jaz grem skoraj vsak dan tam mimo in slika me tudi ?e se peljem 100 po ?tevcu ... po moje sem bil slikan vsaj ene 50x kljub temu, da je bila hitrost manj?a od omejitve tako, da mo?no dvomim o pravilni umerjenosti radarja
Boss to je zaradi kamionov....... ker oni imajo 80 omejitev.....
slikco sem prejela .... za celih 10 km preve?, pa ?eprav je bilo re?eno da do 10 ne bodo....
V tem ?asu je bilo ohi?je stacionarnega merilnika hitrosti po?kodovano s strelnim oro?jem, vendar pa merilnik hitrosti ni bil po?kodovan. Policisti PU Ljubljana ?e vedno intenzivno i??ejo storilca.
To je blo pa ?e precej ?asa nazaj..... sam smeh,..... LOL
Radar lahko deluje tudi pri ni?jih temp. kot je 0, koliko ni?jih pa je odvisno od modela. ?e je stacionaren (v avtu) pa sploh nima? ?ans da bi se zgovarjal na temp.
Ja ja to vem...sem pa specificiral na ro?ni laserski radar... in je po normativih proizvajalca dolo?eno temperaturno obmo?je na katerem radar deluje optimalno.....
Sicer ne pijem.... no kdaj pa kdaj vozim prehitro... in sem ?e precej pla?al....
Ok v zimskem ?asu...?e vas ustavi radar, in ?e je pod 0 stopinj zunej.... lahko bp pove? policaju da meritev hitrosti ni prava in tudi ne more bi pravnomo?na, ker laserski radarji delujejo v temperaturnem obmo?ju ?e se ne motim od 0 - 50 stopinj C.
Evo pol ena za napa?no parkiranje...ko vam mestni redar nalima OBVESTILO REDARSTVA na okno....
Po?akajte da dobite obvestilo na dom.... in ko ga dobite se lahko ?ele prito?ite...
V prito?bi pa napi?ite da vas ta pa ta dan ni bilo tam in da ne morete povedat kdo je bil z avtom na "kraju zlo?in" ker bi s tem kr?ili njegove osebne pravice, ampak v vsakem primeru da vam pla?ilni nalog, oz. kazen ni bila izro?ena osebno, torej po postopku ki ga dolo?a zakon. To pa pomeni da vam more bi kazen izro?ena osebno v roke!!!!
Alkotest.... No ?e ste ?e nekaj spili in vas ustavi..... Najprej mu povejte da ste ravnokar ugasnili cigaret (tudi ?e niste kadilci)....kar vam da extra 15 minut..... ta ?as se nadihajte sve?ega zraka, globoko dihajte, in po mo?nosti zdraven konzumirajte ali ?ingum (menta) ali kak Hals bombon.... tisti ?rn ki je mo?en kot sam vrag...
To je to zaenkrat.... bom ?e malo kej kasneje natipkal.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hm...... ?e ne vem.......
Ah mymymy je faca.....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani