Skoči na vsebino
Zavorne plo??ice
Napisano

Vsake after vgradne razen originalnih.

Ja tudi na moji mazdurini,,,CX5,bo treba zamenjat prve zavorne plo??ice,to sem opazil pri menjavi zimskih gum na letne.verjetno bom dal gor TEXTAR,morajo bit mehke.original so drage full..kaj mislite ,,,,,lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koliko zdr?ijo gume
Napisano

?udno...pri meni pa ?edalje bolj trpijo robovi gum...pa poraba nara??a.?udno.

Mislim, da je to pri meni  tisto- bolj star bolj nor. :punk:

Zato pravkar resno razmi?ljam, ampak resni?no, da bo moja naslednja ?estica benzinarka,192 konji?ev.

Kurc pa poraba.Kurc pa vonj po nafti.

To....stari si se odlo?il...super.gassss.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0i GTA
Napisano

Uuu tak avto imel sem tudi jaz z veliko modifikacijami. Gume sem prehomologiral na 225/45/17 da je bilo ceneje kasneje. Tezav z motorjem nisem mel te?av. Edino rjavi robovi na sprednjih vratih spodaj kar je normalno za mazde. Avto super. Kar je pa potro?ni materjal, diski,le?aji....pa je na?im cestam primerno in pri?akovano da je pri katerih prej treba menjat.

Avto ce ti je vsec, ne obotavlaj prevec ?e za 200? manj ponudis v roki in odpelje?

Aja avto ma verigo, in je eden izmed najbolsih motorjev pri Mazdi. Pleh je pa itaq pleh.

Ej ....res je motor je res dober.mislim,da ima mazda 5 benz .2.0.enak motor kot sem jo imel prej.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Temeljito posesal notranjost, spucal gumi tepihe, ki so bili ?e bele barve. Pobrisal prah. Tako da je sedaj noter spet kot nov. Zunaj pa samo z vapom na petrolu spral sol in umazanijo.

:-)

Ej...super jaz moram tudi jo oprat,,in spucat,zdaj ko smo pri?li iz smu?anja.samo kaj ko pri nas non stop de?uje ....bo treba po?aka na lep?e vreme...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Ej....Klanec ....dobrodo?el med MAZDA?E..naj ti dobro slu?i mazdurina,,,zoom zoom.

Ko je nov avto ...je to normalno.vse se bo normaliziralo...gasss.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 sprednji diski
Napisano

Ekola, menjal sem diske in ploscice oboje ATE in po priblizno 1000km se ze spet cuti tresenje. Js bi reku da ni sans odpravit tole tresenje.

Ej...kot je Boss napisal morejo se ?e malo udelat,,,,pol bo? pa videl kako je ...kako so gume so ok in preveri tlak .jaz sem vedno dal gor Brembo zavorne diske in mehke zavorne plo??ice Textar,

vpra?aj mojstra Pelkota,ali Ajvarja,,,,za nasvet.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 nakup ?
Napisano

Sem ponosen lastnik Mazde CX - 5 Revolution Top  ( avtomtic, diesel 2,2., 176 KM ). Med terenci, ki sem jih gledal in probal  ( Toyota RAV 4, Nissan Qasqai, X- Trail. Honda HRV,) sem se z lahko za Mazdo odlo?il. Avto je res TOP :)

Lp

Ej....dobrodo?el med MAZDA?E,naj ti dobro slu?i zoom zoom..pa kak?no fotko,daj,gor lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.