Skoči na vsebino
Spet gume-direkt.com
Napisano

No tudi sam sem jih kar nekaj dal skozi.... morem re?t da rad experimentiram z gumami... torej provam vsaki? druge.... in do zdej razen Save Eskimo S3 nisem nobenih gum ?e kupil 2krat.......

Ene izmed bolj?ih gum ki sem imel so pa definitivno Yokohama.... sam modela se pa ne spomnem... :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a di je LOGO za mazdoljubce?
Napisano

Hm...yavar.... know what u mean.... sainz corola, pa ?e par eksoti?nih avtov plus avstralija al nekaj podobnega.... .:aaaaa:

Mi je luka razlagal....

Takemu jaj?ka stisnit.... <_<

Lep nevihtno sne?ni pozdrav

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet gume-direkt.com
Napisano

Ja isto se je za moje gume govorilo.... FEDERAL dimenzije 205/50 17

Pa morem priznat da so gume ODLI?NE..... vsekakor priporo?am!

PA cenovno sprejemnljive..... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a di je LOGO za mazdoljubce?
Napisano

Ja sam kot smo se pogovarjali pred ?asom je ustanovitev kluba malo tricky.... rabimo nekaj ljudi ki bi bili pripravljeni uzdr?evat pol to zadevo.....

Kakorkoli....?e bo dogo9vor pri?el do te odlo?itve sem usekakor zdraven.... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdaj pa jaz rabim va?o po mo? !
Napisano

KAAlman....tudi sam ti osebno predlagam Focusa.... lahko tudi Mondeota....

Meni osebno mondeo zakon avto, gre lepo, pa use v zvezi z njim je poceni, kosi, servisi....

Torej mislim da ?e uzame? nekaj iz koncerna FORD ne bo? ni? zgre?il...

Razmerje cena kakovost je dobro...

Odlo?i se dobro!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pozimi vs. poleti
Napisano

?zmeden?

pri meni pa je glih obratno poleti mi ga je enkrat uspelo spraviti na 6.7 l/100km, pozimi pa sem fasal porabo 8.5 l/100km--pa nisem divjal.

Pride pa to ve? kot 100km razlike na en sam tank, fak ej.

Ob istih narejenih km na mesec, dam pozimi 4500sit ve? za benz.

Treba bo kupit dizla! :P

Ej pa ti ma? nizko porabo..... :blink:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koje ulje.....
Napisano

Ma vidi?....Labi jast bi na tvojem mestu to sprejel.... pa ma? faceliftano mazdo 6..... :jupiii:

Labi ti se sam odre?e? hrani za 1 teden pa ma? ta miljon?ek nazaj noter.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet ceste zacveteeeeeele ...
Napisano

Druga?e je lukenj vsepovsod ampak za?uda pa nikjer nisem opazil cestarjev da bi kaj popravljali - verjetno imajo ?e zimsko spanje - zgleda so pri nas zaposleni v cestnih podjetjih sami medvedi, ker poleg tega da zimo ve? ali manj prespijo so ?e tudi tako za??iteni.

Za razliko od tebe sem jih videl.... cesta kne?ak- ?embije...... so vre?ke asvalta metali po tleh, pa po njem z lopatu butali..... Tolk o profesionalni "odpravi" napak....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.