Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

No ja tak hudo ni, js se zle s tole 5,7 ravno blendam in, kar je naravnost zalostno, od vasi do vasi se en za drugim furamo 65-70 po naselju pa tk 40, da je za ziher, da nas radar ne ujame ... xD

Pa se sopotniki so zacel sprasevat, zakaj mazda ne "cuka" vec ... xD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

@Alex: ja se na manj se da spravit, kot pravis, moja je zle na 5,7 l/km. Mam pa to samo regionalne izlete do drugega doma: 50% 90 pa 50% mesta.

Je pa res tudi, da men ze noga trza k se nazaj drzim xD Morm konstantno met screen s porabo pa zapacanjosto filtra pred ocmi, da ne prtisnem, k je treba iz 50 na 90.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uvoz te pride 500 ? -> vsaj tolk je mene pr?u, k sm svojo pre-registriral iz ?e?ke

Turbo + vgradnja 1900 ? -> tudi to sem ?e dal skos :P

Pol pa se ?e vrjetn kaj najde (npr. DPF), drga? pa tudi moja je od husa, vendar je vrjetno pr njih nebi ve? kupoval.

Nevem pa od kod tebi 3k ? za rabljen motor in vgradnjo le tega, ni to mal mal :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jao xD Danes se peljem proti Celju, trda tema, in nekdo z Golfom z dnevnimi lu?mi. Avto ?rn, zadaj tema, ?e nismo glih z lu?mi vanj svetli (da so odsevniki nekaj dali od sebe), se ga ni vidlo.

No pa se v Celju ustavim v?tric na semaforju, popipkam, pa dam ?ipo dol, pa jim pravim, da jim lu?i ne gorijo. Uboge ?enske so si bohve kaj mislile in ble ?e bolj prestra?ene, seveda pa so se naprej odpeljale brez lu?i :/ ?e pomagat ho?e?, pa ne gre ... ajajaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-30
Napisano

Ja menda bo res to, zdej sm se spomnu, da sma se pogovoarjala o tem, da jam?ijo, da ne bo padla pod 65% kapacitete.

Ja pa ja de, VARSTVO na baterijo baje, mislim kaj avto vrtec postaja, da nam bojo pazli baterijo ? Al kaj prmejdu? mislijo s tem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

@Alex: mogo?e pa s hoduljami vozijo, kaj pa ve?..

Ravno v?eraj, ko sem sesal mojo ?estko, sem dal zic ?ist dol pa nazaj, tak ene 15 cm mi je falil do pedalov in sem ravno razmi?ljal, kak bi to odgovarjal 20 cm vi?jim ljudjem. Men se je zdelo, kot da napol sedim vzadaj :D In se strinjam, da bi tudi pri dvometrskih ljudeh ?e moralo ostati dovolj prostora za zadnje sede?e, ob normalnem sedenju seveda.

Definitvno pa je vzadaj veliko ve? prostora, kot pri novih M3 in CX30

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

@Jest: to?no nekaj v tem smislu, ko sm gledu VAG, me je tut kar bolelo, kak?en seznam dodatne opreme je biu. Kar me pri trenutni M3 moti, glede paketov, je, da recimo samodejne dvopdro?ne klime ni v GT opremi .... pa vzratne kamere, sam ajd to kamero ?e razumem, ne pa klimo, ?e manja pa to da ni vzadi ventilacije ... to je pa itq mim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Po najnovej?ih podatkih v salonu, ne vejo ni? ve?, niti baje se ve? na sli?i. Js bom vrjetno po?akal na 2020, da vidim kaj izumijo z ?estko, nekako bom konvergiral k temu, da bom z kakr?nim koli manj?im avtom od moje trenutne ?estke, mel ?al problem. Manj?i avto ... manj?i motorji ... ali pa, ?e si bom za?el ogledovati razne RS, ST, in N razli?ice avt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

@50keda - zanimivo mi je, da primerja? 1.5TSi motor s skyactive X in pi?e?, da sta dokaj primerljiva?? Ne glede na to, da je 1.5 podkrepljen s turbino??

Ja teden pred mazdo, se peljal T-Roc. Pa? primerljivo mi je blo, kar se ti?e odziva na pedal za plin in ob?utka, kolk lima/nelima na zic. Pa? dejstvo je, da se oba morata dret, da kaj nardita. Definitvno pa sem ugotovil, da noben od slednjih vrjetno ne bo zame ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Pa to vam pravim 2.5T bi moral v evropo prpelat v trojki...

Sem pa danes vrnu corrollo 2.0 hybrid, ki dela nekaj podob ega kot moja/nase mazde... za 5.0 l/100km ... ampak CVT je pa katastrofa in glavni razlog zakaj se zal za corollo tut ne morm odlocit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

@gregc88: dana?nji avti so ve?inoma nepregledni, tudi clio dana?nji je 200% manj pregledn kot pa je biu leta 99 ;) Motor je primerljiv ostalim 1.0 in 1.5 od koncurence tak tudi v smislu porabe, kot pravim sem probal zadnji? 1.5 TSI in zdej X, poraba/mo? tam nekje na istem. Drga? pa js nikjer nobenga ne vidim, da bi extra hvalu novo trojko kok je oh in sploh nad konkurenco. Definitivno pa materiali v notranjosti niso bullshit po ob?utku, bom pa tole komentiral bolj, potem ko preizkusim Toyoto naprimer.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.