no to me je zanimal ja, al mislis konstruktorja al voznika.
ja hyundai se je letos ekipno fajn obnesu, nobenih vecjih tezav z avtom samim ni blo. sm mislu it probat i30N sam se mi je zdel da za 600 km douge voznje pac ne bo dost komfortn.
Tudi js sem izvedu prvo pranje, in ?e na?el 5 kamen?kov aka odkru?eno barve (oba prednja blatnika ?ist spodi pri pragu in eden na haubi) ... po prevo?enih 700 kilometrih bo treba pa res potgnt za??itno folijo, vsaj na blatnike pri kolesih xD
No tako, pa sem se preselil v bazo bencinarjev, po prvih 400 km z novo M6 G194 poraba 7.8 l/100km z me?ano vo?njo, me prav zanima, kak se bom odrezal potem, ko bom nogo odklenu po par tiso? kilometrih
Meni je tole tut ?ist okay, to je pa? delovna guma in felge za 3 mesece
@Alex: ja odvisno kje ?ivi?, ?e si nekje okol 1000 m ... pol se ti lahk zgodi, da vsako jutro kida? pa odmeta?. Pa ne sam avto, ?e cesto ker si doma v rovtih kjer cesto zorjejo popoldne ali drugi dan
Js mislim, da vsaka normalna vo?nja, tudi po tempomatu (razen ?e ne gre? kam kjer je 100 km ravne ceste brez prometa), bojo obrati padal in rastli. Se bi pa predvsem strinjal, da ni dobro nabijat do rde?e linije Vsekakor pa dobivlam predstavo, da v Slo ve?ina voznikov uteka vozilo vsak dan
Da se mi ne menmo slu?ajn o kakih gumjastih motorjih, da jih ne smemo preve? navijat, da se nebi raztegnali
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pa osnovno obliko karoserije xD
je pa fun gleat kak majo na prispevkih iz WRCja polno N verzij okol, za "privatno" rabo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani