No tudi sam sem jih kar nekaj dal skozi.... morem re?t da rad experimentiram z gumami... torej provam vsaki? druge.... in do zdej razen Save Eskimo S3 nisem nobenih gum ?e kupil 2krat.......
Ene izmed bolj?ih gum ki sem imel so pa definitivno Yokohama.... sam modela se pa ne spomnem... :ne vem:
Druga?e je lukenj vsepovsod ampak za?uda pa nikjer nisem opazil cestarjev da bi kaj popravljali - verjetno imajo ?e zimsko spanje - zgleda so pri nas zaposleni v cestnih podjetjih sami medvedi, ker poleg tega da zimo ve? ali manj prespijo so ?e tudi tako za??iteni.
Za razliko od tebe sem jih videl.... cesta kne?ak- ?embije...... so vre?ke asvalta metali po tleh, pa po njem z lopatu butali..... Tolk o profesionalni "odpravi" napak....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No tudi sam sem jih kar nekaj dal skozi.... morem re?t da rad experimentiram z gumami... torej provam vsaki? druge.... in do zdej razen Save Eskimo S3 nisem nobenih gum ?e kupil 2krat.......
Ene izmed bolj?ih gum ki sem imel so pa definitivno Yokohama.... sam modela se pa ne spomnem... :ne vem:
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani