A se kdo od vas spomni, kako so pred leti skoraj v ENI NO?I na ?vedskem prilagodili kompletni prometni sistem za vo?njo po desni strani? Pri nas pa rabimo za en ustran tunel skoraj 14 dni, da priklopimo signalizacijo in uredimo talne oznake (pa ?e kak?na malenkost je verjetno...). Tule bi bilo treba koga ovadit...
OMV pumpa z bifejem je 20m stran....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja.... presene?enje danes zjutraj... ro?na mi je zamrznila....
Zanimivo mi je dejstvo, da je to prvi avto, pri katerem mi je ro?na zamrznila... to se mi niti pri katrci, niti pri fordu, niti pri prej?nji alfi, da ne govorim o mazdi..... .
Kaj to pomeni? Da je nekje voda v sistemu? Al da je zajla fu??
Danes se bom z ?eno vsedel in rekel - prodal bom stanovanje v Kranju, vrgel na cesto podnajemnike, ker so mi rekli da sem preve? napet in si moram privo??iti nekaj zase
Ja pa ?e ti pravim, da v Mazdi z temu vmesnikom ima? lahko ve? map, ker deluje na druga?en sistem! Sem poslal mail in so tako odgovorili. ?e uva?ajo pa ja vejo
zlahka jih sproba? koliko so prepri?ani - prosi jih za 10 dni probe - ?e dela re?e? da 100% vzame?...
?e bodo cincali, potem so zelo prepri?ani
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nobene omejitve ni... edina omejitev je blokada obratov ampak to je recimo pri moji pri hitrosti 300+km/h tolk pa gre samo v primeru, ?e zapeljem v prepad.
Moja ima....kot da bi jo dobila najhujsa primorska burja v ?elo......
ja ocitno bom ostal na julki ker ste tukaj sami nesposobnezi in nevljudnezi...(except grega),mal si poglejte po drugih forumih pa vam bo jasno zakaj...
mo?ki ego ni kaj.
Tega bi na mazda servisu po?rli takoj
postal sem ponosni lastnik "aviona" Mazde 6 Sportcombi 2006. Ja, aviona zame, prej sem skoraj 10 let vozil Fiesto.
Ob spoznavanju z avtomobilom sem pri?el do prve stvari, ki me je nekoliko zmotila. Avto v 6. prestavi spu??a nekoliko globji zvok in malenkost trese. Vzrok najverjetneje ni v prenizkem ?tevilu obratov, saj se to dogaja pri pribli?no 2100 - 2400 (pri ostalih 5ih prestavah ni nobenih problemov). Ma?ina se nekoliko normalizira pri vi?ji hitrosti (150 km/h) in vi?jem ?tevilu obratov.
Je ?e kdo od vas naletel na podoben problem in kaj bi lahko bil vzrok temu?
Najlep?a hvala za odgovor.
LP
Samo v tej prestavi? Koliko je kilomentrov, kateri motor, malo napi?i...
LP
Da malo osve?im temo in dodatno povpra?am po nekaj informacij v zvezi s tem.
?e za vnaprej:
- priznam prekora?itev hitrosti,
- vem da ni noben drug kriv, kot js,
- zavedam se, kaj bi lahko bilo, ?e bi do tistega pri?lo.
Vglavnem...
Dogodek:
Nedelja zve?er okoli 19ih-pono?i.
Radar v naselju.
Izmerjena hitrost, po njihovih navedbah (Policaji), na razdalji 200metrov-88km/h.
Odstopanje ro?nega radarja (nevem kater tip-ka?e samo hitrost) (njihova navedba) -5 km/h.
Direktiva itak na sodi??e in tako dalje.
Kolikor sem prebiral te na?e zakone in vse ostalo, me zanima par vpra?anj
Kako je s tem, ?e ne dobim zapisnika o prekr?ku v vpogled oz. v podpis?
- re?eno mi je bilo, da dobim to z vabilom na sodnijo, ali pa na sodniji sami.
Bo kaj pomagalo, ?e se sklicujem na to, da je Policaj, ki je meril hitrost, dr?al aparat prosto v roki...ni bil naslonjen, da vsaj zbijem pod 80km/h...mnogo bla?ja kazen.
No?em se izogibat kazni, ampak ?e se da izognit vi?ini kazni, predvsem pa prepovedi vo?nje, mi bo dosti pomagalo.
Hvala za odgovr in pozdrav...Mally
V?asih pri sodniku pomaga da si takole po?ten, ?e posebej ?e nima? zgodovine prekr?kov....druge ni, lahko daje? prito?be a te bodo le dodatno ko?tale.
Glede prepovedi....?e je 1 meses, dobi? skoraj vedno odlo?bo na sredini tega termina, ker so po?asni, na primer prepoved od 1.1.2010 do 1.2.2010 lahko prejme? 15.1.10 po po?ti...
Ta je zanimiva - dobi? navadno belo kuverto, po navadni po?ti.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
CX-7 E-bay 34? + za??ita odbija?a 13? s po?tnino 11?
Karavan 12?
http://cgi.ebay.de/Mazda-6-Sport-Kombi-200...=item58833d1d9d
Limuzina 23?
http://cgi.ebay.de/MAZDA-6-Limousine-02-08...=item27ad07ae03
Mazda 6 15?
http://cgi.ebay.de/MAZDA-6-Fliessheck-2002...=item2a0372f8b5
Mazda 6 Sport Fliesheck/Hatchback, 06/2002-2008
15?
http://cgi.ebay.de/Mazda-6-Sport-Kofferrau...=item3efb326048
in vse druge
http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid...Kofferraumwanne
google fantje
Povezava za deljenje
Deli na druge strani