?e sta oba otro?ka sede?a v pripeta z isofix pa gre.om, ni dovolj prostora za odraslo osebo. Jaz v tem primeru en sede? odklopim z isofixa
?e sta oba otro?ka sede?a v pripeta z isofixom, ni dovolj prostora za odraslo osebo. Jaz v tem primeru en sede? odklopim z isofixa
to je res, vendar ISOFIX ravno zagotavlja da so otroci dovolj oddaljeni od vrat, drugace so nalimani na stranska vrata, ne pozabi da stalno odpirajo okna, in vrata - preverjeno, imamo vklopljene vse varnostne, za NEodpiranje vrat in stekel........
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zanima me, ?e ima kdo izku?nje z name??anjem dveh otro?kih sede?ev v Mazdo 6. Z dvema otro?kima sede?ema (en 9-18 kg in ena lupinica) na zadnji klopi postane M6 nenadoma majhna in ne nudi prostora za ?e enega potnika med sede?ema. Navodila (tako za sede?e, ko za avto) pa odsvetujejo preve?anje otroka na sovoznikovem sede?u.
To je v vsakem avtu da te potola?im. V Mazdi 5, ki ima povrh vsegha le rezervni zic v sredini zadaj in sedaj v CX-7
Stol?ki so narejeni z ?irokimi oja?itvami...tako pa? je.
P.S. Ni? ni narobe ?e preva?a? otroka spredaj, le ?e gleda nazaj je nujen izklop airbaga.
Na?eloma je najbolj varen polo?aj za sede? zadaj v sredini (bo?na varnost) - va?no pa je da kjerkoli sedi, da varnostni pas naredi svoje.
Jah otrok ?e lahko sedi, ampak odrasla oseba zelo utesnjeno.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No in razlika po komadu med Vector in S3 pa je 23 eur na komad. In mislim da jim je ?lo tole v nos, kar je pa? logi?no. Po testih sta pa bile tam tam.
Sava ni? ne zaostaja preve? v snegu in ledu...
aja, a na rallyu dajejo zimske gor? od kdaj pa? OK, edin na Rallyu MonteCarlo, ko se ob?asno menja sneg pa splu?ena cesta. Na rallyjih po skandinaviji grejo pa je?evke gor, na kak?nih makedamih pa gume z prirejenim offroad profilom.
Ampak glede na to, da v Slo se 99.99% vozimo po asfaltu je vpra?anje blata na cestah ve? ali manj nepotrebno se pravi, da nam ostane sneg pa ?e ta takrat, ko pada na fri?no, cestne slu?be pa po sne?enju vse o?istijo in tolk posolijo, da ma? ve? ?kode od soli in kamen?kov, kot pa od neuporabe zimskih gum
Kje se pa ti vozis po padavinah?
Jaz vsako leto dozivim neskidane ceste in brozgo na cesti....
Hja, o tem smo se ?e razpisali pred kratkim... utajevanje tro?arin in davkov je pa? povzro?anje ?kode vsem. Je pa utajevanje davkov kaznivo dejanje in se kar po?teno kaznuje tako da je pri takih mahinacijah potrebno bit previden, da na koncu vseskup ni dra?je od zneska prihranka.
Da ne bi spet o tem - ravno sem pla?eval vodo in elektriko za bajto.
Voda 8?, trosarine, omreznine, dajatve za okolje 9?
Elektrika - poraba 19? - vse kurc*** dajatve, trosarine 22?
Sam ne recti da drzava ne pobira dosti - z novim letom Pahor uvaja vecje prispevke na elektriko - sam tolk...Ze zdavnaj prepla?ujemo uporabo ?esarkoli ve? kot 2x...
pred kratkim sem nekje prebral (ne spomnim se ve? kje): da je eden izmed problemov z plinom to da gori na precej vi?ji temperaturi kot bencin in da to lahko po?koduje motor.
jaz plin ?e imam. preden sem ga vgradil sem naredil raziskavo in sem na?el same pozitivne lastnosti, tole pa takrat nisem nikjer prebral.
ali kdo ve kaj o tem in ali lahko malo razlo?i?
druga?, s plinom sem zadovoljen in zaradi tega kar vpra?am nisem zaskrbljen - samo bi rad bil informiran.
?e je tole ?e bilo na forumu, se opravi?ujem - priznam nisem iskal
Sistemi imajo poseben lbrikant za mazanje motorja. Verjetno imas nekje ob motorju posodico z lubrikantom - preveri, ker je del vzdrzevanja...
Moj na primer ki je pa direkten vbriz goriva (TURBO) pa maze direktno z bencinom vsak 14 vbrizg.
Glede tega se danes ni ve? za bati, razen ?e je ?alabajzarska napeljava....
No pri zadnji zalostni izkusnji moram povedati da nobenih problemov z AS - vleka in nadomestni avto kamor ho?e?...dobil v 30 min.
Opozoriti moram le na 'drobni tisk' - nadomestni avto je max 5 dni. Tako da sem cliota vrnil v nedeljo, avto bo pa danes, je bil nazadnje kr dobr zvit..... KONCNO
Narobe ra?una? pri pla?i ti vzamejo 60%, pol pa ?e za tist kar ti ostane pla?a? 20% davka pri vsaki stvari, koliko ti potem ?e ostane ?
Tro?arina pri benzu je vsesplo?no znan nateg, pa se kdo trudi (pa da sploh pomisli da to ni ok) da bi to zrihtal tako kot je treba ?
?loveka mine da bi ?e karkoli naredu za to klin?evo dr?avo, ki tako al tako samo jemlje, dobi? pa enega u anus in mor? bit sre?en.
Sam js nisem !
No tu je pa S.P. v prednosti - sam sebe si vladar....seveda davki so, a koliko bos pla?al za stara leta je tvoja stvar, trenutno se zopet vsi nalimajo na minimalca pa razliko v vezavo, a kot sem rekel meni minimalc dolgorocno ne pomeni sigurnost
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani