V ?oli pri praksi moramo izdelati nek izdelek na stru?nici ali pa na rezkarju! odlo?il sem se da izdelam mazdin znak! sicer pa me zanima kak?ne so mere mazdinega znaka ?e kdo ve? Pa? mere. koti...! Ideje in nasveti za?eljeni!
LP rok
A ni tko da vzames enaga in mal pomeris? predpriprava pa to...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Olala... tole pa prvi? vidim/sli?im... Sploh nisem vedu da se da to naknadno nardit... sem mislu da je Webasto sinonim izklju?no za grelce.... :ne vem:
BTW jure.... kak?en je pa stro?ek monta?e stre?nega okna aka. ?ibedaha?
od 300? na prej takrat - odvisno ro?ni, na elektriko, velikost, panioramsko...
David gutten morgen, Webasto je bil prej znan za naravno hlajenje kot prisilno gretje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e bo? preko ebuya kupoval merkej da je radio za evropski trg. jaz sem ga kupil iz amerike in mi lovi samo lihe frekvence 106.1, 106.3, 106.5...in tako dalje. vmes pa 0!!!
?e rabi? CD ga imam za prodat na temu radiu. link:
Najboljs je ko odklopis in se zakadi in nardi P????, tud vsi stran letijo ko prtegnjeni.....
Men se je pa ze v Kranju zgodil, kjer imajo 8povsod ne tle) tako butasto postavljen plin med dve to?ilni mesti, in se seveda butlji zapeljejo na zunanjo ceprav je notranja frej - in mu recem se lahko prosim do naslednje notri zapeljete, jaz imam plin - ja sej plin pa zadaj prodajajjo a ni tko (bombe je mislu....)
Sam res a ste opazili da folk nima pojma o toleranci, smislu za druge itd....ustavi se na prvem to?ilnem mestu, pa tudi ce sta 2 pred njim frej....zadi pa ?akamo ko budale, najdejo se pa se pametnjakovici ki te napizdevajo ce gres mimo njih na prostega pred njim...
majke mi
Kjer ni stikala je potrebna naknadna vgradnja!!!! Preverjeno - madona v Mazdi 5 GTA (najvi?ja oprema!!) nisem imel v najbolj druzinskem avtu stikala in sem ga moral vgraditi!!!!
Pa ne v modelu Mazde 6 iz leta 2005. V knjigi sicer pi?e, da se airbag samodejno izklju?i ob uporabi mazdinega otro?kega sede?a. Ker pa v mazdinih salonih prodajajo Roemerjeve sede?e kot mazdine in enega takega ?e imamo, sem zadevo tudi preizku?al, vendar se lu?ka za samodejno izklju?itev airbaga ne pri?ge, tako kot navajajo navodila za uporabo avtomobola. Zadevo sem raziskoval tudi na servisu (A-Cosmos na Celov?ki), kjer pa so mi povedali, da v tem modelu avtomobila ni mogo?e izklju?iti sovoznikovega airbaga.
Posledica zgornjega je, da ?tiri letna M6 Sport 136 CD i??e novega lastnika ...
Ne ga srat - na AC Cosmosu so mi ga vgradili naknadno, povpra?aj, sploh ni drago! ?koda avta
LP
Ja mam komande za radijo na volanu,samo pac ni cd-ja.
Najbolj me zanima ce je kaka razlika v radijih med letniki in modeli motorjev????
Ce npr pase od 2006 mazde 3 1.6???
za 90? lahko brez menjave z xcarlinkom resis problem muzike - mp3ji na karici ali kljuckuusb, brez nadleznih cdjev....+ ce se nimas prostorocne napeljave za mobi ti model z bluetoothom to hkrati omogoca
imas velikotem tukaj o tem
www.xcarlink.si
Seveda Jo?a ma? prav ampak kar se ti?e primerjave relacije in kratkih mestnih vo?enj. Vse ostalo si pa ?ist preve? posplo?il saj nikjer na avtu ne pi?e (take stvari se da super skriti z menjavo najbolj pogostih indikatorjev obrabe: volan, stopalke, ?altkebl itd), da ni glih obratno pa da ga je Nemc trajbal po mestu in da je slovenski bil vo?en relacijsko.
Ne more? kar tako na splo?no usekat in re?t, da zdej je pa tko. Pa ?e nekaj, kar mnogi ne vedo, da je v Nem?ij zakon, ki prepoveduje vsakr?no ogrevanje avta na mestu in ?e no?e? bit v prekr?ku mora? takoj pri pri?igu motorja tudi odpeljat. To pa vsi vemo kolk je dobr, a ne, pa ne govorim o par minutnem ogrevanju motorja ampak pri mrzli ma?ini je vseeno dobro, da kakih 10 sekund laufa neobremenjena.
