ce bos res samo kolesa vozil ob?asno bos znorel to gor pa dol dajat skoz
Tako da sprobaj tega za na zadnja vrata kako sede, druga?e pa ni druge variante kot stre?ni ali 'na'kljukni'
?e bo? peljal samo 1x al kako ti lahko posodim stre?na pre?na nosilca, samo tistih za kolo nimam.
P.S. Druga? pa zice podret, vse gre not
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A misli?, da je procent me?anice med propanom in butanom kakorkoli napa?na, ker pri plinu pa res ne vem kaj bi lahko narobe ?lo. Vode notri ni, umazanije tud ne, edin, da bi bil prime?an ?e kak drug plin - recimo kisik.
Petrol (potrjeno) pozimi dodaja manj propana zaradi zunanjega skladi??enja.....tu pa nastanejo problemi v?asih pri vo?nji - uporabi.
Plin ima pozimi v cisterni ve?je raztezne karakteristike, na primer ga pripeljejo pri -15 in se pol na soncu segreje do 50 v cisterni (mogoce pretiravam, a vseeno), poleti se ga ze pripelje pod 'toplimi' pogoji
Skladi??i se zunaj, ne tako kot benz pod zemljo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No zdej mi pa en oreng razlog povej zakaj bo? glih Shella tankal? :ne vem:
Glede na to, da ti poraba goriva ni ve? pomembna, ker si na LPG-ju je verejtno pa res ?ist vseeno ker bencin notri nato?i?, al sem mogo?e zgre?u kak drug point.
je pomembno, ravno zaradi tega ker bencin stoji + hladi benz pumpo
Je pa cenej?i kot Primo?ev, pa ?e 200 EUR subvencije ti Petrol da zraven. Kar pomeni, da skupaj pri?para? okoli 300 EUR, to je pa ?e ob?utna razlika
no ampak NE DELA 100% na plin.....?ob nima, cevke gredo direktno v motor iz uplinja?a , el. kabli cvetijo izpod intercoolerja, kar pomeni da jih bo lahko stopilo.....
Ko sem odprl tole sliko, sem jo zaprl, in se enkrat odprl in videl da se nisem zmotil....
Pa to je na?rt ljubljanske kanalizacije.... :ne vem:
V dvojne rondoj s polno ?rto bi jaz dal betonski zid, ker ljudje so kreteni za volanom, danes me je spet skoraj nekdo nasadil v medvoskem dvojnem rondoju, seveda se pol se dere in prst kaze da sem glup ko to?ak, in ne vem kako se vozi...
Baba s puntotom prigoni v rondo z desnega na notranji pas rondoja (preko polne), medtem se jaz na drugem uvozu vklju?im na zunanjega, ki me veli izhod na tretjem.
tu pa baba nazaj iz notranjega preko polne na moj pas in ven, ceprav ima tudi svoj izvoz....
?lajfanje polno, ker bi bil sesut spredaj levo....in pol seveda sem bil jaz kreten glupi ker ima bjonda v rondoju prednost saj vozi po glavni iz kranja v medvode....
Evo, ravno kar sem se vrnil iz testne vo?nje z CX-7 oprema Revolution Luxury! Ob?utki so mi bili izjemni. Kot, da bi vozil neko ?portno limuzino . Sicer nisem zahteven glede pospe?kov toda ta trahtor?ek zelo solidno potegne in kar na hitro sem imel 130 na lokalni cesti. Res je u?itek in kakor je Boss napisal tudi v 5. in 6. prestavi ?e vedno lepo vle?e (400Nm se zelo pozna) .
Podvozje se mi je zdelo kar ?portno, saj je skozi ovinke lepo dr?alo cesto, mogo?e pa celo malo pretrdo. Verjetno so to krive 19. colske gume. Kar se ti?e opreme sem se nekako odlo?il, da radarja in stre?nega okna ne potrebujem (je takoj -2.000?), sem pa malo v dilemi pri barvi in gumah. Testiral sem cx7 v beli barvi, zraven pa je bila ?rna mazda6. ?rna mi je lepa barva toda je pa zelo delikat in res je vsaka pikica videti na njej tako, da ?rno sem odpisal. Zdaj moram ?e sivo in metalno modro videti v ?ivo, trenutno vodi bela. Pri gumah pa bi raje vzel 18. colske (19 ne vem, koliko so za po terenu?!). Kaj mislite, da je mo?no pri opremi Revolution vzeti 18. colske plati??a (serijsko je 19)?
No, prvi napredek sem ?e naredil. Zdaj pa me ?aka ?e najte?je in to, kako ?eno prepri?ati ta preskok iz mazde 6 na cx-7!
LP
19 ne sam da so trde so tudi svinjsko drage, ze moje 18 zimske so me sokirale, z 19 si verjento na meji 1000?...
So pa lepe
Bela je pa
Well i know that these old rotaries were not too efficient, so i am not sure about Co2. I am hoping to run e85 there (if available) which will reduce Co2 considerably.
Now the car is fuel injected so i am guessing it is running cleaner than when it was new..
I am sure there will be some exceptions for oldtimers due to being old technology.
if you mean fuel, our lowest is E95 then E98 and E100
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani