Pa jebemu, le kje sem to napisal :ne vem: ... samo javno sem se vpra?al a je res tolk brezperspektivno hudo, da se mormo na vsakem koraku cmerat. Predvsem pa za stvari na katere se ne da bistveno vplivat (cene goriv, surovin oziroma vsega kar se mora kupiti na mednarodnih trgih in kjer ne moremo vplivat na ceno).
Mah kurac, k otrokom moram razlagat - dale? od tega, da je vse fino in fajn, a ?e bomo nergali in tarnali bo pa kej bolj?e? ?e mi kdo zagotovi oziroma stavi svojo roko, da ?e zamenjamo oblast, da se bo vse uredilo sem prvi v vrsti, da brcnem trenutne oblastnike ?ez prag - no kdo je tak car, da si upa stavit, da ?e zamenjamo, da bo pol vse fino in fajn?
Nov slogan:
Slovenija de?ela depresivcev - ob?utite utrip ?alosti in obupa na son?ni strani alp.
Sem siguren,da bi bilo takoj opaziti spremembe na bolje.Ker smo na dnu,slab?e ne more bit.
Jaz tudi ne govorim na pamet.Eden moj biv?i so-muzkontar ?ivi v Bernu v ?vici.Dela v neki opti?ni tovarni in zaslu?i kar spodobnih 4500?/mesec (da ne omenjam dodatka za po?itnice,13 in 14 pla?e).
No,in sedaj zanimivost.Nima svojega stanovanja,ker ga ne rabi.Za najemnino 90 m/kvadrat pla?uje neverjetnih
400?/mesec.Le zakaj bi kupoval stanovanje,?e da eno desetino za najemnino?Elektrika je skoraj zastonj in voda ?e bolj.
Tepejo jih edino visoki stro?ki za ?olo.
In sedaj druga zanimivost.Ima bmw M3 in vsi njegovi kolegi tudi same benzinarje-(navite z ful konji).
Le zakaj?Ker je za njih sme?no poceni benzin-(tankajo 98 oktanskega po 1,40?).Pa si hitro ekonomisti izra?unajte,kolik?na je razlika med njimi in nami.
Le zakaj se emigranti v velikem loku izogibajo slo.?Ni obljubljena de?ela.
In tudi ?e gre na nivo benza, kdo se bi sekiral? Saj ?e vedo, da nam lahk delajo vse. Dlje od forumskega in gostilni?kega jamra ?e nismo pri?li v tej dr?avi. ?udi me samo to, da nih?e v Evropi ni? ne re?e, ko nam pa razne kazni nabijajo so pa v prvi vrsti tet evropa-butalci pa to....
Mislim,da nima Evropa regulative o cenah plina.
Sem pa zadnji? gledal eno "nadaljevanko" o avtih in so ugotavljali,po kolikih km se stro?ki plinsko vodenih avtomobil povrnejo.In strokovno in statisti?no so pri?li do podatka 60000 km.
In to je bilo takrat,ko je bil plin ?e precej cenej?i.
Ali ima kdo certifikat od teh original Mazda plati?? 17x7.Ali pa vsaj model, da vem pod katerim imenom iskati po netu, oz. bilo kak?en dokument, ki bi ga lahko predlo?il pri homologaciji.
Moja M6 l. 2005 karavan 100kw je iz Italije in nima homologiranih 17col, pa bi rad uredil papirje.
Mislim,da ne bi smelo bit problemov,ker je razlika samo 1 ".Se sploh ne opazi skoraj.
Saj ne re?em, da nima? prav. Verjetno je vse res in podprto. Jaz pa dejstva vidim tudi nekoliko sujektivneje:
- nekdo je neko? ?e na tem forumu napisal, da ima danes ?e vsak drugi, ki ima pod sabo 3 ljudi, slu?ben avtomobil in slu?beno magno.
- to sledi seveda vsem, ki imajo ?e ve? ljudi pod sabo.
- posledi?no, so to ljudje, ki imajo na?eloma neko mo? za spremembe: ?efi, direktorji, politiki ipd(raja je ?al nima)
- pri 2, 3 ali ve? jurjih pla?e, tud ?e nima? slu?bene korete, se ti sladko je*e a ko?ta en tank 50 al pa 70 ojrof.
