Temo o kupovanju novega avtomobila sem z veseljem spremljal, sploh zato, ker je avtor imel podobne ?elje in te?ave kot jaz ko sem kupoval novo vozilo. Razlika je le v tem, da nisem ostal na Mazdi.
Boys, ?estitke za nakup in sre?no vo?njo.
Koliko ?asa si ti ?akal svoje vozilo, ?e lahko napi?e??
Ja ja Luka Koper ...poznamo to situacijo..vo?nja novih avtov na ladjo in obratno..res pa da imajo po novem radarje po luki..he he
Tudi na?ih Mazd ni tam ....vozijo jih v Belgijskem pristani??u..lp
Jaz sem bil v okviru Nebenjob zaposlitve, ko sem ?ivel v Freisingu, del ekipe, ki je vozila NOVA vozila Bmw iz tovarne potem do rent a car enot, kjer so bili dalje na voljo za izposojo. Ti avti so imeli na ?tevcu prevo?enih 7 do 14 km.
Ti iz prve roke povem, da so ?li direkt takoj na blokado in potem npr. ko sem imel 530i je ?lo v mojem primeru 257kmh po ?tevcu. Ve? ni zneslo. (za zgled so mi bili ostali ?lani ekipe, ve?ino iz HR in ostalih vzhodnoevropskih dr?av). Jaz sem ga vsaj ogrel na delovno temperaturo in potem pognal, ostali pa takoj iz samega skladi??a na polno.
P.S. in tak?en avto naj potem njegov prvi lastnik uteka kolikor ho?e, avto se je ?e utekel kolikor se pa? je. Luka Koper mi je pa tudi poznano, vem kako to gre, npr. frend mi je omenjal primer, ko je nekdo SKLOPKO skuril na fertig, s tem da ?koda ni imela ?e niti 20km prevo?enih po ?tevcu.
Nakup rabljenega dizla, 10 let starega in z nepreverljivo servisno zgodovino je lahko hitro brez dna. Mogo?e bi bilo za kupit, ?e ga preveri nekdo, ki obvlada mazde npr. Pelko.
Tole je pa ve?ja pizdarija kot sem si mislil. ?udno mi je, da ni nikjer v medijih ni?esar zaslediti ker ponavadi pi?ejo za vsakega psa, ki se je podelal na zelenici in lastnik ni pospravil.
Za moj okus so tudi oblikovno grozljivi, npr.. samo ?e omenim X7, ki je videt kot nek kit, ki bo vsak ?as zajel plankton. Tanovi Audiji so mi povsem druga zgodba (tudi notranjost in po?utje za volanom).
Neki z EGR ventilom ane? Ravno zdej je ena pogorela, so pa bili neki vpoklici ?e tudi prej glede podobnih for.
Tako nekako ja, da zagori kot bakla in ni ?ans da ga uspe? pogasit. A ni to ?alostno, da da? recimo 50 ali 70 smukov ?, potem pa gre pred tvojimi o?mi vse skupaj v pepel?
Sem prijavljen tudi na BMW forumu (Cosmo je poobla??eni prodajalec za obe znamki) in tam se v eni temi na veliko pi?e o ne-dobavi ?e vpla?anih vozil, ko naj bi potem dobavitelj tudi po ve? mesecev odla?al in zavla?eval z dobavo. Nekateri so ?li menda tudi v to?bo, ker druga?e niso dobili vozila, za katerega je bilo vse vpla?ano in dobavljeno.
Ali ima tudi kdo od vas kak?no podobno izku?njo, glede dobave vozil?
BMWslo forum pi?ejo, da naj bi bilo navedeno podjetje v precej?njih finan?nih te?avah in da je le ?e vpra?anje ?asa, kdaj ...
(ne ?elim pisat o dejstvih, da me ne bo kdo za u?esa, tako da dajmo ostati pri definiciji MENDA; ker mi zadeve niso poznane in le prena?am info).
BMW tema pa je tule (upam da je splo?no vidna in ne rabite biti registrirani tam gor);
Tudi tista novej?a (F10 ali kak?no ima ?e oznako), imajo pa dizli ful te?avo z nekim ventilom, kar pripelje do samov?iga vozila med vo?njo in ponavadi zgorijo v celoti. Nekaj let star avto, groza
Kdaj vi stare gume zamenjate z novimi, ko se obrabijo ali ko so kao stare?
Avto moje najdra?je ima trenutno zimske gume conti TS 850 - skoraj 6mm profila, so pa vo?ene ?e 6 sezon. A bi bilo to ?e za zamenjat glede na leta ali glede na profil vozit ?e eno zimo. Tako "na otip" ne delujejo pretrde.
Osebno bi fural ?e eno sezono, ko pa bodo starej?e, jih lahko montira? TA??I, ?e jo ?e ima?.
Edit: gledam opremske pakete iz SI kataloga in je nekje med slovensko attraction in revolution... Zanimivo pa je, da je LED osvetlitev notranjost in prtlja?nika ?e vedno serijsko le pri takumi plus izvedenki. Hecno v letu 2019.
Zelo lepa barva, ampak Alex se najbr? ne bo strinjal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti dolo?i uro kot big boss tega dru?enja.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani