Kot sem ze nekje omenil sem ?etrt italijana (dedk je bil ?istokrvni...)
In sam to vam re?em, ostante pri Nemcih....perce Italiani sono il disastro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kot narod in kot ....raje ne napisem da fotr ne vid ker vozi od 19 leta Fiate....pa ga ?e ni izu?il pri 60-ih...
Sej ni tako hudo,no.Imajo tudi Ferrarija.
Bdw-ne pi?e se perce ampak perche .?e smo ?e na pol italijani.
Torej po ju?ni kulturi, ko bodo ma?ine za?ele noreti bodo ?e malo po?akali, ko pa bodo ma?ine noreli tistim, ki se ne bodo pustili akr na vratih odpraviti, se bo pa morda kaj premaknilo. Kako doma?e mi je vse tole....
Mazda,
VW,
Fiat,
Mercedes,
BMW,
ostali....
vse je isto - ker so tam zaposleni "na?i" z na?o mentaliteto - ko avto odpelje? iz salona je za njih stvar zaklju?ena.
Balkanexpresspress.
Ja.Potem si samo nadle?na stranka,ki nekaj te?i z popravilom.Kupite si nov avto-bi najraje rekli.
Samo potem bi bilo spet ista pesem-z uveljavljanjem napak in popravilom so samo stro?ki.In to ni dobro za njih,ne?
Sicer sm nekak ?e na?tudiru zadovoljivo re?itev, sam sm pa rabu en cajt. Tole s klimo pa ?e nism tolk probavu, ...jebal ga, pozim mi ni potegnal ravn, da bi klimo nonstop laufu
Tole z ventilacijo in klimo je pa itak bol v piz*i pr M6. Bi ?lovk pri?akval, da bojo mal bolj ?ivljensko naredl zadevo.
Pozim me predvsem pizdi, ker ne morm ogrevat so?asno vseh treh "zadev": noge, roke, ?ipe; slednje se takoj zarosijo, ?e dam na pihanje v noge in roke, vse troje pa ne potegne Pol pa nonstop prekljaplat med dvema kombinacijama...
Polet pa obi?ajno, ?e nastavim nekje na zmerno hlajhenje, mi za?ne v noge ?e toplo pihat, ko zgorn del ?e hladi - bedarija v glavnem, sej lahk ?lovk pihanje v noge izklopi, ?e no?e ke pihaja Nism ?e vidu, da bi kater rad v faco hladil, pa v noge grel!!
Aja, ?e to, posameznih ?ob, ki pihajo v roke, ne more? kontrolirati - pr novi M6 jim je le kapnal, da bi bilo to primerno v takem avtu ... piz*a, ?e moj ta star fi?o ma to
Hja sej ?edalje bolj sem prepri?an, da tole ni Mazda forum ampak, da je Citroen forum. No vsaj neki skupnega je pa le - pri Cosmosu prodajajo tako Mazde in Citroene v istem salonu
Bom ?el mal anketo narest k njim, da mi povejo s katerimi avti je manj te?av.
V dana?nji Motoreviji je zanimiv podatek,da je bilo prodanih ve? novih Mazd 6 -349 kosov in je mimogrede na visokem 5. mestu med avti vi?jega srednjega razreda,kot pa C5-teh so prodali le 352 kosov in je na 8. mestu.
Torej,zdi se,da imajo ljudje na splo?no raje "tr?e".
Se strinjam s tabo. Edino jaz bi absolutno na prvo mesto po udobju postavil C5. Tukaj nobeden od teh avtov ne pride niti blizu petici. Ampak potem pa kot si ?e ugotovil sam je nave?ji minus vsaj pri C5 padec cene. Seveda popolnoma neupravi?en, ampak tako pa? je. Fajn za tistega, ki kupi rabljen avto, ker dobi enkraten avto za sme?no ceno in slabo za tebe, ki si kupil novega in veliko izgubil.
Te ?isto razumem, razmi?lja? logi?no in trezno. Jaz sem isto vzel M6 letnik 2007, poleg pa je stala C5 isti letnik, oboje testno vozilo, prakti?no novo. Full sem cincal in ?tudiral in bil 100% vzel C5, ?e nebi dobil na Mazdo6 3 lete garancije, zastonj service do 100.000km itd.