- ker jim vse stvari iz gornjih alinej veselo financira delodajalec, se jim sladko je*e za ceno goriv.
- potem je tukaj ?e ne vem kdo, ki ?e ve? let ne dovoljuje podra?itev javnega prevoza WTF?
- in TUDI zato smo, kjer smo. In da nafte ni?!?!? Lepo prosim no. Nafte je dost. Alternative ?e ve?- A lobi to veselo ti??i v predalih, ?e vedo zakaj. Vi pa tudi, ?e znate se?tet 1+1.
Se popolnoma strinjam z napisanim.Z polno ***** je lahko *****.
Kon?no so na Pop tv potrdili moje teze za najve?je podra?itve benza v Evropi-pogltna dr?ava.
Pred dvema letoma je bil sod?ek nafte 140$ in je bil stal poln tank benza(50 litrov) pribli?no 41?,sedaj trenutno je okoli 97$ in te stane isti tank 62?.Matematiki in privr?enci nove vlade na dan z razlagami in teorijami.
Ali je dimenzija 215/45-17 prava za M6, moja je iz italije in ima v homologaciji upisano samo 14,15,16 in18 col.
Ali se da naknadno homologirat,pa kak?ni so stro?ki?
Kako pa uredi? papirje, ?e kupi? rabljene feltne brez certifikata?
Da se.Sicer bi ti bolj priporo?il dimenzijo 225/45/17 ker manj odstopa od 16-k pa ?e gum je ve? izbire in mislim,da so tudi cenej?e.Ko sem jaz hotel to narediti je bila cena 40?.
sranje je ?e je treba stvari re?evat.. lahko bi se ?la populizem in dajala ljudem v?e?ne stvari samo to bi nas pa pol res pripeljalo v dru?bo Gr?ije in Irske. Se pa strinjam, da ?e bi bili na oblasti tisti, ki so zdej v opoziciji se ne bi lotili nobene od teh nepriljubljenih reform. kratkoro?no bi bilo sicer super na dolgi rok pa si lohka mislimo kam bi zavozili.
Sicer pa je Ivan konec 2005 veselo razlagal in to trdil ?e do za?etka leta 2008, kako si mora Slovenija vzeti Irsko za vzgled glede gospodarskega napredka in porabe evropskih sredstev za razvoj.
?e dobro, da Barbi ni ?el po teh stopinjah, ker pol bi ?ele bilo hudo, ?e bi se res zgledovali po Irski.
Se strinjam,da ni lahka situacija,samo je pa mnogo stvari,ki se jih lahko porihta.Prvi je ta,da ljudje spet za?nejo verjet v to dr?avo in prvo kar je,bi morali urediti stvari v sodstvu-kdor ne bi re?il stvari v doglednem ?asu-opomin,drugi? odpoved.Mislim,da bi hitro za?eli migat.
Drugi?.Ko bo kak ,ki si zaslu?i kon?al v arestu,bodo ljudje za?eli bolj optimisti?no gledati na vse skupaj.
do takrat-ni ?ans.
Tretji?.Za?eti ?parati pri sebi in kar res ni nujno ukinit.
Te tri stvari za za?etek in pol bi mogo?e dobili ve? sodelovanja od folka.Do takrat pa ne bo ni?.
Hja tako kot sem rekel, danes so na AMZS-jevi strani popravili cene po evropi na teko?i datum pa je to?no ta razlika kot sem jo pred slabim tednom napovedal. Tudi v?eraj so neinformirani populisti?ni novinarji trosili fraze, da smo drugi najdra?ji v Evropi ampak resnica je da smo to?no nekje v sredini med evropskimi dr?avami oziroma globoko v spodnji polovici med ?lanicami EU.
Sej ne da koga zagovarjam ampak taka so dejstva povsod v Evropi in mi nismo nobene izjema, Pahor gor al pa dol
Smo je pa ?alost,da imamo velike tro?arine in da ima lahko ena Avstrija ni?jo ceno,pa ?panija,pa Portugalska.
To je lakota dr?ave in prodajalcev in ni? drugega.Mene nisi prepri?al.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem siguren,da bi bilo takoj opaziti spremembe na bolje.Ker smo na dnu,slab?e ne more bit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani