Skoči na vsebino
Voda za brisalce M6 2009
Napisano

Ne morem si vi?je na?timat, ker bom potem streho brisala, ko bom ?la normalno.

Pa ?udno bi se mi zdelo, da je vodni kamen pri leto dni stari Mazdi, pa samo na eni strani.

milimetri so potrebni.....drugace ti lahko na servisu zrihtajo

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda za brisalce M6 2009
Napisano

Ni glih-thats it ,jaz sem z takim "?telanjem" uni?il ?obe na voznikovi strani-zdej ?pricajo ultra fino meglico. sramezljiv

ker si verjetn s kako ?ivanko not bezal...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda za brisalce M6 2009
Napisano

Na ?estki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz ?ob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo ?e vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. ?e se peljem po?asi ali stojim, tega problema ni.

Ko je bila nova je vse delovalo normalno.

Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika?

nastavi ?obe vi?je thats it

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Face Lift M6
Napisano

:blink: kaj je drugac? vsaj na ven

Atenza je vedno mal drugacna od ostalih po ?portnem looku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Druga?e ste to temo obrnili povsem na obna?anje v snegu, mislim pa da vpra?uje za terenca na kopnem... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda tuning
Napisano

baje obstaja pre-amp za Mazda Bose, ki trga gate in skorajda tud pleh in ?ipe...imamo uporabnika tukaj s tem.....s tem pre-ampom ?ele zbudi? bose woofer :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

menjava je se dalec, zna bit da se bo mraz tudi datumsko vlekel, ne bit neucakan :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chrom ogledala M6
Napisano

Jas ih imam naro?ene na novi M3. Sem tak?no videl ?e v ?ivo, pa zgleda kr dobro-mal razbije ?rno monotonost (?e je seveda avto ?rn) in da mal ?portnega navdiha, vsaj zame. Sam je pa tud kriza, ko sije sonce in ti tak?en pripelje nasproti, se ti zable?ći ko 100 matr ?zmeden? .

Je pa res stvar okusa in odvisno na kateri avto pa?e in na kateri ne....

?rno mora bit ?rno.... sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Za vsakodnevno rabo in ob?asno turiranje po snegu bo katerikoli SUV dobwer.... ?e denar ni ovira bi jaz vzel CX7.... :bravo:

CX7 je cestni terenec.....ostalo pozabi, ce bi imel moznost stalnega 4x4 potem ja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda5
Napisano

Se opravi?ujem, pod Novice pa nisem gledal............

Se mi je zdelo, da bolj pa?e v "Splo?no debato", kjer bi naj bile novosti, ipd....

Lp,

Tema se lahko zaklene.

ni panike

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda5
Napisano

So se ?e pojavile prve fotografije, predstavitev pa bi naj bila na salonu v ?enevi.

Novost so prenovljeni "DI" becniski motorji, start-stop sistem.

Dizelski motorji in prenovljeni avtomatik, bi naj pri?li kasneje.

http://auto.t-online.de/mazda-neuauflage-d..._21436980/index

Osebni mi ni najbolj v?e?, posebej zadaj ne (kot nek ceneni Korejec). Notranjost pa se mi zdi bolj Photoshop, saj so vrata in stikala dobesedno enaka. Upam, da na koncu res ne bo tako...

Lp,

?etrti ?lanek.a vi kaj berete forum?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Pol je pa un Suzuki Italijan, ker sta si podobna kot enojaj?na dvoj?ka.

Suzuki SX4 = Fiat Sedici.....verjetno pa jtdja dajo italjani not

:punk:

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Ok ?e en odgovor z moje strani.... kar se offroada ti?e lahko re?em da sem stestiral, predvsem kot sovoznik ?e marsikatero offroad tekmo kot tudi raznorazne podvige po vseh mogo?ih terenih.

Dejstvo je, da je za po snegu najbolj?a kombinacija terenca z majhno medosno razdaljo, veliko oddaljenostjo od tal, relativno ozkimi zimskimi gumami in obvezne sredinska in zadnja ?pera (diff lock)...reduktor je pa seveda stalnica, ?e govorimo o pravih terencih.

Za vsakodnevne sne?ne podvige bi osebno priporo?il Freelanderja ki ima precej dobro dodelan pogon, v prid mu je pa tudi dobro zasnovano podvozje.....

Osebno se odlo?am za nakup joy ride mrcine kot drugo vozilo.... in trenutno je v o?jem izboru:

Toyota Land Cruiser 80 4,2

Nissan Patrol 3,3

2 vikenda nazaj smo imeli zimsko odpravo s 5 Toyotami in Defenderjem in z Discovery-jem....

Bottomline.... dale? najbolj?e ?e je peljal Land Cruiser 70....

LP David

Pa ves da so to japonci? :huh:

Ne bi ti raje Fiat sedici? (ki je med drugim tud japonc... :jupiii: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Po mojih izku?njah je za vo?njo po terenu zavladal Landcruiser. Po Maroku vodim mountain bike ture in na za?etku so uporabljali Land Roverje, zdaj pa skoraj ni drugega kot Landcruiser. SUV sploh ne vidi?.

Ampak to za tvojo mamo verjetno ni pomembno, ker imate cesto do doma bolj?o kot Camel Trophy.

He he pa v Atlas gorovje je tud vlekel ko mula

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Mogoce pozabljamo malo BT-50 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgradnja navigacije
Napisano

Men pa tud malo ne....pol boste pa rekli da se ?e v glavnem po SLO vozite.

Takole na ?ipi je nepogre?ljivo, probajte vi med vo?njo tam zgoraj na sredinski konzoli ?telat napravo pa voziti...

?e ne rabi? jo enostavno sname?. Mogo?e smo pa res premal perfekcionisti... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

izven cest samo

Jeep, Range Rover, Land Cruiser

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Na Sardiniji sem tankal septembra po 0,54?. Odvisno od ?rpalke. Nekje je bilo tudi 0,62?.

Okoli Cagliarija je se ceneje, ker tankerji vozijo direktno....jaz sem mel pa renta car Punto 1.0 JTD al neki tacga sem v enem tednu pla?al 22? za vse poti :ne vem: impresivno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

?e je verjeti temu je LPG v italiji na ravni slovenskega....do sedaj tam nisem nasel pod 0,7? ko sem tankal

Prezzo Gpl: Agip aumenta di 5 Centesimi il prezzo alla pompa

Mercoledì 11 Novembre 2009 08:00

Scendono i prezzi di benzina e gasolio, sulla scia dei forti ribassi del petrolio sui mercati internazionali. In particolare, Agip ha tagliato di un centesimo le tariffe della verde, scesa a 1,317 euro al litro, e di 1,5 quello del diesel, a 1,153.

In controtendenza invece il prezzo del Gpl (fermo dal 2 luglio scorso), che aumenta di 5 centesimi arrivando a 0,580 euro al litro.

in pa aktualni cenovni razpon:

http://www.ecomotori.net/ecocarburanti/30-...mp;carburante=4

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupno naro?ilo zlo?ljivih klju?ev
Napisano

Na ?alost se nisem spomnil.. kupljeno je bilo preko buyitnow.. :( se vidi da sem nov kar se ebaya ti?e.. :blush:

?e se spravimo naro?at ?e enkrat.. bom ?el preko make offer, samo naj prvo ti prispejo.

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupno naro?ilo zlo?ljivih klju?ev
Napisano

jernej, ne me narobe razumet, fajn da si dal pobudo, zanima me samo ce si izkoristil Make offer opcijo na e-bayu za 12kos? Fajn je vedeti ce bo se kaka skupina za tak interes

ko sem imel jaz group buy za smart turn je spustu 30% in pa tudi v feedback profilu vidis da je dal vec kosov po 10 dolarjev.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Agip ima vse podatke, medtem ko za Petrol ne najdes ni?....

GPL.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.