Men pa ni n? jasn kva dela mazdohist z F vozom, ker zadn tank naj bi mev 13 litrov + porabe,men pa to skor v treh letih ni ratal oz. nad 11 nism pr?u! :ne vem:
?e peti tank zapored sm zmanj?u porabo in sicer na 8,82!
Zgleda bo kmav taka kot sm si jo za?elu.
Zdej pa sploh uvajam takozvano pametno vo?njo, ker pomen, da ko vidm, da je 200 m pred mano rde?a al pa kej tacga da bo treba bremzat al pa da so nasploh spredi neki pov?i, lepo ruknem u ler, pol pa dokler se pelm se pelm, pol pa ?e sem ?e u gibanju se da npr. u drugo, ?e ne pa ?tart iz mesta!
Prov sme?n mi je ko se tkole u leru pelm par 100 metrov, pa brzina komi kej pade, pa pol razmi?lam zakva mam pol sploh prestave pa gas ?e jih u bistvu sploh ne rabm! :ne vem:
Mazdohist ti ma? res totaln krompir, upam sam da nam zdej jz pokasiru (glede na izmenjavo voza), za vse tvoje stare grehe ko si se komu totalno zagnojiv!
Jz sm eFa sicer mu?ko teru, sam o?itno niti pov tok kot ti miksrja!
Ja to se pa skor vsi strinjamo, da take predelave potegnejo za sabo abnormalne stro?ke, en rablen motor pa loh precej đabe nekje dobi?, pa je ?e fabr?ko predviden na ve?jo mo?, ne pa neke houm mejd scene!
Itak je pa najbol kompletn stroj kupt mo?nej?i, ?e govorim o golfu II gen. napr. ko sm mev 1.3 B, pa sm nekak hotu met GTI 136 KM notr, pa se je kolega ko to obvlada samo od srca nasmeju, ko mi je za?ev razlagat kva vse bi blo treba zamenat, kok bi blo dela, pa da tut nakonc ?e zmer neb blo isto dobr, kot ?e bi prodav gare, ?e 100 smukov SIT dopla?u in mev stok GTIja!
Jz sam to pravm, dobr da ma? dec homologacije kolkor tolko po?timane oz. za vse kar se jih da dobit!
Drga? bi pa vidu kva se re?e jeeeba!
Sam ?e zmer pa ne ?tekam od ke polcaj?ku ideja da si voz spizdu, ?e je prometna na tvoj ime, razen ?e je ?e kdaj mene maltretiru, pa si me je zapomnu! :ne vem:
aha!!! zadnc ko sm su na bled me pocjo stran pa so mi skor hotl natrpit da sm voz spizdu pa bl mu govorim da sm ga kupu on bl svoje naziga na konc je pa vidu da je popusiv pa le da gmah!!!
Fant, dej tole mi mav bl podrobno razlo?, sicer pa ne ?tekam kdo bi ?ov tako staro mazdariji spi?kit, pa da je sterej?i od 17,5 let!
Name so pa polcaji precej bolj gorki kokr sem jz na njih!
Z aktualnim vozom me sicer ?e niso hkraj postavl, medtem ko s prej?njo ma?inko sm biv njihov redni gost, pa tut ?e zdej neki pla?ujem na obroke glede nekega man?ega prekr?ka (65 ?ez ?omdale neke za?etk maja, kazn 40 smukov oz. 30 + 9.500)
O?itno majo radi nizke rde?e hrupne avte, ki so na meji legalnosti, no sicer pa me niti mav ne mika kaka debata s kapslni glede mojga mikserja, ki mu homologacije niso najmo?nej?a stran, sam bje je itak vse original, tko mi je vsaj reku prej?n lastnik! :ne vem:
Ja sej, ko sm mu pa jz za pepev reku, da nej mi ga da ene pov tone, pa je takoj padla kajla, on ga ma pa tok, da se skoz kopa oz. posiva v njem oz. z njim!
To pa ni neka mazda?ka solidarnost!
Za Agip sm pa zdej tut sam ?e parkat sli?u, da so se ful pokvarl, npr. kolega SDI kot njihova stalna stranka, je reku, da z Agipom celo mn prevoz, kot pa z njihovo konkurenco, pred pov leta npr. je bla pa stvar krepko drga?na!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam da se ne bo kdo spomnu, da gremo ra?unat porabo glede na ?tevilo sede?ev v avtu, pol sm pa oplev na celi ?rti!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani