Skoči na vsebino
PARKIRNI PROSTORI
Napisano

Violet ?e malo spremlja? teme...in vem da si ?e brala o DANDOTĆU..... on ima precej avto...prodaja, rihta,

Lastni u?itek......

Tako da ima za vsak dan v tednu enega...... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

23. avtomobilski salon
Napisano

ja bo mx5.

v tisti sm pa js ?e ?i?al :D

aaaaa Tudi jest ?i?al in se slinil v to?no tej.... njami!!!

Hm.... skorej sem wildico ugrabil in jo z novo mx5 odpeljal...... maaaaalo je manjkalo.... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reno pet
Napisano

najlep?e je pozimi ko je 50cm snega in leti? ko nor nekje med njivami, da sploh neeve? ?e si na cesti al na njivi :)

To to pa skorej ne verjamem...... to ?e landijem od fotra komaj premagam..... kaj ?ele s fi?kotom, R4 al pa R5.....

:ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning
Napisano

Mislim da bo z bencinarjem brez turbine problem..... pridobi? ni? oziroma zelo malo.... <_<

Sicer smo se pa ?e razpisali nekje na forumu o tem..... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

radarji in meritve hitrosti
Napisano

ma pomojem ti lahko dajo kazen (??iti zakon).

Je pa bedasto to vse skupi, ker pridejo stro?ki razvijanja+po?iljanja+delo+....., skoraj tolko kot ta tvoja kazen.

Kej bolj kot to da se nemore? kej dosti zagovarjat (?e si viden na sliki) ti res ne morem odgovoriti, saj nisem prometnik. :(

Madmax carina doo..... :hohoho:

KAkorkoli..... ?e je bla probida nima? kaj brcat...bo use brez uspeha....tako da kar pla?aj.... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PARKIRNI PROSTORI
Napisano

Doma nimam nobenega problema prarkirat.... oziroma naslploh v ilirski ni problema spljoh...

V slu?bi imam rezerviran parking....tako da tudi ni problema,

Pred stanovanjem na rudniku mam pa tudi 2 boxa za avto tako da do tuki use kul!!!! :jupiii:

No v center lj pa sploh ne gre.... :hohoho:

Aja pa pred faxom ... ko kdaj pa kdaj grem pogledat, je mesta na pretek....

:jupiii:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar pod golovcem
Napisano

jaz grem skoraj vsak dan tam mimo in slika me tudi ?e se peljem 100 po ?tevcu ... po moje sem bil slikan vsaj ene 50x kljub temu, da je bila hitrost manj?a od omejitve tako, da mo?no dvomim o pravilni umerjenosti radarja

Boss to je zaradi kamionov....... ker oni imajo 80 omejitev.....

slikco sem prejela .... za celih 10 km preve?, pa ?eprav je bilo re?eno da do 10 ne bodo.... ?zmeden?

Violet welcoooomeee....... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar pod golovcem
Napisano

V tem ?asu je bilo ohi?je stacionarnega merilnika hitrosti po?kodovano s strelnim oro?jem, vendar pa merilnik hitrosti ni bil po?kodovan. Policisti PU Ljubljana ?e vedno intenzivno i??ejo storilca.

:hohoho::hohoho: To je blo pa ?e precej ?asa nazaj..... sam smeh,..... LOL

Aja....nobene slikce nisem ?e dobil..-... ?e pi?e 100 gremo 110 in pika!!! :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

muzika
Napisano

Evo Wild... ki mi no blo ?isto jasno kaj je tisto krama pred sovoznikovim sede?em.... :blink:

Sem mislu da je samo padobran za mymymy doggyja..... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

muzika
Napisano

ni? posebnega - CD MP3 player, Bose ozvo?enje s ?estimi zvo?niki pa en subwoofer v prtlja?niku - to je to

Skoromne?..... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet utripajo?a zelena?
Napisano

pa se, a ni v zakonu, da ce gres z oranzno cez krizisce (ne iz krizisca), je to odvzem vozniske??

Na-aaa ?e se ne motim je za prelet ?ez oran?no lu? zagro?ena kazen 30 k sit, za rde?o pa 60 k sit + nekaj to?k....

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nivo forumovcev
Napisano

Luka sej ve? da tudi v teh podforumih kdaj "pogovor" ste?e..... kako to?no bi ti tuki lo?il eno od drugega....

Sicer pa ideja sploh ni slaba.... not at all.... :D

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

policijske patrole
Napisano

Radar lahko deluje tudi pri ni?jih temp. kot je 0, koliko ni?jih pa je odvisno od modela. ?e je stacionaren (v avtu) pa sploh nima? ?ans da bi se zgovarjal na temp.

Ja ja to vem...sem pa specificiral na ro?ni laserski radar... in je po normativih proizvajalca dolo?eno temperaturno obmo?je na katerem radar deluje optimalno..... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

policijske patrole
Napisano

Hm...no jest bi jih imel kar nekaj.......

Sicer ne pijem.... no kdaj pa kdaj vozim prehitro... in sem ?e precej pla?al.... <_<

Ok v zimskem ?asu...?e vas ustavi radar, in ?e je pod 0 stopinj zunej.... lahko bp pove? policaju da meritev hitrosti ni prava in tudi ne more bi pravnomo?na, ker laserski radarji delujejo v temperaturnem obmo?ju ?e se ne motim od 0 - 50 stopinj C.

Evo pol ena za napa?no parkiranje...ko vam mestni redar nalima OBVESTILO REDARSTVA na okno....

Po?akajte da dobite obvestilo na dom.... in ko ga dobite se lahko ?ele prito?ite...

V prito?bi pa napi?ite da vas ta pa ta dan ni bilo tam in da ne morete povedat kdo je bil z avtom na "kraju zlo?in" ker bi s tem kr?ili njegove osebne pravice, ampak v vsakem primeru da vam pla?ilni nalog, oz. kazen ni bila izro?ena osebno, torej po postopku ki ga dolo?a zakon. To pa pomeni da vam more bi kazen izro?ena osebno v roke!!!!

Alkotest.... No ?e ste ?e nekaj spili in vas :policaj: ustavi..... Najprej mu povejte da ste ravnokar ugasnili cigaret (tudi ?e niste kadilci)....kar vam da extra 15 minut..... ta ?as se nadihajte sve?ega zraka, globoko dihajte, in po mo?nosti zdraven konzumirajte ali ?ingum (menta) ali kak Hals bombon.... tisti ?rn ki je mo?en kot sam vrag... :aaaaa:

To je to zaenkrat.... bom ?e malo kej kasneje natipkal.....:jezicek:

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.