Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

?e bo vse normalno jo dobim v dveh tednih, da pride iz Antwerpna.

Tole kar kupuje? niti ni tapravi karavan, tako da se bo? hitro navadil. V smislu tapravi karavani so une kvadrataste ?katle; Volvaki iz 90-ih in Passati iz za?etka tiso?letja, kvadrature :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Boss, ti ga samo kupi. Potem pa bodo stali v vrsti, da jih pelje? en krog. Takrat jim razdeli listke s ?tevilkami kot pri zdravniku in vsakega pelji kve?emu 5 min.

To se bere kot da kupuje vesoljsko ladjo, ki je ?e nikoli nih?e ni videl, ne pa vozilo ki je ?e nekaj let na trgu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Da ne bomo spet samo komedianti glede bencin vs. dizel...

@Boss: tole bi bilo morda nekaj zate, ?e celo AWD je. Sicer italijanska, ampak verjetno ne bi smelo biti ovira, pa ?e precej blizu je:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=286980513&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=13200&makeModelVariant1.modelId=35&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=e60ac0d2-1609-b4c9-7bf4-6e0d6ef6bcc1

?e gledam pravilno, je v Sloveniji cena nove 52k EUR - ?e upo?tevajo? 5k EUR popusta. :blink: Torej 20.000 EUR izgube vrednosti v letu dni?

Verbrauch (potro?nja goriva) mu ne bo v?e?, ker so napisali v oglasu 66 oz. 56 litrov na 100km. Hehe :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dr?i, obratno pa gre vedno.

V stare dizle, v stilu Golf2, so menda pozimi celo tankali do 1/3 rezervoarja so lahko dali bencin v dizelsko vozilo, pa ostali 2/3 potem nafte. Da je dr?alo ve?ji minus. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Alex, a ni tako da so cevke za nalivanje goriva razli?no debele za bencince in naftarje (zdaj ne vem katera je debelej?a in ne gre v drugega; verjetno nafta v bencinskega)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

V?eraj stestiral Mazdo 3 s Skyactiv X motorjem.... a naj sploh komentiram al raje ne? :ne vem:

Mi je teta prodajalka povedala, da je imela v enem dnevu 10 vo?enj in samo ?tirje so bili zadovoljni. Tako, da pa? ne bom veliko oziroma ni? izgubil, ?e pa? trojko presko?imo. Pa skoraj 3/4 leta sem ?akal na tole pol pa  :vskalo:

Dec, a ve? da bi bilo zanimivo odpreti anketo in da malo ugibamo; katero vozilo bo Boss kupil pred koncem tega leta (ti pa predlagaj 4 glavne kandidate). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja nevem no, kolega ma Astro 2017, pa do zdej ?e ne vem o kakih problemih ... mel pa je vpoklic zadnji?, ko so pol ma?ine pre?raufal, neke zati?e al kua ?e :)

In to govorimo o 2 leti starem vozilu, verjetno z nekim nizkim ?tevilom prevo?enih, oz. garant jih ima pod 100Tkm. Kaj bo ko bo zadeva stara 10 ali 15 let, no itak ne bo do?akala?

Tole je pa nekdanja Mazdurina na?ega kolega Scream-a :)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14685576&display=Mazda%20Mazda6%201.8i%20TE

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Opli so meni oblikovno eni najlep?ih vozil, ampak kakovost pa nimajo (med drugim sem v 2018 delal v rentakarju v Nem?iji, kjer je bilo 3500 vozil in kadarkoli je bila s katerim te?ava, to ni bila Dacia, to ni bil Renault, niti ne Fiat, ampak OPEL). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Kak?en se vam zdi Golf 8.generacije? Znotraj koliko sem videl na fotkah je kar futuristi?na zadeva, zunaj je bolj evolucija obstoje?ega modela. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Glede dobave novega vozila (?e bi bil na va?em mestu, ki kupujete), bi zdajle vsekakor po?akal do januarja, da imate letnik 20. Pa? novo desetletje, kakorkoli obrne? bo novej?i.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

V?eraj si v BTC podrobno ogledal razstavljeni tanovi 3-ki. ?rna HB mi je bila precej v?e?, a jo slab?a polovica komentirala, da je kot da je avto spredaj zaleten in na hitro popravljen (o?itno jo je zmotilo, da je vse razen znaka bilo zelo ?rno); bela sedan-ka pa ji je bila zelo v?e?. Je parkirana prav tam zraven. Lepo poudari elegantne linije. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zdaj pa? nekdo misli, ker ima dizla, da je pa to suho zlato.  :lol:  (mogu sem)

Dejansko ni samo pri Mazdah to "problem". Ve?ina "premium" znamk isto, pa nasploh. ?ivimo v obdobju, ko so bencinarji redkost zaradi forsiranja dizlov v zadnjih dveh desetletjih. Bomo videli kaj bo ?e prinesel ?as, zdaj, ko so na voljo ?e elektri?ni.

Res je. Pred par meseci sva s kolegom iskala A6, letnik nad 2012, ni bilo niti enega (rabljenega) z bencinskim motorjem na Avto.net

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ja ?e mi tole ponudjo za 25k ... kot M3 z GT Plus in X motorjem ... potem ja. Ampak zopet, za moj okus se notranjost ne more primerjat z novo M3 :/

Me zanima kje dobijo te vrednosti koliko naj bi bila potro?nja goriva? (verjetno vozijo v zavetrju tovornjaka, heh). :zvizga: Preverite v oglasu, ki sem ga prilepil, res nizke vrednosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Meni so hecne te spremembe, npr. bencin se bo pocenil, za 4/10 Centa, se pravi pri polnem tanku 20 ali 25 Centov. Vseen klinc ?e pustijo kot je, razen ?e ho?ejo pokazat POCENITEV.  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.