Že lep sem zagledan v Mazdo in občasno spremljam oglase. A menite da bi bilo realno mogoče dobit kakšno pametno Mazdo3 nove generacije (2019+) za do 18.000€ do 50.000km ali si delam utvare?
Cene takšnih, ki jim bo kmalu potekla garancija, se trenutno na avto.net vrtijo okoli 20.000€ ampak tukaj se mi potem zdi že skoraj smiselno dati malenkost več in dobiti skoraj novega. Se motim ali pa gre za dejansko solidne cene pa pač nimam jasne predstave?
V Nemčiji imaš točno eno samo, ki ustreza tvojemu kriteriju ...
Ja, statistika kaže, da se bistveno pogosteje vžigajo sodobni hibridi kot pa EV.
Hibridi so po mojem mnenju itak slepo črevo razvoja avtoindustrije - čemu bi vozil s seboj dva pogona in ju bolj ali manj posrečeno kombiniral. To, da se prej vžgejo, me pa tudi ne čudi, saj jih razvijajo na silo in na "horuk".
In kot si pravilno ugotovil, sodoben PHEV, npr. Mazda CX-60, ima že vgrajeno večjo baterijo kot električni Smart ... Pa še bencin zraven. 😃
Strah je prisoten, a ne povsem utemljen. Statistično gledano EV-ji gorijo redkeje. Težava je v tem, da ko gorijo, pogorijo temeljito (in še kaj zraven).
Varnostni standardi so - mogoče bi jih še nadgradili. Ne moreš pa reči, da varnostnih standardov ni. Če vozilo prestane vse NCAP teste brez da se užge, potem je precej narejenega na varnosti - se strinjaš?
Koliko ljudi osebno poznaš, da jim je zagorel avtomobil? Jaz točno dva, enega direktorja, ki sem mu še mahal, ko se je njegov Audi A8 začel dimiti, da je pravočasno odvil in izskočil, ter od kolega sodelavca z BMW 2 Tourer. Sem pa pri vseh prevoženih kilometrih po domačih in tujih avtocestah v živo videl goreti še tri avtomobile - v vseh primerih so bili ICE ...
Nobenemu proizvajalcu EV ni v interesu, da ne bi kar se da dobro poskrbel za zaščito pred gorenjem, saj jim je kristalno jasno, da če se kakšnega njihovega modela prime renome bakle, da lahko kar zapre proizvodnjo ...
a) DMV plačaš pri nas, po tem ko ti naredijo homologacijo, ki je podlaga za obračun (izpusti CO2).
b) Če je v DE cena rabljenega vozila z njihovim DDV (Mwst), je to to, pri nas se ne plača še enkrat (prišparaš nekaj denarja, ker je v DE davek nižji 19 vs 22 %).
c) COC-dokument mora biti priložen (vsakemu EU) vozilu, ker ga bo hotel videti na homologaciji. Opomni prodajalca.
2.
Unfallfrei pomeni, da vozilo ni bilo karambolirano - in popravljano.
Tista, ki ima pobarvano prasko, verjetno ni potrebovala večjega posega, zato je "nekarambolirana".
Siva, ki je potrebovala zamenjavo karoserijskih delov, pa ne more biti "nepoškodovana".
Točka 2) odgovor: ne vem, jaz sem to vedno med tednom delal, ko so imeli uradi uradne ure. Zdaj od kovida naprej si se moral celo za termin najaviti - tega je vedno prodajalec uredil, ko sem mu povedal, kdaj pridem. Nazadnje sva vse uredila v manj kot 15 minutah od prihoda na železniško postajo. 😃
Ampak če lahko zrihtajo vse v avtohiši ... To jih boš moral vprašati, če je možen prepis in tablice v soboto ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jasno. Saj se strinjam - kdorkoli zapelje narobe v krožno ali na AC bi mu morali takoj odvzeti vozniški izpit. Brez pardona.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani