Skoči na vsebino
Gume
Napisano (urejeno)

2.5€ na matico pri MATSPORT. Sicer jih ne bi kupil, ampak so bile tiste priložene zraven platiš slabše kvalitete in je pri eni navoj pobralo. No vsaj črne bodo za črna platišča 😅

Šifra matic je D90-ZNNI

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 32 minutami je Janez007 napisal:

Glede na vremensko prognozo kaže, da bodo vsaj do sredine novembra temperature bolj všeč letnim gumam. Zato bom v prtljažnik s 15. novembrom vrgel verige in raje počakal z zimskimi.

image.png

jst tudi razmišljam o nogavičkah al pa kaj,..morš že bit mal mahnjen, da daš pri takih temperaturah kot jih imamo na primorskem zimske gor

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Kaka zima ? Kje trka ? Sej je vreme kot poleti/pomladi. Zadnjič sem bral da bo toplejša zima z veliko dežja. O snegu ne duha ne sluha,..toliko o mrzli zimi 😑

Bomo pa videli če bo dars pripravljen na sneg če bo kaj presenetilo 🤪

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba: bencin vs. dizel
Napisano
pred 13 minutami je Slivka napisal:

Če jaz zabijem pedalko do konca lahko samo molim, da ne utrže asfalta. Navor pa krivulja pa poln keson in polna prikolica pa to...

Se strinjam, raje vozi po pameti pa ne uničuj cest, že tako jih ne popravljajo.😅

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Jaz sem jih z volom delal preko 1000km sam je mel 65L tank se mi zdi ali celo več, ne spomnim se točno  🤪

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

A ni bilo nekje v eni temi od dometa 1000pri nevem kateri znamki? Oz., da bi bil lahko domet še več vendar bodo omejili in tako podaljšali dobo baterijam.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.