?e sem naredil prav bomo videli kasneje. Sigurno jo bom prodal la?je in za ve?ji denar kot C5. ?eprav ko sem se v?eraj vsedel takoj iz Xantije v "novo" Mazdo in se odplejlal naprejsem si sam pri sebi rekel "ufff trrrrddddoo" :)
No,no,sej avto mora bit trd. Za udobje so tu kav?i in fotelji.
Ne,ne,to ni bilo v mazdi. - tukaj je kaj takega skoraj nemogo?e.
Pu??alo mi je pri ?iberdahu v Pugiju,kjer se je nabrala umazanija na odtokih in sem imel pod zadnjimi sede?i pravi bazen. ?e neka trava mi je za?ela poganjat.In so se mi rosile ?ipe ?e poleti.Pol sem to zrihtal,dva dni imel avto na burji-vsa vrata odprta in od takrat naprej je bil mir.
Da se na zunanjih steklih nabirajo drobne kapljice veliko k temu pripomorejo avto?amponi z voskom.
Zdravilo je razmastitev stekel, druga?e pa se vsako jutro zamudi? dve minuti, da z brisalcem za stekla gre? okoli avta in zbri?e? kapljice. Tudi pozimi ko se na steklih nabira led, ga ni te?ko odstranit.
Tako me na zjutraj ni strah, ko je ?e tema in megla na cesti , da bi koga spregledal in ga izsilil.
Tudi ?i??enje stekel vsake dva tedna v notranjosti pripomore k manj rosenju.
Samo nekaj minut si vzami za bolj varno vo?njo.
Jaz sem moje ?ipe spoliral odzunaj z polirno pasto-najprej grobo in pol ?e z fino.In moram re?t,da je sedaj ?ipa kot nova-ni? razmazovanja in podobnih neumnosti.Vsa nesnaga je ?la dol.
Zelo dobro, hvala za informacijo. Jaz ?e nisem ?el tankat, ampak grem zdajle, pa poro?am.
@Sirius
No potem imava enako mnenje glede C5. Kot sem ?e napisal, jaz nisem opazil tak?no luknjo kot pravijo drugi.
Jaz sem tudi imel C5 sicer letnik 2003, ampak je ?la kar hitro od hi?e, ker smo rabili ? za hi?o, dobil sem precej zanjo, pa par stvari me je zmotilo. Ena od teh je bila, glasna zadnja prema. Ampak ?e sedaj pogledam te zadeve, ko se vozim v ?portni M6, ni bilo tisto omembe vredno
C5 je kar dober avto, ni dvoma.
Kakor za koga,kakor za koga.
V mojo hi?o ne bo ve? stopil "Francoz"-avto mislim.Sem imel dva in mislim,da je to dovoj za ta life.
Mo?no, samo potem moram VSE mazde dizel peljat na servis kar sem jih vozil
?al ampak resni?no moram priznati, da je Hdi v stari zgonjeni Xantiji pri 320.000km bolj miren in bolj tih kot pri stari M6 in tudi novi M6. Verjetno zato, ker Mazda stavi bolj na ?protnost.
Ma kje si na?el to,da je Mazdin Diesel hrupen in nemiren?
Edino ,ko je mogo?e bolj mraz.Druga?e pa se ga sploh ne sli?i.
Narobe sem napisal - mislil sem predzadnjo ?rtico (1/4 tanka) ... my bad
Tako, da nisem ?e tankal... bom jutri
Heh,Boss,tebe bi z veseljem vsaka avtomobilisti?na znamka vzela za pokazatelja,koliko avto "pije".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prvi podatki o porabi (z It.foruma) niso ni? kaj spodbudni glede novih motorjev 2.2 (184 konjev).
Po prevo?enih 700 km (sama avtocesta in po omejitvah,tam od 130-140/uro) je tipu popila povpre?no
7.7 l/100 in me?ani ciklus 8,8 l /100.Mogo?e je taka poraba,ker motor ?e ni ulaufan.Je pa prej imel tudi
faceliftano 6-ko z PDF-jem in je totalno razo?aran nad porabo.Mo?no je,da se bo z kilometri poraba kaj zmanj?ala. :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani