?e ?e kupuje?,kupi jo obvezno brez PDF filtra. (pred face- liftom).
Gume so gor original na diesel power 205/55/16 in niso glih ne vem kak?en stro?ek.Kupi? pozneje ?e jeklene feltne in da? pozimi gor 195/65/15.?e manj?i stro?ek.
Sedaj mi prosil vse ki vedo kako je z uveljavljanjem garancije na poobla??enem servisu glede karoserije, ali mora biti avto redno servisiran ali ne da lahko uveljavlja? garancijo.
Zanima me tudi kako se to razlikuje od letnika izdelave ali so novej?i modeli bolj?i glede tega ali ne?
Jeb... podvozje, tam se niti ne vidi, niti ne bo stran padlo zarad tega. Precej bolj kriti?na je karoserija. Kar malo dvomim, da bi kdo kogarkoli klical na preventivni pregled, iz Crvene zastave niso nikol nobenga pa so avti glih tolk rjaveli.
To je itak vse skupaj eno bolj bogo "flikanje" napak pri izdelavi.Mazde bodo veselo rjavele naprej.
Ne vem kak vam to rata, da bencinarji pijejo enak kot diesli... za iste performance in na?in vo?nje mam z Mazdo 6 cca 6,5 porabe, z novo astro 1.6 bencinar pa cca 9 litrov.... dr?i, da moram astro bolj prtiskat, da vsaj pribli?no dose?em enak stil vo?nje kot z diselom na Mazdi ampak 2,5 litra vi?ja poraba pri bencinarju pa ni hec in je kar precj ve?ji stro?ek.
:ne vem:
Jaz tudi ne vem.Pri istih relacijah (mesto,malo avtoceste) mi pije Mazda 7,5,benzinar Pugi 1,4 motor pa bogatih 10,5/100.In to veliko bolj po?asnih.
Kaj pa to sploh pomeni? Da je crknilo kaj? Avto ?e vedno dela ok?
Baje,da mi je "crknil" EGR ventil-tako vsaj poka?e ra?unalnik serviserjev.
Mi pa dela avto ?isto v redu in brez problemov,samo lu?ki pa kar vztrajata.Sem zamenjal samo elektroniko na njem in je bil kake tri mesece mir in pred tednom spet stara pesem.
Potem jih vsake toliko sam "resetiram" in je pol nekaj ?asa mir.
Kolikor sem videl, zgleda ok. Je pa precej pik od kamen?kov, pri posodi za vodo ni pokrov?ka gori, pa tale webaste ko je avto tekel na mestu ?udno smrdi. Na za?etku se je ?e malo kadilo iz ma?ine, baje zaradi webasta, a to je ok?
Ker se je akumulator spraznil, so gorele ?e lu?ke za ESP in tista rumena kjer je motor narisan. Majstr je rekel, da je to zato, ker se je akumulator spraznil in rabi nekaj ?asa..
Nimam pa pojma, ?e to dr?i?
a)pike od kamen?kov bo? imel vedno in vedno ve? jih bo-ni kaj prida kvaliteten lak.
b)Pokrov?ek ni problemati?en-dobi? lahko rabljenega.
c)webasto vedno ,ko avto pri?ge? tako "?udno" smrdi (tudi v kabini v?asih).To se da re?it z modifikacijo,tipo-speljati pline iz auspuha webasta z cevko nekam proti zadnjem delu avta.
d)-?e gorista taki dve lu?ki,kot pri meni ,potem je tukaj nastal "rahel problem?ek,ki te bo stal cirka 500?.
Hja sej full super ja... zaprt odstavni pas na AC oni pa dajo table 60km/h samo zato, da bodo mastno kasirali od vseh navkljub temu, da so edino nevarnost naredili sami, ker so naredili prehudo omejitev. De?ela butalcev nimamo kej... zdej bi pa ?e kasirali radi na ra?un idiotskih omejitev.
AC omejitev 60km/h... faaak no... pa pizda, ?ez center LJ sred zgo??enega dvosmernega prometa in prehodi za pe?ce imamo omejitev 60km/h
He,he,a si to mene vzel resno?
Glih jaz sem full ljubitelj raznih kant in pi?tolc v katerih so t.i. radarji.
In zaradi te "pogruntav??ine" bo takoj 20 mrtvih manj na na?ih avtocestah.Viva nova vlada in njihova pogoltnost.
Ob prodaji 5ke, sem nabasal na dogodek, ki ga je treba deliti. Saj veste tiste stare fore, ko nekdo pripelje nekoga ki se spozna (kao) na vse o avtih....
No pride model, in ima s seboj takega svetovalca (mel je se zobotrebec za usesom!!!)
In gleda motor, gleda podvozje, auspuh, trese gume...nakar mi je jasno da Mazde se nikoli ni videl, kaj sele peljal.
Ker ni vedel kje naj za?ne (z namenom, zarad tega mors pa ceno spustit), se je obesil na drsna vrata, da nekaj skripajo in da so vodila verjetno obrabljena, nato se je lotil motorja in nasel nekaj kar je videl samo on, da so bili neki kabli menjani in da je to dokaz da je bil motor zunaj.
Ko pa sem mu razlagal, da servisne ni, ker se vse zapisuje na klju? (Keyless), ampak imam pa vse ra?une, ali pa se lahko zapeljemo do AC Cosmosa, ni razumel kaj govorim in za?el lapat da nategujem in da avto ni se bil servisiran.
Nakar nisem hotel ve? poslu?at in izgubljat ?asa in sem samo pribil:
A je kdo od vaju kdaj imel Mazdo?
Odgovor: NE
No potem pa samo povejta ce ga bosta kupila, in sicer denar na roke po ceni v oglasu....
Kupca sem o?itno tako navdu?il, da se je ogrel, a ker sem ranil ego njegovega svetovalca sta popokala kufre kon?no...
Mislm EJ!!!!
Tak folk hodi naokol samo zato, da mu pride ko nekomu soli pamet
Takemu jaz samo re?em:?e ho?e? novo stvar (ali avto),ve?,kje ga dobiti.In cena je taka niti centa manj.
Prej bi se ?e mogo?e kaj glihal po takih "pacientih" pa ni? ve?.
Podobne zgodbe sem imel pri prodaji mojih litih feltnah.So vsi ful pametovali,pa bi se glihali ?e po telefonu,pa bi imeli nove gume gor,pa ni? taknjene feltne...
In sem lepo skinu oglas in bom imel 16-ke za zimske gume in bo mazda lepa tudi pozimi.
In glej ga zlomka,?e vedno me kli?ejo in so pripravljeni dati ?e ve? kot sem vpra?al zanje.In mi te?ijo.
He,he---so "slu?ajno" Pirellijeve gume za prvo vgradnjo pri?le med preizku?ene pnevmatike.
?e ne drugo,bi sami kupili 4 Pirelli-jeve gume ali pa bi jim jih 100% poslal sam Pirelli.
Samo,potem bi bil verjetno drugi vrstni red...in enim najbr? ne bi ustrezal.
Gume bi morali po mojem testirati tako,da bi se prijavili obi?ni smrtniki (tisti,ki bi pa? hoteli).
Z ?rebom bi izbrali naklju?ne.In bi montirali gor gume na avto s tem,da voznik ne bi vedel,katero znamko in model so montirali.In bi ocenjeval gumo.In nato naslednji in tako naprej.
In bi bilo po mojem bolj fer in realno in brez "pritisaka" sa strane.
Samo ?etrt, s pisavo se nisem nikoli ubadal.. Drugace pa so sorodniki v Lago di Como - 5km od ?vicarske meje, tam je prle?ka italijan??ina, milan?ani, ki so 50km stran so ?ist bosi tam prot doma?inom...
Vem.Tol?ejo nare?je,da se kar kadi.Blizu je tudi Gardaland.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e ?e kupuje?,kupi jo obvezno brez PDF filtra. (pred face- liftom).
Gume so gor original na diesel power 205/55/16 in niso glih ne vem kak?en stro?ek.Kupi? pozneje ?e jeklene feltne in da? pozimi gor 195/65/15.?e manj?i stro?ek.
To je to.
Sre?no pri nakupu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani