Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano

Alex ne mores primerjat dveh popolnoma drugacnih izgorevanj z obrati

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Jures, kaj ?e? re?t, da sem se zaj****, ker sem naro?il alambro?

Ma pomojem ne, ker Tarraco ni tako primeren za ve?jo dru?inico...

Ne absolutno ne. Vas je se 5 po vrhu

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Te pa ima? prevelikega pesa, ?e mora? avto stalno zaradi njega menjavati  :jupiii:

ne menjavam zaradi njega, merim pa :)

smo ?e ?li iz teme (naj se magar premakne), prav vsi novinarji ga dajejo v superlative (presene?eni).

https://www.youtube.com/watch?v=ng_FfD9CRBs&t=456s

od 01:30 glej - o prostoru in dizajnu. In navajen Seata je res velik preskok ko se notri vsede?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Samo za ta denar dobis ze nov amortizer :)

na mazdi 6 I sem dal 120? z delom za zadnja dva nova

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

O morda pa tudi jure presedla na SUV :ne vem:

nekako te tudiu trend sili v to....za enak denar dobiti nove zadeve v trendovskem avtu....cajta je ?e veliko. Pes ?e ni 2 leti star ?e raste....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Ze razmisljas o menjavi? :)

spomladi bo za prera?unat zato me zanima kam gre pot avtobusa. francoz bo 100.000km, treba bo nove letne, nove zimske....skoraj 3 leta bo takrat mimo verjame? ali ne, no pa tudi iz garancije gre. Sedaj sigurno ne, bo pa takrat tudi kak leto star zame :), leasing pa?, obrne?.

Sem pa naredil test s pasjim boxom, Tarraco je ve?ji od francoza, res presene?en. no saj je dalj?i 15cm ob kraj?i medosni. placa je ogromno.

Pa da ne zaidem s temo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Normalno.....saj ?e bi gledal en sam smart telefon danes kaj je v njemu, kako to pridobis, kako se izdela bi verjetno dva mrtva hro??a ve? v statistiko dali

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Sorry za off-znamko, ampak je podobno, sem v petek ?el vpra?ati kako ka?e z alhambro, in prodajalec ki me ne nateguje, je rekel, nimamo popolnoma nobene informacije, to ponavadi pomeni da je tudi ne bo...torej konec razvoja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Glede na to, da so zelo redki proizvajalci, ki to serijsko vgrajujejo... bi rekel, da nekaj ni OK ... :) ... Poznam samo Opel, ki je imel v Evropi na voljo ob nakupu izbrati serijsko vgradnjo plinske naprave... Je se kaksen drug?

v italiji kar nekaj proizvajalcev avtov (ali je to serijsko, ali stvar salona ne vem)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Zanimivo, da se pri vsej ekobionatur zgodbi in vsej recesiji daje na stran lpg....?ist, poceni...KAJ MU MANJKA?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 zvočniki
Napisano

Jaz bi dal not originalne zvo?nike samo me zanima ko dam skup, ?e bo to ?pilalo. Kabli so spu??eni ven..

najla?je je probati s kakim kvazi zvo?nikom, nenazadnje lahko tudi zve?e? na radio ?e so napeljani

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Sej lahko iz USB vti?nice v avtu direkt kabl napelje? do vti?nice za polnjenje baterij... pazit mora? samo, da ne prese?e? mo? 180W. Easy fix.

Stupid question....a majo elektricni avto aku za start? :)

Drugace si naredil reverse loop :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Enostavno das USB HUB a ne...evo nova trzna nisa: powerbank za avte, se popravljam powerbank thule za na streho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 zvočniki
Napisano

Naknadno ala original ali samoizvedba?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ja pa jade, a ve? kako povpra?evanje bo za agregate? Kdo bo pa elektriko proizvajal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Na motorju vsaj 5 takoh situacij na eni furi (ne glede na tablico ampak glede na znamko telefona )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Dol (kot sem slikal) poln avto s 4 osebami in 40kg psom, s polno trugo na strehi in dvema kolesoma. Zadaj polna tovorna prikolica AMZSja s cerado.

Nazaj -100kg v prikolici, brez koles na strehi, ostalo enako

Sem pricakoval vsaj dvomestno cifro....

post-2637-0-10996700-1555962561_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Po moje nic vec - saj res, elektronska rocna...

Rabis racunalnik da odpre klesce, in potem da spet inicializira (pri alhambri je bilo tako)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

V90 se tudi ni ognil plasti?nim obrobam (ampak za ta avto to ni novost)

pa klima je tud digitalna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Smo ti rekli da so ti na specialki ko uni v audiju :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

To pa zato,ker v ZDA prodajo 90% vseh avtomobilov avtomatikov. Lp

Se vedno si lahko narocil stick....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

To je paradni konj mazde....

je pa ta razred na velikem udaru

https://www.thetruthaboutcars.com/2017/05/midsize-sedan-deathwatch-11-april-2017-decline-car-market/

Mazda sicer parvi da ne, ampak nove M6 ni na radarju....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.