Tko, da poreklo avta je ve? ali manj precej nepomemben podatek razen, ?e gre za ve?je mo?nosti goljufije (vrtenje km in prijavljanje prodanih vozil kot ukradene) in zakrivanje pretekle zgodovine (nesre?e, slu?bena vozila, taxi, renta-a-car ipd). Ciljam na pretekle dogodke z "italijanskimi" Mazdami, kot primer.
To?no tako, ko govorimo o poreklu, ne mislimo slabega o tem - poreklo je itak Japonska! Gre se ZAKAJ je italijan tukaj in to za tako ceno! ?muglanje, popravljanje?????
Pa ?e nekaj - tako kot Uklopkotova GTA ima ta tudi tank na desni :ne vem:
Druga?e je najla?je ugotoviti izvor mazde da vzame? VIN in gre? na servis po izpis digitalne servisne knji?ice - tu je vpisan VSAJ prodajalec, ?e ze ne servisi...to je namen knji?ice - zgodovina avta.
ali kdo pozna ta avto oziroma kaksno mnenje o tem avto,ker brat kupuje avto..ali imajo te mazde kaksne slabe tocke in na kaj morem bit pozoren..
hvala..
Avto zgleda ok, samo feltne ne vem ce so original - zadaj manjka pokrov?ek (pa to niti ni tako vazno)
Pri teh KM ti svetujem, da gre? na orngi test in sprobas bremze in diske - ce tresejo ve? koliko je ura, je bilo veliko napisanega (oziroma poizvej, ?e je kje zapisana menjava diskov)
mimogrede, a so nastavki za tankat plin enaki povsod? Najbolj me zanima Hrva?ka pa Avstrija..
DA! Je standard, samo sistem tankanja je druga?, ni ti treba izgubiti roke, imajo bolj pametne zadeve - ro?ko na preklop ali stikalo.
Pa ?e to v AUT in HR ti tankajo sami - avstijec prileti ven _NEIN NEIN, zie must nich alein tanken.........ko mas ti not ze 30L
P.S: Pazi da v Avstriji ne zavijes na pumpo z ERDGAS - to je popolnoma drugo, njihov sistem za avte.
V avstriji zaradi tega ni veliko pump, samo AGIP se sedaj sele posodablja, na agip.si imas iskalec, izberes avstijo in LPG (pa nek bliznji kraj) kamor gres
Avto vle?e neprimerno lep?e, ma?ina ti?ja in gladka.....ne morem verjet, avtonomija velika - ?e ne vem ker ni zmanjkalo od Dunaja do Prage - sem ?e na 3h lu?kah :ne vem:
A mamo res gnoj pri nas
jebo vas plin,benzin pa gasa,te pa si kupte 1.0 motore ce vas poraba moti
He he - kot prvo ce kupujes avto vreden vec kot 20.000? NE GLEDAS porabe! Upam da je razumljivo.....vsaj jaz nisem, me je pa enostaven izra?un prepri?al da zakaj ne pri?param ?e lahko
Po novem tudi moja mazda laufa na plin
Zadevo so pri Sigasu profesionalno zmontirali avto hitro preklopi na plin in dela brez problemov vse do rde?eg polja. Na mo?i se ne pozna skoraj ni?, poraba pa je bila prvi tank okol 9,6 l plina, kar se mi zdi povsem normalno
Do sedaj jih lahko samo pohvalim ker res vse dela kot mora.
lp
Madona kaj je to ratalo - pa samo CX7 smo prvo v SLO probal
?e se je avto uporabljal za nekaj drugega (poligoni, dirkali??a ipd) kot vo?njo po ceseti zavarovalnica ne krije po?kodb. To ima? v splo?nih pogojih napisano ob sklenitvi zavarovanja oz. kaskega zavarovanja.
Zavarovan je lahko le poligon v kar pa dvomim saj verjetno podpi?e?, da za po?kodbe ne odgovarjajo in odgovornost nosi? sam.
Viva la Slovenia....
a ve? da nimam pojma... 2x so mi menjali ECU pa software, da dela (kot ka?e) kot treba.
Malo sem probaval pa se mi ni zdelo, da bi se kaj poznalo pri mo?i. Primo? pravi, da itak ob vrhuncih tudi bencin zraven not ?prica...
a ti si tisti z novim firmwareom na CX7
bencin sprica not vedno - vsak 14 ?pric in s tem ma?e ma?ino.
Mi2 z ajvarjem sva se igrala mal s to EDINO nastavitvijo, ker je sistem delan SAMO za CX7. In avtonomija mi je zrastla na 500+km samo plina, vrze ven po 500km, benz trenutno 1700km (trenutno ker ko je hladen dalj casa vozi na benz) - to bo webasto popravil
Mislim da je ?as za eno sre?anje plina?ev.......uporabnik PrimusG bo pa sponzor
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ni tko da vzames enaga in mal pomeris? predpriprava pa to...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani