kok pa gre kaj tega olja normalno?? k mam obcutek da je mal lajtenga preparena pa da mi prav lepo oljcka spusa??
kolk bi prsla zamenjava? :ne vem:
S fotrom sva uzela ?etrt litra DOT 4 k nisva vedla kok gre not realno je pa ?lo not za dva plunka. Sva kr debel pogledala kako da tok mal olja pa taka razlika v vo?nji!
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Mislm da je sam va?n da da? not DOT 4 ali ve? ker 3 baje ni ve? za usak avto. Moj fotr je DOT 4 nalil notr in zadeva laufa k nova! Sva pa ?e misnla dfa je ?la sklopka u k**ac. Pol sva pa vidla da je posoda prazna.
POZOR!
zdej pa samo ?e ?akamo na zimske radosti , samo ?e ro?no na?telat pa bo
Kok otroci mal rabmo da smo veseli! Jst tud sam da vidm sneg ?e ro?no vle?m sam je smotan k je baje kazn za driftanje oz. "riglanje" 50K pa 4 kazenske to?ke!
POZOR!
To ?e mogo?e dr?i, vendar, ej avto star 3 leta pa ?e te?ave s klopko sej se ne zgovarjamo o jugotih ampak o Mazdi.
Ej jugoti so mel odli?no sklopko Lej razumem da si razo?aran nad sklopko sam 98 letnik pa da se tok kvar???Za wv govorim! Jst bi tak avto za?gal!!! Je pa res da ne delajo ve? takih avtov kot so u?as...Res ?koda!
POZOR!
To z menjalnikom se ćisto strinjam s tabo je res ?lamparija, katere res ne bi pripisal Mazdi, no mene pa res bolj moti ta sklopka, ?e jo boim mogu menat pri 65, ta avto zvozim do konca, pa nikoli ve? mazde.
Poglej ta spodnji link pa k bo? meu tok problemov z avtom kokr teli deci z vw bo? laufu nazaj k mazdi. Pa preber use tri strani.
Mislm da beg nima smisla. Sicer nimam lastnih izku?enj, mene niti 1x niso ustavl odkar mam izpit, to je od 21.3.2005 ((no enkrat so me na Hrva?ekem ustavl ker so mislil da sm poljak (PO tablca)) mislm da pa mi sicer nau treba be?at pred polcaji ker se dr?im omejitev, sploh pa v naselju ker nkol ne ve? kaj bo sko?il na cesto (k?n ma?ek al pa karkol in ?e bi ga zarad neprilagojene hitrosti povozu si neki cajta nebi odpustu-tud ?vau ma pravico ?ivet!) Tko da ?e bo pa kdaj pr?lo do tega boste prvi k boste zvedl!
P.S. pa ?im mn be?anja pred "plavimi angeli"!!!
POZOR!
Mislm da ma 175/70-13, 185/65-14, za 15 col pa nisem zih! Sicer pa naj kdo pove k jo ma! (tko ma moja f-ka, mislm pa da so iste dimenzije). Sicer pa pi?e ali v homologacijskem karton?ku al na na nalepki na voznikovih vrtaih.
POZOR!
Men se zdi mal sumljiva. Spredi ma LJ tablco zadi pa MB preizku?njo! Pa oglas je ZANI? izpoljnjen ampak ga useen pokli? sam jst mam bl slab ob?utek za ta avto!
POZOR!
Sam teli ko ti uva?ajo iz nam?ije... ti ponavad zram zra?unajo ?e 250k tak da je kr te?k dobit kaj cenej??
Mogo?e pozna? kak?nega, ki pocen uva?a avte iz nem?ije, in da ti da garancijo potem na njega??
V salomonovem oglasniku mas posrednike za uvoz vozil, pa mal po googlu pobrski zih se bo kj najdl! Drga? je pa to fuuuul preve? za mx-3 usaj za moje pojme! Pokli? ga pa upra? zakaj taka cena! Drga? pa velik sre?e pr nakupu!
POZOR!
Ma ne se kregat glede tega pleha k je brezveze! Usak vozi tisto kar mu je ql in to je bistvo usega! ?e se bo to nadeljeval bo tko k na avtomobilizmu k usako drugo temo zaklenejo pa usi se boste postran gledal! Mal pomirite strasti!
Lp
POZOR!
Lep avto svaka ?ast! Tud kle po dom?alah se en z oran?nmu nissanom 350 Z voz okol pa usaki? k gre mem kr trdga dobim (mal za ?alo mal za res). Res lep voz! Lepo ravnaj z njemu pa bo ?e doug tvoja ljubezen! Velik varnih km! ?estitam!!!
POZOR!
Ja kok pa ho?e? za ?migavce? A niso bli vklju?eni v ceno? ?e je mo?no mi jih prosm po?l na moj naslov (na moje stro?ke) pa povej kok ho?e? za njih! Vsaj tok da jih mam v skrajni sili ?e bo kj kk?n siku zarad ?migavcev!
Lp
POZOR!
Zdravo! Gre se za mazdo od madmax-a, njemu je en zrihtu te ?migavce prek e-baya. (pomoje druga?na oznaka zato ker niso ?rni) Paperjev pa nisem nobenih dubu zravn pa tud na tyc strani sploh ni paperjev za mazdo. Edin ?e kdo ve kdo je madmax-u zrihtu te ?migavce. Aja, pa te ?migavci nimajo nobenga E 11 gor odtisnjenga tko da upam da to nau noben problem uredit. Gre se mi sam za to da ?e bom naletu na te?nga polcaja da se mi nau na ?migavce obesu ker se mi zdi nesmisel dat 100.000 kosov zarad ?migavcev. A mislte da je madmax dubu kk?ne paperje zravn? Sicer pa najbol da njega upra?am. ?e pa kdo ma slu?ajno paperje za ta tip ?migavca naj me prosim informera. Dobi za Fajn bodte pa se sli?mo!
Lp
POZOR!
Zdravo! Mene pa zanima kje se da dobit kk?n kos paperja za bo?ne ?migavce znamke TYC (18-8013) za mazdo 323F tip BA? Rabu bi za homologacijo pa na netu nikjer ne najdem kak?en papir za mazdo. ?e kdo ve kj ve? o tem bi prosu za pomo? ker grem feltne homologerat pa bi rd ?e to zravn brcnu da mam pol mer! Hvala usem!
Lp
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani