testni posnetek sm tut js v 1080p snemal, pa mi je 2GB kartico zafilal v manj kot 15ih minutah
Najbr? bo res 720p ?ist ok, razen ?e se bo res kej posebnega snemal..
Glede vklopa je tut men blo najprej mal ?udno, da ?e pri?ge? in pospravi? ekran se kar nazaj ugasne. Sem iskal kak?no nastavitev za to in o?itno ni. No, po eni strani je ?e bol?, ker je la?i vklopit in izklopit kamerco s tem, da sam ekran odpre?/zapre?, kot pa da i??e? tisto mejhno tipko ?ist v kotu, sploh ?e ni fiksno prikloplena na napajanje in ne bo skos v avtu. ?e razmi?ljam, ?e bi sploh vlekel napajanje okoli, ker se bo itak skos iz avta vzemala in je vseen, ?e kar na baterijo lavfa.
ma? v nastavitvah date print ON?
KEr sound - pa barvo ti menja preveri vse nastavitve, nastavi tudi v meniju foti?a image stabilizer, anti shake itd...
Ma pa tud face detection - za 36? je top ?it
Date stamp imam vkloplen in zutri sm naredu dva posnetka; prvi je bil nekaj ve? kot 10 minut in ima date stamp, drugega sm takoj zatem za?el snemat in je brez :ne vem: Je pa res da je placa zmankal pri drugem in je kamera sama nehal snemat..lahko ga to kaj zmede in ne doda datuma & ure.
Zvok pa tut dobr posname ja, to?no tak kot je v kabini Aha, sm opazu ?e dodatne nastavitve pri foto mode in mu o?itno auto white balance ne ustreza najbol v jutranjih urah..
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Malo bo treba ?e zategnit ?ravfe za fiksiranje in pogledat zakaj v?asih no?e napisat datume in ure, druga? je pa slika kr dobra, glede na to da je snemano ob 7ih zutri, ?ez dan ko je ve? svetlobe se pa itak ?e izbol?a.
Za ogledalom se skoraj v celoti skrije, sam ?e napajanje bo treba nekak speljat naokol pod plastikami in bo ready za redno cestno uporabo + terensko, ko bo potrebno kaj nahitro posnet ali fotkat
A je bila ta razbita? Notranjost od FL, zunanjost pa pre-FL...pa ?e celo stoletje je na netu...
Za moje pojme je sam nekdo zamenju zice in sredinsko plastiko, vse ostalo pa klapa z letnikom.
Bi blo za vidt v ?ivo, ?e vse dr?i kot je napisan in se vredu pelje, je kr lepa cena
No, mo?no je pa tut, da so bli zici in plastika ?ist znucani in je bla zamenjava tega najcenej? varjanta za vrtenje kilometrov nazaj v rang, primeren izgledu ohranjenosti avta..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
testni posnetek sm tut js v 1080p snemal, pa mi je 2GB kartico zafilal v manj kot 15ih minutah
Najbr? bo res 720p ?ist ok, razen ?e se bo res kej posebnega snemal..
Glede vklopa je tut men blo najprej mal ?udno, da ?e pri?ge? in pospravi? ekran se kar nazaj ugasne. Sem iskal kak?no nastavitev za to in o?itno ni. No, po eni strani je ?e bol?, ker je la?i vklopit in izklopit kamerco s tem, da sam ekran odpre?/zapre?, kot pa da i??e? tisto mejhno tipko ?ist v kotu, sploh ?e ni fiksno prikloplena na napajanje in ne bo skos v avtu. ?e razmi?ljam, ?e bi sploh vlekel napajanje okoli, ker se bo itak skos iz avta vzemala in je vseen, ?e kar na baterijo lavfa.
Zvok pa tut dobr posname ja, to?no tak kot je v kabini Aha, sm opazu ?e dodatne nastavitve pri foto mode in mu o?itno auto white balance ne ustreza najbol v jutranjih urah..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani