Jaz jo vzamem na Kanin ,?e slu?ajno odpove gondola,da se pripeljem v dolino z ZMAJEM!
Boss,kako pa kaj sre?anje,lu? ali pleh je zdr?al ob udarcu s ?anjpanjcem?
A to je v stilu vica; menjam ?eno za baterija, torej ZMAJA za ZMAJA.
(jaz sem pa v drugem kontekstu dobil svoj vzdevek in sicer zaradi izra?anja; la?en sem k zmaj, utrujen sem k zmaj, ta slu?ba je brezvezna k zmaj, itd.).
Temo o kupovanju novega avtomobila sem z veseljem spremljal, sploh zato, ker je avtor imel podobne ?elje in te?ave kot jaz ko sem kupoval novo vozilo. Razlika je le v tem, da nisem ostal na Mazdi.
Boys, ?estitke za nakup in sre?no vo?njo.
Koliko ?asa si ti ?akal svoje vozilo, ?e lahko napi?e??
Ja ja Luka Koper ...poznamo to situacijo..vo?nja novih avtov na ladjo in obratno..res pa da imajo po novem radarje po luki..he he
Tudi na?ih Mazd ni tam ....vozijo jih v Belgijskem pristani??u..lp
Jaz sem bil v okviru Nebenjob zaposlitve, ko sem ?ivel v Freisingu, del ekipe, ki je vozila NOVA vozila Bmw iz tovarne potem do rent a car enot, kjer so bili dalje na voljo za izposojo. Ti avti so imeli na ?tevcu prevo?enih 7 do 14 km.
Ti iz prve roke povem, da so ?li direkt takoj na blokado in potem npr. ko sem imel 530i je ?lo v mojem primeru 257kmh po ?tevcu. Ve? ni zneslo. (za zgled so mi bili ostali ?lani ekipe, ve?ino iz HR in ostalih vzhodnoevropskih dr?av). Jaz sem ga vsaj ogrel na delovno temperaturo in potem pognal, ostali pa takoj iz samega skladi??a na polno.
P.S. in tak?en avto naj potem njegov prvi lastnik uteka kolikor ho?e, avto se je ?e utekel kolikor se pa? je. Luka Koper mi je pa tudi poznano, vem kako to gre, npr. frend mi je omenjal primer, ko je nekdo SKLOPKO skuril na fertig, s tem da ?koda ni imela ?e niti 20km prevo?enih po ?tevcu.
Nakup rabljenega dizla, 10 let starega in z nepreverljivo servisno zgodovino je lahko hitro brez dna. Mogo?e bi bilo za kupit, ?e ga preveri nekdo, ki obvlada mazde npr. Pelko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Automatic servis varianta pomoje
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani