V Medvodah stoji zelo lepa 5ka, za katero se da pogajati, namrec lastnik je sel po manjsi avto, in ne da se mu delat velikega servisa, zato se da pogajat....
Eno vpra?anje: ker je moj avto uvo?en iz Italije ima v homologaciji (iz LPP) samo dimenziji 195/65/15 in 205/55/16. Glede na to, da imajo v SLo pa homologirane tudi druge dimenzije me zanima, ali se da to samo dopisat v homologacijski karton ali moram skozi celoten postopek homologacije...?
lp
Jaz sem na xedoski homologiral 17-ke, ampak ENZO H je imel TUV certifikat, kjer je bila v certifikatu navedena M Xedos 6....IN DOVOLJENE dimenzije na tej feltni za ta avto......
in je slo brez problema - v KRanju na laborah.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Za kraje severno od nas, je dobra prav vsaka navigacijska naprava... tudi tista najcenejsa kitajska, ki ima naptisnjeno poljubno ime ...
Nekaterim je prednost ravno tisti "brezvezni" program na PCju ... pa mogoce se TMC, ki trenutno deluje v SLO na Garminovih napravah... JKolikor vem, recimo Navigon tega zaenkrat se ne omogoca v SLO ...
Za najnovejse karte je najboljsa aplikacija na GSMju z GPSjem, kjer sproti downloada najnovejse karte (so na serverju posodobljene) glede na lokacijo.
Res dela super - ce pa imas se kak paket kjer je prenos podatkov zastonj, je to zastonj navigacija, tako je na mojemu BBerryju. Teden za tem ko je bil odprt sentvid, maribor itd je blo ze gor.
Pri fiksnih navigacijah, pa se podatki zbirajo in objavljajo parkrat na leto....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Prav hec... ravno to si napisal zakaj ljudje v Slo kupujejo Garmine in to je pokritost na?ega podro?ja z AdrioRoute. Navigacija je lahko ?e tolk fensi ?pensi na zuni samo brez dobrih natan?nih map je zame dobra glih tolk kot okras na polici, ker navigacija je tako kot ime pove zato, da te nekam pripelje in nikakor ni zato, da se ?udi? lepoti grafike, ki jo med vo?njo tako ali tako ne bi smel opazovati - safety first.
Nimam s prodajo Garminov ni? ampak kljub temu me ?e vedno najbolj prepri?a saj ravno zaradi enostavnosti nadgradnje, izbire map, velikih pisav (zelo pomembno med vo?njo, da hitro od?ita? podatek), odli?nega nosilca za ?ipo (ne trese navigacije) in vzdr?ljivosti (?e vedno imam dnevno v uporabi Garmina 350, ki sem ga kupil 5 let nazaj) je pa? zame ?e vedno ena najbolj?ih navigacij na trgu.
Moj naslednji nakup bo spet Garmin, pa sem imel v rokah ?e kar nekaj navigacij tako Navigona (model 2100, ki se mu je recimo sesuval SW), GoClaverja, iGO, TomToma, pa ena noname kitajska zadeva pa me ?e nobeden ni tolk prepri?al, da bi zamenjal proizvajalca. Saj ne re?em, da so ostale navigacije slabe samo zame osebno je pa? Garmin najbolj uporaben (za navigiranje seveda).
Aja pa ne razumem tistega kar pravi?, da ima? Evropo na kartici - ja kje pa misli?, da jo ima Garmin :ne vem:
Tudi to z obra?anjem ne zastopim, ker se meni kaj takega zgodilo samo enkrat, ker sem zapeljal v napa?no enosmerno tako, da sem sploh prvi? sli?al kako bejba re?e "ko bo mo?no, polkro?no obrnite".
prera?unavam....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa Pero sej si ze imel to temo ki si jo sam odprl pred meseci :ne vem:
no dela...........
Povezava za deljenje
Deli na druge strani