Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Nekako logi?no saj ne bodo priznali, da gre le za rezanje cene in maksimiziranje dobi?kov.

Mazda je v zadnjih 10 letih kar nekaj funkcionalnosti odstranila, ker jih v prodajnih katalogih ne morejo navajati kot opremo. Primer odpiranja in zapiranje stekel z daljincem, pa ozna?be pripetih/nepripetih potnikov zadaj, pa webasto.... ?e kaj bi se na?lo, 

S harakiri, pardon, harikuri sede?i je bila ?estica brez konkurence, nih?e drug ni ponujal takega sistema. Ampak je bilo treba hitro ukinit.  Kot da bi se pri mazdi trudili, da nebi izstopali iz povpre?ja.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jebemti, ?e ne bi bil tak ?krtuh, bi se zdajle vozil s Stingerjem.

A s temle: https://www.youtube.com/watch?v=-zufiYkAr-o

Ampak res kako trgovci  ba?ejo da je kak?en kompromis narejen zaradi varnosti. In folk jim takoj pelje ?zmeden? . Isto je s premajhnimi bo?nimi stekli ki so po besedah trgovcev majhna zaradi varnosti. Potem pa naredijo stekleno streho.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Strešni kovček - truga
Napisano

Na prodajalce se ne more? zanest. Pred nakupom sem hotel vedet ?irino thulejevega nosilca koles za na kljuko ko je le ta zlo?en. Nih?e od trgovcev ni bil zainteresiran da bi mi ta podatek posredoval. Potem sem se z metrom v ?epu odpeljal do Extreme Vital v Lj, da izmerim sam. Pa tudi to ni ?lo, ker mi trgovec ni hotel odpreti ?katle :vskalo: . Na vpra?anje kako si predstavlja da bom dal ?ez 500 ojrov za nekaj, kar sploh videt ne morem ?eprav se fizi?no nahaja pri njih v ?tacuni, ni vedel odgovora.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Me zanima, kak?na bo pa subvencija dr?ave ko bo po 5ih letih kapaciteta baterij padla na 50% pa bo potrebna menjava.

Danes se vozi po cestah precej starej?ih vozil. Elektri?nih starej?ih avtov na cesti zanesljivo ne bo videti, bo pa temu ustrezno pove?ana kli?ina smeti na avtoodpadih. Ekolo?ko pa?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Uff, kamera ne poka?e kako blizu je bilo tole... pa? tipi?en bmveja?, pa ne glede iz katere dr?ave je. No ja je pa vsaj ?migavec uporabil in to v bmw-glavah pomeni absolutno prednost.

O tipi?nih bemveja?ih nima smisla izgubljati besed. In potem so tu ?e tipi?ni vozniki drugih znamk, ki cjazijo in se zavedo da imajo stopalko za plin ?ele v trenutku, ko jih nekdo za?ne prehitevat :hudicek: .  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Bruka in sramota :(  .

Danes zjutraj, v strogem centru Morav?, v kri?i??u pred biv?o banko (ki nam jo je pred mesecem ukradla EU), z biciklom zalagam ovinek. In zalo?im do tal - ?rte prehoda za pe?ce so bile mastne k svina. Sicer sem bil fajn zadekan z "nagob?nikom" pred usti zaradi mraza, ampak verjetno me je vsseno kdo prepoznal sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

V enem od mazdinih salonov mi je prodajalec prodajal bu?ke (zato pa so prodajalci da prodajajo bu?ke) da so majhne bo?ne steklene povr?ine zaradi varnosti. Tako da lahko v bodo?nosti pri?akujemo, da se bomo vsi vozili v Patriah ali pa O?ko?ih. 

?e ena budala?tina se pojavlja pri nekaterih znamkah - pri mazdi k sre?i ?e niso tako neumni. Kljuka za odpiranje zadnjih vrat je nekje v vi?avah tik pod streho. Otroci nimajo nobene mo?nosti dose?i je. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Da bi severni sosedje hodili k nam po avte? A ni bilo re?eno da v dr?avah kamor se brezsramno  prodaja drugoklasna Nutela tudi Mazda nima iste debeline barve kot na zahodu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Nazadnje sem jih imel lu?i na biciklu pri?gane opoldne sredi (zaradi snega) belega dne v petek ko sem v rahlem sne?enju bicikel gonil proti Miklav?u. Se nisem upal biti brez ker tam v gmajni je ?e brez snega moker asfalt prava drsalnica in si ne predstavljam kako je, ?e me nekdo v avtu prepozno zagleda. 

Sam se trudim biti viden, potem me pa ljudje gledajo kot marsovca, ampak tako je pa? na ju?ni strani Alp. V tujini so lu?i na biciklu ki se vidijo tudi podnevi normalna stvar. 

Ne zagovarjam biciklistov in njihove ?elje po diskretnosti v temi. Prepri?an pa sem, da je v Slo procent kretenov na dveh kolesih enak tistemu na ?tirih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

?alostno je, da nekateri tako malo cenijo svoje ?ivljenje. Da ni vredno 1 EUR al pa 5 EUR je milo re?eno noro.

Ne tako negativno. ?e tako smo totalno zaje.. prihodnost ?love?ke vrste ker smo uspeli izklopit naravno selekcijo. Vsaj tukaj ji pustimo mo?nost regulacije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Po drugi strani pa je prisel novi Santa Fe 4.8m velik suv ki se zacne pri 34.900?...37k za 4wd .to je lahko ob bok mnogim manjsim suvjem

35 jurjev za avto je zelo veliko - to je 70 000 DEM ?zmeden? .  Neko? tako dragih avtov skoraj ni bilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ah ni da bi govoru. Ko sem imel dnevne lu?i (take ki se vidijo tudi podnevi) na biciklu in kolesarski prikolici, so mi pa butasti ?oferji sredi dneva hupali.  :vskalo: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Poklical me je ?ef amzs, mi podaril brezpla?ni tehni?ni pregled, eno storitev pri njih (bilo katero izberem zastonj), vrnejo mi stro?ke pritrditve nove 7? in ?e na kavico sem vabljen.

Kje to vse dobi? ?e kupi? vinjeto pri njih? Jaz bi tud. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

@Moravski, kako si potem resil z Neandertalcem???

Vedel sem, da mu ne smem dati vedeti, da se mi mudi ker bo potem ?e bolj u?ival v jebanju. Ko je hotel se?i z roko v moj avto, sem mu razlo?il, da vem da to ne sme. Govoril je nekaj o njihovi pravni slu?bi in o razlagi zakonskih pooblastil za katere vem da jih nima. Potem mi je zagrozil z mobilno enoto carine, ki da so ?e ?isto blizu pa sem mu odhovoril, da imam itak cel popoldne ?as in da komot po?akam nanje. Potem tiste carine ni bilo od nikoder in me je spustil.

Fantje... tud ljudje, ki delajo kot cestninski nadzorniki so samo ljudje, ki hodijo na siht zato, da nafutrajo sebe in svojo familijo...

Mi je zelo ?al ampak tisti gospod nepismeni ni bil eden tistih, ki hodijo na ?iht zato, da pa? nafutrajo sebe in familijo. On je hotel seks (jebat ljudi).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

?e v redu, ampak kontrola bo ?elela videti odrezek in tukaj se bo zataknilo.

Kontrola ne ?eli videt odrezka in ra?una, ker te potem ne more ve? je..at. Gospod nepismeni darsovc mi je te?il, da imam ponarejeno vinjeto. Ko sem mu ponujal ra?un in odrezek ju na noben na?in ni hotel pogledat. Te?il pa mi je, da naj odlepim vinjeto in mu jo dam, da vidi ali je ponarejena. Gospodu nepismenemu sem obljubil, da odlepim vinjeto in mu jo dam v preverjanje takoj po tem ko on meni da novo, ker bo stara uni?ena. Pa ni bil za to.

Zanimivo, ampak za ljudi je..t ne rabi? biti nekaj posebej izobra?en. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Megan ali pa ?estica...ni primerjave...

Iz prve roke lahko povem da to dr?i. 

Imel 6ko prve generacije in moja najdra?ja ima sedaj megane III. Po lepoti sta primerljiva, problem je v tem da je lepota prolazna stvar tako da je to brezvezna primerjava. Vozila se je ?estica bolje in bila precej bolj uporabna (kje so tisti ?asi). Kar se ti?e zanesljivosti pa je megane ene 25x manjkrat bil na izrednih servisih kot je to bila ?estica v enakem obdobju. 

Da se razumemo, ?estica mi je bila precej ljub?a. bil je avto z du?o.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pa kdo pravi da potrebuje? navodila za uporabo ko se ti mazda pokvari? Takrat rabi? servis, ne navodila. Navodila potrebuje? ?isto preprosto zato, da ve? kako kak?na stvar funkcionira oz. kak?na je specifika pri tvojem avtu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.