Kot sem omenil v drugi temi, ta ata vedno z baretko, tako vozi cel cas po Medvodah, oz v Preski mimo blokov, kjer sem ga veckrat srecal, oz je sel mimo. Mimo vseh kot da je dirka ne glede na to a gre kdo nasproti, a je krizisce, a je lezeci policaj (sta 2), prehod ( sta 2)....
Pozna samo gas pa volan.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne bi rekel da je mazda ratala presti?na, ampak prej da ima drugacno taktiko (ki deluje). Delajo drugacne avte - drzne in lepse za oko, in se s tem posluzujejo dviga cen. Izstopajo iz natrpanega trga.
Za prestiz pa bi morali narediti isto z notranjostjo in dodati kak model v visjem razredu.
Avti so dejansko stilsko dovrseni, edino zmeda je sedaj s tem motorjem, bo ne bo, 4L/100 al 6L/100, hybrid al ne?
Marketing je bil zgleda premocan in preglasen.
Mene trojka zanima, ker bo kmalu ko bo enoprostorca treba pretopiti v mulcavto in parentavto. 3jka je idealna za ta stare z enim mulco pa se v garazo gre glih.
Treh avtov ne bi imel....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
S tem, da pi?e da ima G122 M hibrid tehnologijo? Ni ravno razumljivo, ?e ima sedanji G120 take izpuste in porabo?? Torej so ?e zdaj?nje mazda tudi mild hibridi? Vsaj tiste, ki imajo i-eloop o?itno.
za novega hybrida naj bi se ?tel dodan elektromoto kakor sem jaz razumel. Ampak s tem bi pri?akoval malo prihranka na porabi...saj pravim ni ?isto jasna (vsaj meni) tale strategija in napovedi, ter kaj bo dejansko sedaj poganjalo avto.
Features include superior initial response, powerful torque, faithful linear response and free-revving performance. The engine is assisted by Mazda?s intelligent new M Hybrid system, which supports greater gains in fuel economy, and achieves higher levels of driving pleasure and environmental friendliness.
Clio OSNOVEN z minimalnonopremo se zacne pri 12.090?!
Se opravi?ujem za sarkazem, nikogar nisem hotel ?aliti ali kaj podobnega. ?e vedno pa stojim na stali??u, da gre Mazda v premium vode, in da se bodo posledi?no zaradi tega tudi dvigovale cene njenih modelov, ?e mi to ?elimo ali ne. Dokler pa se bodo njeni modeli globalno gledano dobro (in vedno bolje) prodajali, bo temu pa? tako. Glede G122 motorja pa, a ni govora o 180 konjskem Skyactiv X?
Skyactive x bo na voljo samo s top opremo
Jaz ne bi rekel, da ne bodo ni? prodali. Zdi se mi, da Mazda zadnja leta (sploh z zadnjo prenovo ?estice) ?e sili v premium razred, in temu primerno seveda pozicionira cene na trgu. Ker ?e iskreno pogledamo, samo notranjosti od zadnjih mazd so veliko bolj premium od konkuren?nih avtov, kot pa sem ?e povedal, zadnja ?estica in tudi trojka! pa sta res naredili ?e nadalje velik preskok v kakovosti materialov in nasploh premium ob?utku v notranjosti, kot zunanjosti avta, tako da jaz mislim, da je strategija Mazde postati mali Lexus...
Seveda pa to na koncu koncev nekaj stane... Malo denarja, malo muzike....
Res je, veliko ljudi se je ne glede na visoko ceno odlo?ilo za cx-3,5 mazdo 6 enostavno ker je lep. Ni meje za kredit ?e ti je avto v?e? in to mazda ve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Temu avtu so vsaj 100.000 zbil.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani