spomladi bo za prera?unat zato me zanima kam gre pot avtobusa. francoz bo 100.000km, treba bo nove letne, nove zimske....skoraj 3 leta bo takrat mimo verjame? ali ne, no pa tudi iz garancije gre. Sedaj sigurno ne, bo pa takrat tudi kak leto star zame , leasing pa?, obrne?.
Sem pa naredil test s pasjim boxom, Tarraco je ve?ji od francoza, res presene?en. no saj je dalj?i 15cm ob kraj?i medosni. placa je ogromno.
Pa da ne zaidem s temo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Normalno.....saj ?e bi gledal en sam smart telefon danes kaj je v njemu, kako to pridobis, kako se izdela bi verjetno dva mrtva hro??a ve? v statistiko dali
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sorry za off-znamko, ampak je podobno, sem v petek ?el vpra?ati kako ka?e z alhambro, in prodajalec ki me ne nateguje, je rekel, nimamo popolnoma nobene informacije, to ponavadi pomeni da je tudi ne bo...torej konec razvoja.
Glede na to, da so zelo redki proizvajalci, ki to serijsko vgrajujejo... bi rekel, da nekaj ni OK ... ... Poznam samo Opel, ki je imel v Evropi na voljo ob nakupu izbrati serijsko vgradnjo plinske naprave... Je se kaksen drug?
v italiji kar nekaj proizvajalcev avtov (ali je to serijsko, ali stvar salona ne vem)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Alex ne mores primerjat dveh popolnoma drugacnih izgorevanj z obrati
Povezava za deljenje
Deli na druge strani