Tolk kolikor ga Labi ti??i diesla, da ima porabo 7,5-8 nafte in ve? verjemi, da se s plinom ne bo na 8 litrih vozu ampak bo ?lo ?ez 10 litrov... ?e Jo?a prav, da mu je pri ne preve? ekstremni vo?nji Laguna pije 10litrov potem bo Labiju pri 170km/h povpre?ne torej inhaliralo koliko plina ?
odvisno od masine.....navornik pri 4500 pije vec/isto kot bencinar na primer
pa ne primerjaj renoja z japoncem...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bom mal bogokleten... ho?e? re?i, da je poraba prevelika
Da ne bo jeze s strani plina?ev je morebiti bolje gledat kolk stro?kov je na 1000 prevo?enih km pol pa najbolje oceni? kako ali kaj. Se pa strinjam z Iwar-jem, ker za tvoje poti bo res treba eno oreng kanto namontirat notri, da ne bo? vsake dve uri na pumpi.
Na poti kot je Labijeva je drugace, ker je non stop avtocesta. Jaz sem se do Francije ustavil 2x na 1100km, s tem da nisem sparal pa CX-7 zre 12 proti 8 na primer....
Ob tem nisem kuril ni? bencina pri 150 na uro
Ko pa sem ti?al do Budimpe?te 180-200 je sel skoraj ves benz, ker v visokih obratih pa? pije in me?a oboje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Treba bo 2 bicikl?ka na morje peljat s CX-7 od ?ene. Kaj drugega kot kolesa se ne bo preva?alo nikoli. Kaj naj zmontiram? Jures, ma? kaj za bregom na to temo?
HVALA za vse predloge in nasvete!!! Uro?
jaz imam kar tega za na kljuko zadaj (ja mam kljuko vem)....ker cx7 je dokaj visok + prtljaznik in ce nisi vsaj 1,8m je hudi?...
tale je gor v 3min, nagne se da prtljaznik odpres in je v zavetrju, res je dober - ta je za 2, jaz imam za 3 kolesa
Nosilci thule ali original (isti patak) imajo jako smotan sistem (ki je bil tudi vpoklican med drugim). Tako da ce bos res samo kolesa vozil ob?asno bos znorel to gor pa dol dajat skoz
Tako da sprobaj tega za na zadnja vrata kako sede, druga?e pa ni druge variante kot stre?ni ali 'na'kljukni'
?e bo? peljal samo 1x al kako ti lahko posodim stre?na pre?na nosilca, samo tistih za kolo nimam.
P.S. Druga? pa zice podret, vse gre not
A misli?, da je procent me?anice med propanom in butanom kakorkoli napa?na, ker pri plinu pa res ne vem kaj bi lahko narobe ?lo. Vode notri ni, umazanije tud ne, edin, da bi bil prime?an ?e kak drug plin - recimo kisik.
Petrol (potrjeno) pozimi dodaja manj propana zaradi zunanjega skladi??enja.....tu pa nastanejo problemi v?asih pri vo?nji - uporabi.
Plin ima pozimi v cisterni ve?je raztezne karakteristike, na primer ga pripeljejo pri -15 in se pol na soncu segreje do 50 v cisterni (mogoce pretiravam, a vseeno), poleti se ga ze pripelje pod 'toplimi' pogoji
Skladi??i se zunaj, ne tako kot benz pod zemljo
No zdej mi pa en oreng razlog povej zakaj bo? glih Shella tankal? :ne vem:
Glede na to, da ti poraba goriva ni ve? pomembna, ker si na LPG-ju je verejtno pa res ?ist vseeno ker bencin notri nato?i?, al sem mogo?e zgre?u kak drug point.
je pomembno, ravno zaradi tega ker bencin stoji + hladi benz pumpo
Je pa cenej?i kot Primo?ev, pa ?e 200 EUR subvencije ti Petrol da zraven. Kar pomeni, da skupaj pri?para? okoli 300 EUR, to je pa ?e ob?utna razlika
no ampak NE DELA 100% na plin.....?ob nima, cevke gredo direktno v motor iz uplinja?a , el. kabli cvetijo izpod intercoolerja, kar pomeni da jih bo lahko stopilo.....
Ko sem odprl tole sliko, sem jo zaprl, in se enkrat odprl in videl da se nisem zmotil....
Pa to je na?rt ljubljanske kanalizacije.... :ne vem:
V dvojne rondoj s polno ?rto bi jaz dal betonski zid, ker ljudje so kreteni za volanom, danes me je spet skoraj nekdo nasadil v medvoskem dvojnem rondoju, seveda se pol se dere in prst kaze da sem glup ko to?ak, in ne vem kako se vozi...
Baba s puntotom prigoni v rondo z desnega na notranji pas rondoja (preko polne), medtem se jaz na drugem uvozu vklju?im na zunanjega, ki me veli izhod na tretjem.
tu pa baba nazaj iz notranjega preko polne na moj pas in ven, ceprav ima tudi svoj izvoz....
?lajfanje polno, ker bi bil sesut spredaj levo....in pol seveda sem bil jaz kreten glupi ker ima bjonda v rondoju prednost saj vozi po glavni iz kranja v medvode....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
potem ti lahko krivis kar ho?e? pa ne bo razlike...samo narobe ti bo kazal vsebino
Povezava za deljenje
Deli na druge strani